עבור לתוכן

בירור לגבי מחשב נייד חדש, תקציב0 4,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,500 ש"ח. אני אשמח להמלצות על מחשבים טובים.

בעיקרון אני רוצה/שואף להתחיל ללמוד בעוד שנתיים גג אז רצוי שזה יהיה מחשב מפסיק טוב שיחזיק מעמד גם לתקופת הלימודים, אני רוצה ללמוד תקשורת אז ככה שאין לי צורך בדרישות מטורפות. מה שחשוב זה שיהיה לו הארד דיסק גדול וזיכרון מסך טוב. מכיוון שאני די בור בעניינים הטכניים אני אשמח לדעת על מה עליי להתמקד בבחירה במחשבים. מה חשוב לבדוק, מה פחות, אילו דרישות טכניות אני צריך לבדוק ומה שלדעתכם חשוב.

אשמח לעזרה. תודה.

פורסם

ברוך הבא לפורום, אוהד מילאן. :)

תערוך בבקשה את ההודעה ותוסיף את התקציב שלך לכותרת.

אתה מוזמן לקרוא את סטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" כדי לראות על אילו דברים כדאי לחשוב כשבוחרים מחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

רשמתי 4,500 ש"ח

פורסם

תערוך בבקשה את ההודעה ותוסיף את התקציב שלך לכותרת.

פורסם
  • מחבר

בדקצי אתמול שלושה מחשבים מה עדיף?

*gigabyte w468n-p81t2, מעבד- t8100

*gigabyte w468n p93f2, מעבד- t9300

*msi ex300 מעבד- p8400

? תודה

פורסם

אף אחד מאלה, שלושתם עם כרטיסי מסך נפרדים שאין לך בהם צורך. ה-EX300 עולה משהו כמו 5000 ש"ח, במחיר הזה אפשר לקנות משהו הרבה יותר טוב כמו ה-Lenovo SL300 או ה-SL400 עם הרחבת אחריות לשלוש שנים.

ה-Vostro 1310 לדוגמא נייד יחסית, באיכות טובה מהממוצע, עם מסך מאט וקיים בסביבות 4500 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm

אם אתה מתחיל ללמוד רק עוד שנתיים תשקול האם באמת יש לך צורך בנייד עכשיו, שנתיים זה הרבה במונחים של נייד בתקציב כזה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך נפרד זה לא יתרון במידה ואני רוצה בעתיד לשדרג?

פורסם

גם כרטיס מסך נפרד אי-אפשר לשדרג.

ובאופן כללי:

אם אתה מתחיל ללמוד רק עוד שנתיים תשקול האם באמת יש לך צורך בנייד עכשיו, שנתיים זה הרבה במונחים של נייד בתקציב כזה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך מחשב מאחר ואין לי אחד ולכן אני לא יכול לחכות, אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים הקרובות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחשב נחמד, לא משהו מיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים