פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים הפורטרט לא חד לי מספיק לגבי התמונה של השמש בין העננים לטעמי היא עברה עיבוד יתרהתמונה של השמש והבניין יפה מאוד אבל אולי כדאי לצלםאותה ולהוציא אותה HDR כדי שהבניין ישבור את הצבע הכחול הדומיננטי שקיים בתמונה
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר bluemail, בכולן חוץ מהפורטרט זה HDR וטיפה עיבוד, בעיקר כדי לסדר את הצבעים.Totalost, הטשטוש היה דיי מכוון, והתמונה של השמש והבניין היא כבר HDR.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מאוד יפה אני הייתי מת לעשות תמונות כאלה .אתה משתמש ב photomix בישביל ה hdr ?ואיפה צלמתה את הביניין .
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים תמונות יפות. אבל אני חייב לומר שאני סולד מעריכה של תמונות, זהקצת מוזר בעידן הטכנולוגי של ימנו אני יודע, אבל לי אישית זה נראהכמו משהו שבא לכפר על חוסר יכולות אומנותיות, ואולי זאת יכולתאומנותית שאני לא אוכל להבין. התמונות נראות ערוכות מדי, והן יפותשכך, אבל אצלי זה מאבד ניקוד אוטומטית.אני אתייחס רק לפורטרט, הטישטוש מוגזם, אתה אומר שזאת הייתהכוונה, אז הביצוע מושלם... לדעתי אם היית מוותר על הטישטוש המכוון,ומקווה שלא עשית את זה ע"י תוכנת עריכה אלא ע"י עומק שדה רדוד,להבא תצלם עם עומק שדה יותר עמוק, לכיוון ה-5.6/f. תפסת אתהאובייקט בצורה מושלמת, חוץ מהטישטוש שמקשה עלי אישית להסתכלעל התמונה, תמונה של 10 נקודות (מתוך 10).
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר גם אני סולד מעריכה של תמונות, אבל היות וזו המגמה הרווחת היום והעובדה שלא יוצאות לי יותר תמונות שיפות מספיק כפי שהן, אני עורך קצת פה ושם.וכן, הטשטוש בפורטרט אינו תוצר של עריכה.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים כן, משתמש בphotomix.ועל איזה מהבניינים אתה שואל?הביניין האחרון .והטישטוש שיש לך בתמונות זה בגלל שניסתה להוריד רעש או סתם בשביל להוסיף לאפקט?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אהבתי את הראשונה.הפורטרייט נוראי לדעתי, מטושטש ברמה של "פשוט לא חד", פחות "אפקט יפה" אלא יותר "מרוח".. לא עושה לי כלום.. :-X
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים זה משום שהפוקוס על העין, ובנוסף זה עבר איזו שהיא מריחה בפוטושופ.אחלה של תמונות, אבל יש טיפה הגזמה של הערכים בHDR, אפשר לראות את זה בהילה השמאלית של הבנין האחרון לדוגמא
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים אהבתי את הראשונה.הפורטרייט נוראי לדעתי, מטושטש ברמה של "פשוט לא חד", פחות "אפקט יפה" אלא יותר "מרוח".. לא עושה לי כלום.. :-Xמצטרף לדעה..הבניין האחרון עקום וזה הורס \=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.