עבור לתוכן

נייט סאונד! רמקולים תקינים, כרטיס קול מעודכן..

Featured Replies

פורסם

אהלן

אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד!

עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה.

למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

פורסם

תבדוק אולי כבל דפוק

קרה לי עם טלוויזיה וכרטיס מסך

פורסם

תבדוק אולי כבל דפוק

קרה לי עם טלוויזיה וכרטיס מסך

מה זה קשור???

הוא כבר אמר שהוא חיבר את המערכת רמקולים שלו למערכת סריאו.

ל"Yot" תסביר יותר בפרטי פרטים ת הבעיה.

נ.ב

אתה מבטל את הכרטיס קול דרך בהביוס לא אם ג'מפר (אבל הבנתי ממך שהווינדוס מזהה אותו, אז שזה לא משנה),

פורסם

אולי ביטלת בביוס ? מה זאת אומרת אין סאונד? כשאתה מפעיל נגיד שיר בוינאמפ אז השיר מנגן אבל אתה לא שומע אותו או שהוא כותב לך ERROR ?

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה שהכניסה של הרמקולים הקידמיים לא בסדר. למה? כי הרמקולים האחוריים שלי עובדים בלי שום תקלות.

פורסם

גבר אל תהיה מחרבט קודם כל תחבר רמקולים אל כל החיבורים ואז כבר עברת שלב אחד תבדוק אם הבעיה היא ביציאות ברנקולים ואז תראה.....

פורסם
  • מחבר

אם נוצר מצב שהכניסת Audio in שלי נדפקה, מה אפשר לעשות (חוץ מהלהחליף את הלוח ע"י קבלת האחריות)?

פורסם

אם אתה מחבר את הרמקולים לירוק זה לא עובד ואם אתה מחבר לכחול (אחרי שאתה מגדיר 4.1 בתוכנה) זה כן עובד?

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

פורסם

יש מצב שהנמכת בתוכנה את הרמקולים הקדמיים בלבד?

פורסם
  • מחבר

לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים