עבור לתוכן

איפה רשימת הזוכים בהגרלה?

Featured Replies

פורסם

איפה היא? :jump:

פורסם

נו, מה יהיה?

::)

לכל מי ששאל וביקש לקבל רשימה של הזוכים. לא נפרסם רשימה כזו מאחר וזו פגיעה בזכות הפרט.

זכותו של כל זוכה לבחור אם הוא רוצה לפרסם שהוא זכה או שהוא מעדיף לשמור על זה לעצמו ולא לפרסם.

אין מה לעשות, זו מדינה דמוקרטית ואנחנו מכבדים את החלטת הזוכה, תהיה אשר תהיה.

נתראה בהגרלה הבאה. ;)

פורסם

אני חושב שהוא שואל את זה בשביל לדעת על כשרות ההגרלה, ובשביל לדעת שהיא אכן התבצעה והוא לא זכה, והאמת - לדעתי זה די לגטימי.

אני למשל זכיתי פה בעבר במשהו, השם האמיתי המלא שלי הופיע בעמוד הראשי, ובסוף לא קיבלתי את הפרס >:(

אז סה"כ לדעתי זה די הגיוני מה שהוא דורש - לא מדובר בהגרלת מיליונים של הלוטו שבה צריך לשמור על הפרטיות מטעמים ביטחוניים ועקב העובדה שחייך משתנים דרמטית וזה יכול להשפיע על היחס של הסובבים אותך. פה היה מדובר ברכיבי חומרה לא ?

פורסם

אני חושב שהוא שואל את זה בשביל לדעת על כשרות ההגרלה, ובשביל לדעת שהיא אכן התבצעה והוא לא זכה, והאמת - לדעתי זה די לגטימי.

אני למשל זכיתי פה בעבר במשהו, השם האמיתי המלא שלי הופיע בעמוד הראשי, ובסוף לא קיבלתי את הפרס >:(

אז סה"כ לדעתי זה די הגיוני מה שהוא דורש - לא מדובר בהגרלת מיליונים של הלוטו שבה צריך לשמור על הפרטיות מטעמים ביטחוניים ועקב העובדה שחייך משתנים דרמטית וזה יכול להשפיע על היחס של הסובבים אותך. פה היה מדובר ברכיבי חומרה לא ?

מחזק ! :xyxthumbs:

ואני יכול לתת דוגמאות מהעולם שמפרסמים שמות

פורסם

אני לא מבין איזו פרטיות בדיוק תיפגע אם יפרסמו רק את הכינוי בפורום, דבר שהוא אנונימי לגמרי... ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים