עבור לתוכן

לכל מי שיש מזגן אלקטרה (בעצם לכל מי שיש מזגן בחדר)

Featured Replies

פורסם

למזגן לוקח מס' דקות להתחיל לעבוד, מכיוון שלסוללה הפנימית לוקח זמן להתחמם. לאחר מכן, המזגן מפסיק את פעולתו בגלל שהוא "חושב" שהגיע לטמפרטורה הרצויה. קיים חיישן טמפרטורה בפתח כניסת האוויר למזגן, ושם מתבצעת המדידה. היות ואוויר חם עולה למעלה, הטמ"פ בכניסת האוויר למזגן גבוהה יותר משאר החדר והמזגן מפסיק את פעולתו. היות ואין לך חיישן טמ"פ בשלט, מה שאתה יכול לעשות הוא להעלות את הטמ"פ למזגן (האוויר שהמזגן מוציא הוא תמיד באותה טמ"פ), ולכוון את התריסים כלפי מטה (במידה וזה לא כך כבר עכשיו). דברים אלו אמורים לגרום למזגן לעבוד זמן רב יותר ולגרום לאוויר בחד להיות חם יותר (ומחניק יותר - לא סובל מזגן על חימום!).

• תגובות 37
  • צפיות 32.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על קור הוא מצוין

אז זאת בעיה שאי אפשר לטפל בה?

לא, את זה לא אמרתי.

הרי שיש לנו התקדמות. אנחנו יודעים שהמדחס הוא לא הבעיה.

לכן, אנחנו צריכים להתמקד ברגש הטמפרטורה, כדי לדעת אם הוא האשם או שמא משהו אחר.

רגש הטמפרטורה נמצא ליד פתח כניסת האויר ליחידה. כדי לבדוק את הרגש, יש לפתוח את כיסוי היחידה.

לשם כך רצוי אדם בעל חוש טכני.

הצעתי היא. הזמן טכנאי.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

אני אנסה את מה שאמר זה מעליך (אכוון את התריסים למטה), ואם זה לא יעזור.

אני אקרא לטכנאי (של אלקטרה? זה בחינם?)

פורסם

אוקי..

אני אנסה את מה שאמר זה מעליך (אכוון את התריסים למטה), ואם זה לא יעזור.

אני אקרא לטכנאי (של אלקטרה? זה בחינם?)

אין לי שמץ :nixweiss:.

תלוי באחריות.

פורסם

אני מדליק,פותח על חום ואחרי 5 דקות של קור הוא מפסיק ל-5 דקות של כלום ואז חום מינימלי.לא חורף כזה קר,פשוט מתכסים בשמיכה.

ולגבי לחמם את הבגדים-אם יש לך תנור בבית,כזה מלבן עם קצוות עגלגלים,ענתיקה קטנה וחמודה כזאת-תפעיל אותה,שים עליה בגדים(תחתונים,חולצה,חזייה גברית,הכול ;D ) וכשתקום ותתלבש תתחמם בשניה.חום כיף פנימי כזה,וזה גם לוקח אפס חשמל.

ובלי קשר,מפזר חום קטן חמדמד וממוקד עדיף על כל מזגן שתמצא בעולם.

פורסם

D0ri, יש לי 3 מזגנים כאלו בבית (ומה שדפוק שכתוב עליהם שם אחר ולא אלקטרה :P אבל לפי התמונה זה בדיוק אותו המזגן)

וכולם עובדים כמו שאתה מתאר.

פורסם

טוב, בדקתי את הנושא טיפה יותר לעומק.

מסתבר, שאכן כמו שאמר הטכנאי ל- ag43, "אלקטרה מתקמצנת על הפיקוד", ואני אסביר.

הרגש במצב חימום לא מתפקד. במקום זאת וכדי לחסוך פיקוד, המזגן במצב חימום עובד בזמנים קצובים.

יכול לצאת מצב שאחרי שעה החדר כבר יהיה לוהט והמזגן שלא מקבל אינדיקצית טמפרטורה, ימשיך לעבוד.

יכול להיות גם ההפך, מאחר והוא עובד בזמנים קצובים, הוא לא יצליח לחמם את החדר.

כמובן שמצב זה הורס את המדחס ומקצר את אורך החיים שלו.

אני ממליץ לא להפעיל את היחידה על חימום, כדי לא להרוס את המדחס.

פורסם
  • מחבר

יכול לצאת מצב שאחרי שעה החדר כבר יהיה לוהט והמזגן שלא מקבל אינדיקצית טמפרטורה, ימשיך לעבוד.

זה בדיוק מה שקורה לי!

מזה המזגן הקקה הזה :|

נראה אני אדבר עם אבא שלי, נראה מה הוא יגיד...

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים