עבור לתוכן

צריך המלצה לקניית נייד לצורך גרפיקה ומשחקים-עד 1300 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת)

אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell

asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483

dell באתר שלהם

המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר:

מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל)

זיכרון פנימי 4 גיגה רם

הארד דיסק 7200

רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050

דעה אישית:

מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים)

הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד

החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו בעיות שהוא מתחמם וצריך להתקין לו דרייבר וירטואלי...

ובasus אני מקבל 9800m gs שהוא כמו 9700m gts

ועוד נקודה חשובה היא הנושא של השירות והאחריות

שב dell זה שירות מצויין ביותר, היה לי מחשב והוא כמה וכמה פעמים התקלקל לי אם זה ממים שנשפכו עליו והוא נשרף ואחרי ששלחתי אותו לdell הם החזירו לי אותו עובד מצויין!, ועוד מקרה שהמחשב נשכח לי מתחת לסמיכה והתחמם מאוד והבטריה נשרפה לי ושלחתי אותו לdell והם תיקנו לי את זה , ואח"כ ההארד דיסק התקלקל לי והם שלחו לי חדש (כל זה בשימוש מאסיבי של 2 וחצי במחשב)

(כל זה היה יותר בשבילכם שתדעו מה זה האחריות של dell)

בשונה מasus או מכל חברה שאני בכלל לא יודע דבר וחצי לגבי האחריות שלהם

אני נמצא בחו"ל כעת ככה שאני קונה את זה ביותר זול מהארץ וגם שאין לי בעיה של תקציב (עד 1300 דולר)

אם יש למשהו רעיון לגבי מחשב קוסמטי וחזק אני מאוד ישמח לקבל וכמובן גם עם אחריות איכותית (כמו dell)

וטיפים לגבי ה8600m gt

בתודה מראש

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

שני המחשבים שציינת שונים מאד. ה-XPS 15 הוא מחשב קל יחסית לגודלו ומכיל כרטיס מסך של Mid-Range, זוהי קטגוריה שונה לחלוטין מה-G50 שהוא אכן מחשב גיימינג על כל הכרוך בכך. אין כאן פתרון פלא, מחשבים עם כרטיסי מסך ברמה כזו הם לא קלילים ודקים אז אתה צריך להחליט באיזה כיוון ללכת.

ספציפית על ה-XPS 1530 אני לא ממליצה בעיקר בגלל בעיית החימום שציינת שהתבטאה בצורה אקוטית במיוחד בסדרת ה-XPS. אם כרטיס מסך מהרמה של ה-9600m GT מספק אותך אז מבחינת עיצוב בלבד ולא משקל ישנם מחשבים אפשריים אחרים כמו סדרת ה-dv של HP או ה-XPS 16 החדש של דל. מחשבים קלים אין עם כרטיסי מסך כאלו. יש שמועות שה-Lenovo Y650 החדש אמור להיות זמין עם ה-GT 130M בקרוב מאד (כרגע זמין רק עם ה-G 105M) והוא מחשב 16" קל ודק במיוחד אבל אני לא יודעת אם יש לך אפשרות לחכות לו. בכל מקרה, אחריות בארץ לא סביר שתמצא על הסדרה הזו.

ביחס לאחריות, קח בחשבון שזה כלל לא ברור שתקבל אחריות בארץ על מחשבים כאלו. סדרת ה-XPS לדוגמא בדר"כ לא מכוסה באופן מלא וגם אם כן אז יש צורך באחריות מסוג מסויים. אתה מוזמן לקרוא את האינפורמציה בסטיקי בנוגע לקניית מחשב בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה על העזרה

ב. אוקיי אז בואי נצא בנקודת הנחה שאני לא מעוניין במחשב של גיימרים אלא רגיל ואקוסטי

אבל עד כמה שאפשר עם המפרט הכי גבוהה

ולגבי ה hp אז האחריות שלהם לא כ"כ טובה מנסיון של חברים וגם המחשב עצמו

ג. לגבי האחריות אז אני נשאר בחו"ל ככה שזה לא כ"כ משנה לי

ד. מה לגבי המחשבים של msi (שמעתי שהם טובים)

יש אולי רעיונות למחשב אחר?

(או שנחכה לdell שיוציאו כרטיס מסך יותר טוב...חחח)

פורסם

פורסם
  • מחבר

אם לא שמת לב אז יש גם תקציב :nixweiss:

"אני נמצא בחו"ל כעת ככה שאני קונה את זה ביותר זול מהארץ וגם שאין לי בעיה של תקציב (עד 1300 דולר)"

פורסם

קרא בבקשה את חוקי הפורום (תמצא אותם בראש הפורום תחת השם הבלתי אמביוולנטי בעליל - "חוקי הפורום - חובה לקרוא! נא לכלול תקציב ושימושים בכותרת הדיון!").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים