עבור לתוכן

איך קוראים לאתר ההוא שמוכר כל מיני דברים בזול? יש שם גם משלוח חינם

Featured Replies

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

EBAY :silly:

פורסם
  • מחבר

EBAY :silly:

EBAY מעצבן אותי.

מוכרים מוצר ב30 דולר, והמשלוח 25 דולר.

מה בידיוק משתלם פה? :pissed:

פורסם

עוד חנות ממש דומה

www.focalprice.com

מהניסיון שלי, היא עדיפה (הניסיון שלי לא גדול, 3 הזמנות מFP ו2 מDX), המשלוח הגיע מהר יותר, האריזה הרבה יותר מהר, מחירים יותר זולים, דילים יותר משתלמים.

2 דוגמאות:

יש עכשיו סיליקון מגן לiPod Nano 4G בסנט אחד כולל משלוח, פשוט מטורף, לא, לא התבלבלתי רק סנט אחד, קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?

עוד דוגמא, יש מתאם BT סופר קטן, שבFocalPrice הוא יותר זול מDX בכמה סנטים, אבל הקאצ' הוא שבFP מקבלים עם קופסא, ובDX מקבלים אותו בלי קופסא בניילון עלוב כזה, אם אתם רוצים אם קופסא בDX תוסיפו דולר, נכון לא משמעותי בשיט אבל שיהיה..

מה גם שיש בFP מוצרים מקוריים ולא רק סיניים

פורסם

קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?

זה הדבר הכי מטופש ששמעתי בחיים. פעם הבאה פשוט תזרוק סנט מהחלון, זה הרבה יותר מהיר.

פורסם

הבאתי אותו לחבר עם iPod nano.. חוץ מזה לזרוק מהחלון יקח לי הרבה יותר זמן כי אני אצטרך ללכת לChange ולהחליף כמה אגורות לסנט..

פורסם

לא משנה לול

פורסם

וזה משלוחים חינם לישראל?

פורסם

כן.

פורסם

עוד חנות ממש דומה

www.focalprice.com

מהניסיון שלי, היא עדיפה (הניסיון שלי לא גדול, 3 הזמנות מFP ו2 מDX), המשלוח הגיע מהר יותר, האריזה הרבה יותר מהר, מחירים יותר זולים, דילים יותר משתלמים.

2 דוגמאות:

יש עכשיו סיליקון מגן לiPod Nano 4G בסנט אחד כולל משלוח, פשוט מטורף, לא, לא התבלבלתי רק סנט אחד, קיבלתי היום את הסיליקון הזה והזמנתי אותו אפילו למרות שאין לי iPod nano.. אבל לסנט אחד מסרבים?

עוד דוגמא, יש מתאם BT סופר קטן, שבFocalPrice הוא יותר זול מDX בכמה סנטים, אבל הקאצ' הוא שבFP מקבלים עם קופסא, ובDX מקבלים אותו בלי קופסא בניילון עלוב כזה, אם אתם רוצים אם קופסא בDX תוסיפו דולר, נכון לא משמעותי בשיט אבל שיהיה..

מה גם שיש בFP מוצרים מקוריים ולא רק סיניים

הממ תודה,תוספת למבחר השטויות שאפשר לבזבז עליהן כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים