עבור לתוכן

i7-920 @ 1.4375V, זה בסדר?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

בשביל לעבור בדיקה של 3 שעות ב-OCCT (שימוש של 100% במעבד) נאלצתי לתת למעבד מתח של 1.4375V (בפועל 1.43V, אני לא מאמין שה-RIIE עושה לי VDROP). התדר אליו הגעתי בסופו של דבר הוא 21x195, תדר סופי של 4,095MHZ, יציב כמו סלע.

בחוץ הטמפ' המקסימלית היא לחלק מהליבות 60 מעלות צלסיוס ולחלק מהן 59 מעלות צלסיוס, אני משער שבתוך המארז, במקרה הגרוע, הטמפ' המקסימלית לא תעבור את ה-75 מעלות צלסיוס. אני משתמש ב-V8 של CM.

אז כפי שצוין, נתתי למעבד 1.4375V, נתתי לזכרונות 1.645V, נתתי לגשר הצפוני 1.3V, נתתי לכל מה שלא בליבה 1.3V ונתתי לאיזה משהו ששכחתי איך קוראים לו (אני לא מאמין שזה קרה לי) 1.865V. (לפי הלוח זה טיפה יותר מהמינימלי המומלץ)

רציתי לשאול האם המתחים שנתתי הם בסדר לעבודה רציפה של 24/7. במידה וכן, תודה רבה לכולכם :)

נ.ב. בקרוב אעלה תמונות, כשאסיים עם הרכבת המחשב ועם ה-OC לזכרונות שעדיין לא התחלתי.

פורסם

תעשה בדיקת מאמץ למחשב כדי לבדוק יציבות המערכת .

פורסם
  • מחבר

כתבתי שהמחשב עבר 3 שעות רצופות על 100% CPU USAGE ב-OCCT..

הבעיה היא לא היציבות, הבעיה היא שאני לא יודע אם נתתי מתחים מופרזים (אני מאמין שלא)

פורסם

בדקת טמפ' ?

פורסם
  • מחבר

אתה טורח לקרוא את ההודעה הראשית בכלל?

פורסם

טעות שלי . הטמפ' סבירה לא אמורה להיות בעיה . כדאי שתעשה בדיקה בעומס ותרשום גם מה התוצאות שלו אז . אם הטמפ' אז תהיה בסביר אז לא יהיה בעיה להשאיר אותו דולק כול היום . בכול מקרה כדאי שתדע שאחרי יומיים 3 המחשב מאתחל את עצמו (כלומר פועל רצוף)

פורסם
  • מחבר

הכוונה לעבודה 24/7 הייתה שאני רוצה שכל עוד המחשב דולק, הוא יעבוד על התדר הזה ללא בעיה.

בכל אופן, תודה. אשמח לשמוע דעות של עוד אנשים :)

פורסם

אתה מודע שאם היית קונה זיכרונות במהירות 1600 יכלת להמהיר בקלות יתרה ל3.2 רק בלהגדיל את מהירות הבאס ל200 ?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה, הזכרונות שלי כרגע על המהירות הכי נמוכה שאפשר. אח"כ אעשה להם OC (הם אמורים להיות טובים משמעותית מזכרונות 1,600MHZ סטנדרטים כמו ה-PQ של G.Skill)

בכל אופן, ניסיתי 4.2GHZ והמחשב קרס, לא משנה כמה מתח נתתי. אפילו ב-1.55V למעבד ול-UNCORE המערכת המשיכה לקרוס.

נ.ב. לא הצלחתי לעבור את ה-4.2GHZ, בלי קשר ליציבות. הווינדווס אף פעם לא עלה, כל הזמן חטפתי מסכים כחולים. אני די מאוכזב מזה, אבל לפחות הצלחתי לייצב את המעבד על תדר גבוה יחסית שלא הרבה מגיעים אליו עם קירור אוויר.

---

עמרי (יש לך אחלה שם), אוריד את התוכנה ואתחיל בדיקות מאמץ. OCCT זה הדבר היחיד שהיה לי על המחשב..

פורסם

אני לא היית עולה בתדר ה4.2 זה הגבול במערכת שלך . אני ראיתי גיימרים עם אולטרה מערכות שלא העלו מעל ל3.2 (במערכות I7). למה לך לשבור שיא ?

פורסם
  • מחבר

כן, זה הגבול. (זה די מאכזב..)

ולשבור שיא זו לא המטרה. פשוט ציפיתי לקצת יותר מהמערכת שלי (לא ציפיתי לאיזה 4.4GHZ ביציבות, פשוט שהווינדווס יעלה עם כזה תדר)

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים כדאי לי לרשום ב-IntelBurnTest? (הכוונה למספר הפעמים שהמבחן רץ, אני על 32bit)

פורסם

רגע השאלה הכללית שלך אם המתח הוא גבוה מידי?

אם כן אז... לא הוא בטווח הבטוח

אם אתה רוצה עוד להמשיך לא הייתי ממליץ לך לעבור את ה1.5 בשביל עבודה 24\7 יש כאלה אולי שיחלקו על דעתי אבל זה מה שאני חושב

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

כמה פעמים כדאי לי לרשום ב-IntelBurnTest? (הכוונה למספר הפעמים שהמבחן רץ, אני על 32bit)

תתחיל מ20 פעמים, זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן

אם זה יציב תעשה יותר בהמשך

אגב, למרות שיש לך "רק" 3GB של זכרון, אין לך שום סיבה לא להתקין ויסטה 64

היא פשוט טובה יותר מויסטה 32

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים