עבור לתוכן

הווינדוס השתגע (תוכנות קורסות, אין אפשרות לשחזור מע')

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות

הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש

עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים:

1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר.

2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי.

יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ מהקשיח.

ממש ממש לא בא לי לפרמט כי זה כרוך ביום שלם של התקנת דרייברים חדשים וכל התוכנות שהיו לי, וזה עוד בלי להזכיר שמירות ממשחקים שאני אצטרך לגבות על דיסק ואח"כ להעביר למחשב כשהוא אחרי פרמוט.

אני לא יודע אם זה קשור אבל בשביל למחוק את ווינדוס 7 מהמחשב לא מחקתי אותו אלא פשוט הוצאתי את ההארדיסק הנפרד שהוא הותקן עליו.

מאז יש לי תמיד מסך אם לבחור בווינדוס 7 או בXP למרות ש7 כבר לא קיים על המחשב, יש דרך לבטל את זה ?

פורסם
אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ מהקשיח.

מה?

איך אתה מפרמט אם לא דרך בוט מכונן אופטי? :D

עמוד 47 בחוברת של הלוח אם שלך.

פורסם

liav25,

תשנה בבקשה את הכותרת של הדיון לאחת אינפורמטיבית שמתמצתת את מהות הדיון ע"פ חוקי הפורום, אחרת הדיון ינעל.

תודה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות REPAIR מהדוס (דרך הWINDOWS הוא לא נתן לי בגלל שיש לי SP3 ועל הדיסק יש SP1) ולא ממש הבנתי מה הולך שם אז סתם רשמתי שם FIX משהו מהרשימה של הHELP, בינתיים לא קרס שום דבר ואחרי שמחקתי IE7 והתקנתי IE6 מהדיסק של הווינדוס אני גם מצליח להתחבר לפורום ולראות תמונות.

אני אנסה להתקין FF ולראות איך הולך.

בינתיים צצה עוד בעיה, ברוב טמטומי מחקתי לגמרי (אין את זה בסל מחזור) את תיקיית "כלי מערכת" שבעזרים ואני לא מוצא שום דבר משם עכשיו, מה ניתן לעשות ?

אפשר איכשהו להגיע לשחזור מע' דרך הפעלה או משהו דומה ?

עריכה:

תודה רבה מולטיקור על העזרה,

בינתיים הFF עובד בסדר, שכחתי לציין שהמצב התחיל להסתדר אחרי שהסרתי את SP3 (עדיין לא יכולתי לבצע התקנה מהCD דרך ווינדוס אבל הסרתי את SP3 מלוח הבקרה והכל בסדר בינתיים).

אשמח להצעות לפתרון לבעיה השניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים