עבור לתוכן

ה - HD4870X2 החדש של SAPPHIRE מ-ה-מ-ם

Featured Replies

פורסם

הוא אמר בראיון שזאת גירסה מוגבלת ולא תצא לפס יצור בנתיים.

פורסם

מה מהמם כל כך ? לא ראית כרטיס עם קירור מים בעבר ?

וה - HD4870X2 לא מעניין אף אחד גם ככה.

פורסם

לא משתלם זה נכון... לא מעניין ? זה אנדיבידואלי...

הטמפרטורות שהם הציגו בלינק שצירפת דיי מעפנות יחסית לפוזה שיש על הכרטיס...

אני בספק אם מישהו הגיוני יקנה את הכרטיס הזה כשיש את ה GTX295 שסביר שעדיין יהיה יותר חזק, ובלי כל הצינורות המיותרים במארז...

פורסם

זה לא משנה איזו חברה, כל כרטיס HIGH END צריך קירור A+ בשביל להיות בטמפרטורות נמוכות... כאן אתה מקבל כרטיס HIGH END עם מערכת קירור נוזלית אשר מקררת גם את המעבד - והכל בחבילה אחת נוחה שמצמצמת גם את פליטת החום וגם את הרעש של המערכת.

למי שיש באמת כסף וצורך בכרטיס כזה, זאת קניה מאוד משתלמת לדעתי.

פורסם

העיגול הזה זה בלוק למעבד ? :smile1:

פורסם

זה לא מקרר את המעבד אלא מחמם אותו.

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2008/12/19/sapphire-ati-radeon-hd-4870x2-atomic-review/15

והוא גם בכלל לא חדש, הביקורת הזאת מלפני חודשיים.

והכרטיס מקורר פחות טוב מה - HD4870X2 של PALIT שמשתמש בקירור אוויר, מי צריך אותו בכלל ?

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/01/13/palit-revolution-700-deluxe-4870-x2-review/15

פורסם

אני עוד לא הבנתי את ההתלהבות שבדבר :nixweiss:

פורסם

מי שצריך קירור יותר טוב יחליף בעצמו את הקירור. להוסיף יאמבה כסף על קירור מים ש"עובד" גם למעבד... בחיית... זה יהיה אידיוטי.

המערכת עם מעבד מגיע לטמפ 50-55 בסטוק בממוצע. עם הקירור הזה בגלל שהכרטיס עובד בסביבות 80-90 מעלות המעבד רק יתחמם יותר.

מה שיגרום להתחממות יתר של הכרטיס עד הקריסה הראשונה. קיצר בולשיט. ואתה גם תשלם 800 ש"ח על המארז מתכת שבא איתו.

גימיק ללוזרים קיצר :-)

פורסם
  • מחבר

פששש איזה תקיפה ;)

1)לא כולם יכולים להחליף את הקירור המובנה(מבטל אחריות?).

2)GTX295 עולה בממוצא 3000 שקל (ואני לא מבין גדול אם בכלל אבל עם קירור מים היכולת לOC הרבה יותר גדולה).

3)הרעיון פה של קירור למעבד אכן קצת מוזר כי הכרטיס רץ חם יותר מהמעבד אבל זו רק אופציה לחבר את המשאבה למעבד.

וזה כן מעניין כי זה חדש(חודשיים זה חדש יחסית)... אותי לפחות :-*

והאם אני מזהה פה שנאה ל AMD?

פורסם

אין קשר לשנאה אחי

פשוט יש כרטיסים טובים ומשתלמים ויש את אלה שפשוט סתם גימיק שעולה מחיר מוגזם :P

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך לקנות אותו.

זה פורום מחשבים, מכאן נובע שיהיו פה גם כרטיסים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו... חוץ מזה הכרטיס הוא SINGLE SLOT DESIGN המתאפיין בקלות תפעול ושקט.

בשונה מהכרטיס של PALIT שהוא TRIPLE SLOT DESIGN ועושה יותר רעש יחסית לקירור נוזלי.

פורסם
  • מחבר

אני אישית חושב שיש בעיה עם הלופ של המים כרטיס-מעבד-רדיאטור גם לא נראה לי שמאוורר של 120 יכול להיתמודד עם 2 יחידות בצורה ממש טובה כמו שזה מוצג.

אבל הם רק מוציאים יחידות מוגבלות עכשיו ויכולים עוד לשנות דברים (בתקווה).

הייתי קונה את זה גם עכשיו(הרעיון של מערכת אטומה שלא צריכה מילוי או תחזוקה עם אחריות קוסם לי) אבל ....

אם ישנו את זה ל-2 לופים נפרדים ורדיאטור גדול יותר (אולי כפול מהקיים) אני בכיף ישלם על זה 3 אלף.

:xyxthumbs:

במקרה אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש וזו אופציה נחמדה.

פורסם

אני חושב שכל זה בזבוז כסף...(מי צריך לשלם הרבה יותר רק על קירור מים ועוד אחד לא יעיל במיוחד רק כדי לחסוך סלוטים במארז ?)

וגם יש כבר GTX 295 ב - 2600 ש"ח לבעלי עודף הכסף.

פורסם

אין דבר כזה מנוע שפועל לנצח.

היה לחבר שלי נסיון מר עם מערכת קירור מים. אני לא זוכר בדיוק את המפרט אבל היה לו AMD מעבד וכרטיס מסך שלי שהוא שרף 7950GTU אם אני לא טועה כבר לא זוכר אם 512M קיצר... אחרי OC אחד הצינורות ליד כרטיס מסך או שהשתחרר או שהתפוצץ אין לי מושג. והייתה לו מערכת די יקרה של Thermaltake.

עד כמה שזכור לי עלתה לו מעל האלפיה.. אז קירור מים\כל נוזל אחר בעייתי. במיוחד אם אתה מחבר את כל המערכת אם קירור כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים