פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אהלןאחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד!עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה.למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים תבדוק אולי כבל דפוקקרה לי עם טלוויזיה וכרטיס מסךמה זה קשור???הוא כבר אמר שהוא חיבר את המערכת רמקולים שלו למערכת סריאו.ל"Yot" תסביר יותר בפרטי פרטים ת הבעיה.נ.באתה מבטל את הכרטיס קול דרך בהביוס לא אם ג'מפר (אבל הבנתי ממך שהווינדוס מזהה אותו, אז שזה לא משנה),
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אולי ביטלת בביוס ? מה זאת אומרת אין סאונד? כשאתה מפעיל נגיד שיר בוינאמפ אז השיר מנגן אבל אתה לא שומע אותו או שהוא כותב לך ERROR ?
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים מחבר יש לי הרגשה שהכניסה של הרמקולים הקידמיים לא בסדר. למה? כי הרמקולים האחוריים שלי עובדים בלי שום תקלות.
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים גבר אל תהיה מחרבט קודם כל תחבר רמקולים אל כל החיבורים ואז כבר עברת שלב אחד תבדוק אם הבעיה היא ביציאות ברנקולים ואז תראה.....
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים מחבר אם נוצר מצב שהכניסת Audio in שלי נדפקה, מה אפשר לעשות (חוץ מהלהחליף את הלוח ע"י קבלת האחריות)?
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אם אתה מחבר את הרמקולים לירוק זה לא עובד ואם אתה מחבר לכחול (אחרי שאתה מגדיר 4.1 בתוכנה) זה כן עובד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.