עבור לתוכן

i7-920 @ 1.4375V, זה בסדר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור, אין לי ויסטה 64

אני בינתיים אעבוד עם ויסטה 32 ואשיג איכשהו 64 ואחליף ביניהן

---

הגעתי ליציבות (הרצתי לופ של 30 ב-IntelBurnTest) על bCLK של 191 ומכפלה של 20+טורבו, מתח של 1.4375V למעבד, 1.88V ל-PLL, לבקר הזכרונות וה-QPI הגעתי ל-1.4V ולגשר הצפוני הגעתי ל-1.3V

ישנם מתחים שאני יכול להרשות לעצמי להעלות בשביל להתייצב על תדר גבוה יותר או שאוותר?

פורסם

לאיזה טמפ' הגעת במאמץ?

פורסם
  • מחבר

מקסימום 80 (מארז סגור), לא אמורה להיות בעיה גם עם 95 אני חושב

פורסם

בעיה תיאורטית לא אמור להיות..אבל ממש ממש לא מומלץ להגיע לטמפ' הללו..

אל תשכח שאתה כרגע בחורף..בקיץ תעלה את טמפ' החדר בעוד 5-10+- מעלות...מה שרק יגרע מהטמפ' הקיימות..

פורסם

אני הייתי דואג להפחית קצת את החום ודואג לאוורור טוב . אחרי כמה שעות במקום סגור הטמפ' יעלה ל90-95 בקלות אחרי כמה שעות

פורסם

אני הייתי דואג להפחית קצת את החום ודואג לאוורור טוב . אחרי כמה שעות במקום סגור הטמפ' יעלה ל90-95 בקלות אחרי כמה שעות

אל תשכח שאנחנו מדברים על מצב של 100% שימוש במעבד לאורך זמן..מה שבפועל לא קורה בתדירות גבוה..

אבל על כל מקרה..הטמפ' אפשריות להשגה..במיוחד בקיץ בארצנו..

פורסם
  • מחבר

בקיץ אנחנו עם מזגן על 21 מעלות צלסיוס :lol:

אבל הבנתי את הנקודה.

אז אפשר לדעת מהם המתחים המקסימליים שמומלץ לתת לעבודה רציפה למעבד, לבקר הזיכרון וה-QPI (אותו מתח), ל-CPU PLL ולגשר הצפוני? ומהן הטמפ' המקסימליות שמומלץ שאראה במאמץ? (עזבו חורף-קיץ, בשביל לא לפגוע באורך החיי המעבד)

פורסם

עומרי התרד הנ"ל יתן לך קצת אינדיקציה למתחים וכו..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=394198.0

כמו כן תעיין במאמר על הOC שנמצא באתר..מה שכן אני מציע לך לעשות חיפוש בגוגל על המעבד והOC..

שכן יש כל כך הרבה מערכות וכל כך הרבה הגדרות..

לגבי הטמפ'..כמו שציינו אז ה90+..זה כבר לא הכי מומלץ..

פורסם

שאני אבין המעבדים האלו נוטים להיות חמים מאוד ואוברקלוקרים לא כמו הדור הקודם?

אגב כדאי לך להזהר עם 90 מעלות +- תחשוב שזה עכשיו בחורף, אז מה יהיה בקיץ?

פורסם
  • מחבר

לא לא, אתה לא הבנת אותי.

אני שואל מהו המתח המקסימלי שמומלץ לתת, לא המתח הספציפי שלי מומלץ לעבוד איתו.

כמו נניח 1.65V לזכרונות.

המעבדים הללו נוטים להיות חמים במיוחד והם אוברקלוקרים טובים פי כמה מהדור הקודם

פורסם

מבחינת ביצועים הם אכן מציגים יכולת גבוה יותר בכמה אחוזים (למה? ארכיטקטורה וכו)..מבחינת OC..אני לא חושב שאפשר להגיד שהם טובים בהרבה מדגמי הC2D/Q "הישנים"..

שכן צריכת החשמל ופליטת החום שלהם מוגזמת גם עם קירורי EX..

על כל מקרה נחכה לcore i5 וללוחות הP55..ואז נחליט.. ;D

בהמשך לתרד..

מתח נורמלי למעבד נע בין 1.2 (סטוק+-) עד אזור 1.55V (מתח כזה ידרוש קירור רציני יותר..ולא אוויר) ..עם קירור אוויר לא הייתי עובר את ה 1.35-1.45 (כמה שיותר קרוב לאזור ה1.4V יהיה בטוח ועדיף)..כמו כן מתח לUNCORE על אזור 1.2-1.35+- (תלוי במכפלה/תדר)..CPU PLL בין 1.8 ו עד 1.9 MAX...

מתח לזכרון כמו שאתה יודע לא לעבור את ה 1.64-1.65 (בגלל מיקום הבקר במעבד מתח גבוה יותר יפגע באופן ישיר במעבד).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אנסה להתקרב לאותם מתחים ואפרסם תוצאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים