עבור לתוכן

מנגנונים מקורים לפיצוץ

Featured Replies

פורסם

היי חברים

אני עובד עכשיו קורס מסויים ונתבקשנו להעלות רעיון מקורי לפיצוע פיצוץ, כגון שעון עצר שהזמן נגמר מתבצע פיצוץ, אז לחשוב על מנגנון כלשהו שיהיה ממש מקורי.

אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם.

תודה :)

פורסם

הקורס הזה, הוא לא במקרה מתקיים במפקדת אירגון טרור כלשהו (נגיד...חמאס...), נכון?

פורסם

זה לא הכי מקורי אבל אתה יכול לקחת פלאפון ישן לפרק אותו ולנתק את הפלוס והמינוס של המנוע רטט ואת החוטים לחבר לשערות פלדה ואת זה אתה יכול לשים עם אבק שריפה או כל חומר אחר שאתה משתמש והחום שיווצר יצית (זה עובד מניסיון)

פורסם

או איזה איראני

ובעיקרון כבר חשבו על הכול,מנגנון שתלוי במהירות של הרכב(אתה עובר מהירות מסויימת->מופעל,יורד מהמהירות->מתפוץ),מנגנון שמופעל כשיש על חפץ כלשהו משקל מסויים ומתפוצץ כשהמשקל קטן,תוכנה קטנה במחשב (חח מת לחיות 4 או 5-האחרון) אממ,אתה פותח מזוודה וזה מתפוצץ

שיחת טלפון ,מצלמה כשאתה מצלם,קומקום חשמלי,ידית של דלת

פורסם
  • מחבר

לא זה לא חמאס ולא ארגון טרור, זה יותר קשור לביטחון מדינת ישראל.

כל הדברים שנכתבו כבר נאמרו , אני מחפש משהו ממש מקורי

פורסם

מנגנון כימי באסלה שמזהה אם השתן שלך ירוק (מה שמעיד על כך שאכלת המון אספרגוס)

ואם כן אז הוא מפוצץ אותך (כי מגיע לך למות, אספרגוס זה מגעיל)

אגב, ככה אתה יכול גם לסמן את המטרה שלך ביעילות

אתה מוודא שיש המון אספרגוס במנה של המיועד במסעדה,

כשהוא יילך להשתין (במסעדה, בבית) - האסלה שלו תתפוצץ.

משתינים תמימים אחרים לא ייפגעו (רק כאלה שאכלו גם הם המון אספרגוס, ואז מגיע להם)

פורסם

אין יותר מידי דברים בסופו של דבר המנגון אמור לנפץ את הנפץ, בד"כ זרם חשמלי, בחוטי נפץ גם שוק פיזי חזק יספיק.

אי אפשר להמציא את הגלגל מחדש, בסופו של דבר יש לך מספר קטן של סוגי מטענים.

מופעל מלכוד(מופעל לחץ, תזוזה, trip wires למינהם)

מופעל מרחוק(משדר RF פשוט, טלפון סלולארי או כל דבר אחר שתרצה)

מופעל השהיה(טיימר מכל סוג שהוא)

השאלה באיזה מטען מדובר, ולא ההרכב שלו אלא המטרה שלו...

קח דברים בסיסיים כמו למשל מפסק כספית ותחליף אותם בגירוסקופים או מדי תאוצה בשביל שהמטען יתפוצץ ברגע שיזיזו אותו..

או דברים יותר מתוחכמים כמו מיקרופון שמתפוצץ לאחרי זיהוי של תבנית קול מסויימת, או חיישן אור שמכוון לתדר מאוד מסויים של הספקטרום למשל שיתפוצץ רק בעת חשיפה לאור אולטרה סגול או וואטאבר.. מטען שבמקום טלפון סלולארי או כל משדר RF אחר, מתחבר לHOT SPOT זמין וניתן לפוצץ אותו דרך האינטרנט.

בסופו של דבר השאלה לאיזה רמת תחכום\פשטות אתה רוצה לרדת, מטען שהמגנון שלו מורכב מאטב כביסה וסיגריה שבוערת לאיטה גם יכול להספיק...

השאלה אם אתה רק מחפש רעיונות למנגון הפעלה או רעיונות "משימה", אם זה תכנון מלא אז דברים כמו הכנסת מטען לכספומת, התקנת תוכנת ריגול שמתחברת לשידור מהמצלמה המובנת בו ופיצוץ המטען בעת זיהוי הפנים של המטרה כבר יותר לעניין.

פורסם

מופעל בעת זיהוי מבטא ערבי כבד וצעקות אללה אקבר? :P

פורסם

אם תצליח להחדיר חומר נפץ לפלסטיק הכחול של התעודת זהות ולגרום לא להתפוצץ ולהשאיר כווייה בצורת "אם אין נאמנות אין אזרחות"

ליברמן יעסיק אותך בשנייה :smile1:

פורסם

אם תצליח להחדיר חומר נפץ לפלסטיק הכחול של התעודת זהות ולגרום לא להתפוצץ ולהשאיר כווייה בצורת "אם אין נאמנות אין אזרחות"

ליברמן יעסיק אותך בשנייה :smile1:

אחד הטובים :lol:

יש לי רעיון , בסרט "מבצע ואלקירי" הוא מפוצץ חומר נפץ פלסטי על ידי פתיל כימי (כדור כמו אדויל שמשחר חומצה מסוימת שמעכלת משהוא ושהיא מסיימת לעכל את המשהוא הזה ובא במגע אם החומר נפץ כל העסק מתפוצץ ).

פורסם

זה מזכיר לי שאלה אחת שהייתה באחד ממבחני הקבלה לאיזה פקולטה לעיצוב או אדריכלות.

השאלה מסתכמת בכך: "תעצב צורה חדשה לשעון" (לדוגמא כמו הרעיון של שעון יד , או שעון שמש).

עכשיו הדבר ממש מפגר , יש רק סוגים בודדים של שעונים בעולם , אם אתה ממציא משהו חדש לגמרי - אתה עושה עליו מליונים. למה שאני אצייר אותו באיזה מבחן.

אותו דבר אצלך , אם תמציא מנגנון חדש (שעדיין אין כמוהו) מצאת אחלה דרך לעשות הרבה ג'ובות ואז אין לך מה להיות בכלל בקורס הזה.

פורסם

מנגנון כימי באסלה שמזהה אם השתן שלך ירוק (מה שמעיד על כך שאכלת המון אספרגוס)

ואם כן אז הוא מפוצץ אותך (כי מגיע לך למות, אספרגוס זה מגעיל)

אגב, ככה אתה יכול גם לסמן את המטרה שלך ביעילות

אתה מוודא שיש המון אספרגוס במנה של המיועד במסעדה,

כשהוא יילך להשתין (במסעדה, בבית) - האסלה שלו תתפוצץ.

משתינים תמימים אחרים לא ייפגעו (רק כאלה שאכלו גם הם המון אספרגוס, ואז מגיע להם)

גדול :lol:

פורסם

אני בעד מכונית על שלט שמתפוצצת ברגע שהיא מתנגשת במשהו

אם אתה מכין כזה דבר אני רוצה אחד (או עשר, גם טוב) בתור פרס על הרעיון :smile1:

פורסם

פעם בבצפר עשינו פרוייקט כזה של בקבוק עם פקק ניפתח (כמו האלא של נביעות ומי עדן, לא הפקק המסתובב אלא הפקק שמושכים למעלה) שכאשר פותחים את הפקק הבקבוק מתחיל להבהב. על אותו עיקרון ניתן לעשות פצצה. לוקחים שני בקבוקים, אחד יותר קטן מהשני, בקטן שמים את חומר הנפץ ואת כל מנגנון ההצתה שמחובר לפקק כך שהפקק ישמש כמתג. אחרי כן מלבישים את הבקבוק הגדול על הבקבוק הקטן וממלאים אותו בנוזל כהה (קולה או מיץ ענבים.)

מכיוון שהפקק מחובר לבקבוק הקטן הסיכוי שיחדרו אליו נוזלים קלוש. מכיוון שהבקבוק יקורב לראש ניתן להסתפק בכמות קטנה של חומר נפץ.

סליחה עכשיו עיינתי בכותרת והבנתי שעשיתי טעות ודיברתי לא בנושא... טוב אם תמצא מנגון תוכל להשתמש באמצעי הםיגוע שלי (אל תשכח יש לי עליו זכויות יוצרים )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים