עבור לתוכן

CD ROM פועל עם הכרטיס קול ?

Featured Replies

פורסם

תגידו לי כשאני משמיע דיסק בCDROM במחשב כשהאוזניות מחוברת ליציאה שלו האיכות שבה אני שומע קשורה לכרטיס הקול

או שזה רק עיניין של איכות CD ROM ?

ועוד שאלה:

יכל ליהיות שהאיכות סאונד בצורב של SONY שקורא במהירות 40X תיהיה גבוה מאיכותסאונד של MTRP CD ROM שקורא ב מהירות 56X ? (בהנחה שאני מחבר את האוזניות לכוננים)

תודה מראש.

פורסם

היציאה עצמה ממש ממש לא קשורה לכרטיס כל זה בעצם יש לך cd player גם בלי מחשב... רק שהמחשב יעבוד ושוב...

יכול להיות שהסוני יותר מהר יכול להיות הnutsi הזה לא זוכר מה זה יותר מהיר.... זה תלוי כמה זמן יש לך זה לא שאלה כל כך פשוטה...

פורסם

אין קשר למהירות הקריאה של הכוננים כי בשביל לקרוא דיסק אודיו הם עובדים במהירות של X1

פורסם

אין קשר למהירות הקריאה של הכוננים כי בשביל לקרוא דיסק אודיו הם עובדים במהירות של X1

גבר דיברתי על המהירות בגלל שהוא שאל מה יותר מהיר זה אחד

ו2 זה שהדיסק קורא 16X

פורסם

גבר דיברתי על המהירות בגלל שהוא שאל מה יותר מהיר זה אחד

ו2 זה שהדיסק קורא 16X

הוא דיבר על איכות הסאונד כשהוא מחבר את האוזניות לסידי ושומע דרכן

ו2 זה שהדיסק קורא X1!

לפי מה שאתה אומר הכונן X4 שיש לי במחשב ישן לא יכול לקרוא דיסקים של אודיו ואלה שטויות!

פורסם
  • מחבר

הוא דיבר על איכות הסאונד כשהוא מחבר את האוזניות לסידי ושומע דרכן

ו2 זה שהדיסק קורא X1!

לפי מה שאתה אומר הכונן X4 שיש לי במחשב ישן לא יכול לקרוא דיסקים של אודיו ואלה שטויות!

צודק שאלתי על האיכות.

שאלתי האם המהירות משפיעה על האיכות והאם זה הגיוני שבכונן שקורא של 40X SONY ישמעו טוב יותר מבכונן אחר של MTRP 56X

פורסם

צודק שאלתי על האיכות.

שאלתי האם המהירות משפיעה על האיכות והאם זה הגיוני שבכונן שקורא של 40X SONY ישמעו טוב יותר מבכונן אחר של MTRP 56X

איכות השמיעה לא קשורה למהירות שהכונן יכול לקרוא דיסק רגיל כי בעצם שניהם קוראים דיסק של אודיו באותה מהירות.

למרות שנראה לי שבכונן של SONY ישמעו יותר טוב מאשר בכונן של MTRP (זאת השערה לא מבוססת אבל ככה ניראה לי)

פורסם

צודק שאלתי על האיכות.

הם ישמעו בדיוק אותו הדבר.! (בהנחה ששניהם תקינים מבחינת קריאה)

פורסם
  • מחבר

הם ישמעו בדיוק אותו הדבר.! (בהנחה ששניהם תקינים מבחינת קריאה)

כן אבל אם אחד הכוננים הוא יותר איכותי (SONY לדעתי) ישמעו בו יותר טוב....לא?

פורסם

ישמעו בדיוק אותו הדבר!

אין קשר למהירות ואין קשר לחברה.

יש לי CD של Samsung , BenQ , Yamaha ובכולם שומעים אותו הדבר. (רק כשאתה מחבר לכניסת האוזניות החיצונית של ההתקן)

פורסם

לכרטיס הקול יש יציאה על הלוח שלו ואתה מחבר משם כבל שהולך בתוך המארז אל ה CD ROM וכשאתה מנגן דיסק, כרטיס הקול מפענח את קבצי המידע (אני לא בדיוק יודע איך הם צורבים דיסקים... באיזה אופן, אבל זה קובץ כלשהו) ומוסיף את כל הפילטרים שלו ומפענח את הAUDIO בצורה הטובה ביותר וכמובן שככל שהכרטיס קול יהיה אכותי יותר הצליל האמיתי והמקורי ככל שיכול להיות יעובר לאוזניים שלך וכמובן שהרמקולים צריכים גם להיות טובים.

הCD ROM לא קשור לאיכות כי בקריאה של הדיסק, לכונן אין טעויות (במיוחד כי הוא גם לא מסתובב מהר בקריאת מוזיקה...) והאיכות יכול להיפגע רק אם כרטיס הקול לא טוב, הכונן CD דפוק מאוד, הרמקולים באיכות נמוכה, הדיסק שרוט.

פורסם
  • מחבר

לכרטיס הקול יש יציאה על הלוח שלו ואתה מחבר משם כבל שהולך בתוך המארז אל ה CD ROM וכשאתה מנגן דיסק, כרטיס הקול מפענח את קבצי המידע (אני לא בדיוק יודע איך הם צורבים דיסקים... באיזה אופן, אבל זה קובץ כלשהו) ומוסיף את כל הפילטרים שלו ומפענח את הAUDIO בצורה הטובה ביותר וכמובן שככל שהכרטיס קול יהיה אכותי יותר הצליל האמיתי והמקורי ככל שיכול להיות יעובר לאוזניים שלך וכמובן שהרמקולים צריכים גם להיות טובים.

הCD ROM לא קשור לאיכות כי בקריאה של הדיסק, לכונן אין טעויות (במיוחד כי הוא גם לא מסתובב מהר בקריאת מוזיקה...) והאיכות יכול להיפגע רק אם כרטיס הקול לא טוב, הכונן CD דפוק מאוד, הרמקולים באיכות נמוכה, הדיסק שרוט.

OK ונגיד שיש לי את הכרטיס הכי זול שיש בשוק (אני חושב שיש לי) והוא פועל טוב אז האיכות אף פעם לא יכולה ליהיות פחות טובה מהאיכות המקורית של הCD היא יכולה ליהות רק יותר טובה (לא במקרה שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים