פורסם 2003 ביולי 1822 שנים בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים TOAST למעבד.סנדרה לצ'יפסט/זכרונות.לא, הפריים קורע לך את המערכתכולה בלי יוצאים מהכללזיכרון מעבד לוח הרד דיסקרק הכרטיס מסך חופשי ממנהאז מומלץ להפעיל גם לופים של 3DMARK ברקעוחשוב להפעיל שתי פריים אם יש לך הייפר ת'רדינג
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים מחבר סבבה תודה!מאיפו אפשר להוריד את הגירסה הכי אחרונה שלTOAST?דרך אגב שכחתי לציין שהאלה הזאת באה בעקבות המערכת החדשה שסיימתי לבנות! ;D (בקרוב אני יעדכן מפרט תמונות ותוצאות OC)
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים ע"פ בדיקות שלי: הTOAST רוצח לך את המעבד!!כלומר:PRIME95: העלה לי את טמפ המעבד מ36 ל39 מעלות תוך 6 דקות.TOAST: העלה לי את טמפ' המעבד מ36 ל40 מעלות תוך 4 דקות.
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אז כמו שאמרתי: למעבד שישתמש בTOAST.לצ'יפסט/זכרונות שישתמש בסנדרה (משהו כמו 200 לופים)אלו בדיקות ספציפיות ויעילות יותר!
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים זה SiSoft Sandra MAX3... : העלתי את TOAST, פשוט תפתח את הקובץ ובהגדרות תכוון את זה לעדיפות גבוהה.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים לא, הפריים קורע לך את המערכתכולה בלי יוצאים מהכללזיכרון מעבד לוח הרד דיסקרק הכרטיס מסך חופשי ממנהאז מומלץ להפעיל גם לופים של 3DMARK ברקעוחשוב להפעיל שתי פריים אם יש לך הייפר ת'רדינגאני חייב לציין שכאשר היו לי זכרונות פגומים הפעלתי את הפריים למס' שעות (אני לא זוכר אם זה היה 2-5 או יותר) והמחשב לא נתקע בכלל אבל אחרי 5 דקות של שימוש פשוט במחשב נתקלתי במסך כחול. הזכרונות פחות או בכלל לא משמעותיים כאן
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אני חייב לציין שכאשר היו לי זכרונות פגומים הפעלתי את הפריים למס' שעות (אני לא זוכר אם זה היה 2-5 או יותר) והמחשב לא נתקע בכלל אבל אחרי 5 דקות של שימוש פשוט במחשב נתקלתי במסך כחול. הזכרונות פחות או בכלל לא משמעותיים כאןאז עם איזו תוכנה בודקים זכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.