עבור לתוכן

שלום לכולם! מחפש עזרה

Featured Replies

פורסם

ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים.

בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד.

אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD.

למישהו יש רעיונות?

פורסם

לא יכלת לתת תמונה קצת יותר קטנה?

פורסם

הדרך היחידה היא לחבר קבל שבקצה אחד הוא RCA (אדום+לבן) ובצד השני בננה אחת (שאותה מחברים לכרטיס קול)

קידמיים = ירוק

אחוריים = שחור

סנטר = כתום

(3 קבלים כאלה אמרת שיש לך כבר)

ובשביל לשמוע את האחוריים תעביר את זה מאחורה למצב AC3/DTS,

ובשביל לשמוע אם כל זה עובד תוריד את אחד מTrailers מפה

נ.ב

מצאתי בישבילך תמונה יותר גדולה,

t5.1back.jpg,

תשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי.

פורסם

התמונות לא עובדות בכלל.

פורסם

הגדרת בדריבר של creative שאתה עובד במצב של 5.1?

פורסם

התמונות לא עובדות בכלל.

התמונות עובדות מצוין אני לא יודע על מה אתה מדבר

הגדרת בדריבר של creative שאתה עובד במצב של 5.1?

ובחנות אמרו לי שאת הסנטר והסאב מחברים לכחול אבל זה לא עובד ניסיתי לכתום אבל אין באס.

הוא אמר שהוא שמע את הסנטר,

שזה אומר שהכרטיס קול שלו מוגדר על 5.1

פורסם

תקנס ללוח בקרה --> "צלילים והתקני שמע" --> בהגדרות רמקול תיכנס למתקדם --> אח"כ תבחר ב "רמקולי צליל היקפי 5.1"

פורסם
  • מחבר

למעשה עשיתי את מה שאמרת חיברתי את 3 הכבלים ושיניתי את ההגדרות בתוכנה וב WINDOWS והעברתי למצב 5.1 באחורה של הסאב והתוכנה של CREATIVE מזהה לי את כולם אבל כשאני מדליק MP3 אין לי באס בכלל! ואם אני עושה עד הסוף את הבס יש כצת בס.

אולי זה בעיה ברמקולים? אתם מכירים עוד מישהו אם רמקולים כמו שלי? אולי הם לא ממש למחשב והם יכולים להתחבר למחשב רק כסטריאו.

פורסם
  • מחבר

למעשה עשיתי את מה שאמרת חיברתי את 3 הכבלים ושיניתי את ההגדרות בתוכנה וב WINDOWS והעברתי למצב 5.1 באחורה של הסאב והתוכנה של CREATIVE מזהה לי את כולם אבל כשאני מדליק MP3 אין לי באס בכלל! ואם אני עושה עד הסוף את הבס יש כצת בס.

אולי זה בעיה ברמקולים? אתם מכירים עוד מישהו אם רמקולים כמו שלי? אולי הם לא ממש למחשב והם יכולים להתחבר למחשב רק כסטריאו.

אם יש לכם רעיונות תשלחו.

פורסם

תבדוק אם אין באס גם במשחקים

נ.ב. יש אפשרות שנקראת עריכה שבה אתה יכול להוסיף משהו להודעה בלי לכתוב אותה שוב...

פורסם

את הסנטר אתה שומע טוב?

פורסם

אם יש לכם רעיונות תשלחו.

רוב הסיכוים שצריך קבל אחר בשביל לחבר את הסאב+הסנטר,

אני בטוח שישנה דרך לחבר אותם לPC,

לא קיבלת שום כבלים אם הרמקולים?

נ.ב

תמחוק את אחת מההודעות (הם פשוט משוכפלות רק אם תוספת קטנה בשנייה),

תלמד לקח לפעם הבאה לא קונים רמקולים בגלל שהם זולים או איך שהם ניראים קונים רמקולים בגלל שהם איכותיים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים.

בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד.

אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD.

למישהו יש רעיונות?

פורסם

דני דני דני...

תקרא את חוקי הפורום

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=16449

בעיקר האיסור המוחלט על הקפצת ת'רדים (שזה אומר שאסור להוסיף הודעה רק בשביל להקפיץ את הת'רד ללמעלה של הרשימה כי נראה לך שמתעלמים ממנה)

ובנוגע לכותרת שצריכה להיות משהו כמו "עזרה בנוגע לחיבור מערכת סראונד" ולא משהו כל כך כללי כמו שכתבת

פורסם
  • מחבר

זאת לא הייתה הכוונה שלי פשוט היום נכנסתי לפורום וראיתי שהגיבו על השאלה שלי ושאלו אותי גם כמה שאלות אז עניתי וניסיתי להסביר יותר טוב את המצב ובקשר לכותרת אני פשוט לא כל כך מתמצא בפורום אז אני לא יודע איך לשנות אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים