פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים חברים הורדתי את הDEMO מהחנות של SONY שמעו משחק מדהים גרפיקה בשמיים נשקים חדשניים אין אין ליגה....אבל פאקינג שיט אני לא מצליח להסתדר עם הג'ויסטיק בקטע של הכיוונים זה ממש מעצבןיש למישהו שיטה או איזשהו הרגל מסויים לשחק או להתרגל לעניין הזה?אפשר לחבר עכבר ולשחק איתו או לא יודע מה כיאלו יש עצות פתרונות? אשמח לשמוע .. תודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים כולם מתלוננים על השליטה... אני העלתי את הsensitivity של x & y axis למקסימום, זה עוזר קצת.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אני דווקא לא , השליטה בהחלט לא רעה ולטעמי עדיפה על רזיסטנס לדוגמא על אותה פלטפורמה.ליביו
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אפשר לחבר עכבר (ומקלדת גם אני חושב) ב-USB או BT אבל כדאי לך להתרגל לשליטה עם הבקר.יקח קצת זמן...
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים לא יודע מה יש לכולכם..לשחק משחק FPS על קונסולה זה נוח וכיף אפילו יותר מהמחשב כשמתרגלים לזה.אתם סתם מתבכיינים במקום לנסות להתרגל לזה (ואין דבר כזה שלא מתרגלים לזה)
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים ..נראה לי שהתבלבלת בדיון, לא זכור לי שמישהו כאן דיבר על FPS על קונסולות באופן כללי.מדברים ספציפית על הדמו של KILLZONE 2.
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר תודה רבה על התגובות הנרחבות כנראה שאני אשב על הדמו קצת ללמוד יותר על הבקרה והשליטה ולנסות להתרגל תודה בכל אופן חברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.