פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר EBAY EBAY מעצבן אותי. מוכרים מוצר ב30 דולר, והמשלוח 25 דולר. מה בידיוק משתלם פה?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים עוד חנות ממש דומהwww.focalprice.comמהניסיון שלי, היא עדיפה (הניסיון שלי לא גדול, 3 הזמנות מFP ו2 מDX), המשלוח הגיע מהר יותר, האריזה הרבה יותר מהר, מחירים יותר זולים, דילים יותר משתלמים.2 דוגמאות:יש עכשיו סיליקון מגן לiPod Nano 4G בסנט אחד כולל משלוח, פשוט מטורף, לא, לא התבלבלתי רק סנט אחד, קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?עוד דוגמא, יש מתאם BT סופר קטן, שבFocalPrice הוא יותר זול מDX בכמה סנטים, אבל הקאצ' הוא שבFP מקבלים עם קופסא, ובDX מקבלים אותו בלי קופסא בניילון עלוב כזה, אם אתם רוצים אם קופסא בDX תוסיפו דולר, נכון לא משמעותי בשיט אבל שיהיה..מה גם שיש בFP מוצרים מקוריים ולא רק סיניים
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?זה הדבר הכי מטופש ששמעתי בחיים. פעם הבאה פשוט תזרוק סנט מהחלון, זה הרבה יותר מהיר.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הבאתי אותו לחבר עם iPod nano.. חוץ מזה לזרוק מהחלון יקח לי הרבה יותר זמן כי אני אצטרך ללכת לChange ולהחליף כמה אגורות לסנט..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים עוד חנות ממש דומהwww.focalprice.comמהניסיון שלי, היא עדיפה (הניסיון שלי לא גדול, 3 הזמנות מFP ו2 מDX), המשלוח הגיע מהר יותר, האריזה הרבה יותר מהר, מחירים יותר זולים, דילים יותר משתלמים.2 דוגמאות:יש עכשיו סיליקון מגן לiPod Nano 4G בסנט אחד כולל משלוח, פשוט מטורף, לא, לא התבלבלתי רק סנט אחד, קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?עוד דוגמא, יש מתאם BT סופר קטן, שבFocalPrice הוא יותר זול מDX בכמה סנטים, אבל הקאצ' הוא שבFP מקבלים עם קופסא, ובDX מקבלים אותו בלי קופסא בניילון עלוב כזה, אם אתם רוצים אם קופסא בDX תוסיפו דולר, נכון לא משמעותי בשיט אבל שיהיה..מה גם שיש בFP מוצרים מקוריים ולא רק סינייםהממ תודה,תוספת למבחר השטויות שאפשר לבזבז עליהן כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.