עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי הגירסה האחרונה של הPS2 - מתכנן לרכוש

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות את הגירסה החדשה של ה PS2 עם הספק הפנימי (scph-90004)

מישהו יכול להסביר לי האם יש הבדלים בין scph-90004 / scph-90006 /scph-90007 /scph-90002

לפי מה שהבנתי scph-90004 היא גירסת הPAL המעודכנת האחרונה והשאר NTSC, השאלה אם זה רלוונטי למי שמתקין צ'יפ?

מפני שחלק מהמקומות באינטרנט טוענים שרק השלושה האחרים (2/6/7) הם עם גירסת הביוס האחרונה (v18) ואילו ה90004 הוא v17..

זה וגם הבנתי שבגירסאות הPAL יש בעיה בהצגת חלק מהרזולוציות במשחקים מסויימים (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games_with_HD_support)

אז יש מישהו שיכול לומר לי איזו גירסה הכי פחות בעייתית?

ועוד שאלה קצת מוזרה,

אפשרי להחליף בין הקופסא החיצונית של הPS2 החדש לבין הקופסא של הPS2 גירסה 7xxxxx עם השנאי החיצוני או שהמארזים שלהם שונים פיזית? (שניהם הדגמים הדקים)

תודה ויום טוב

נ.ב.

אין מצב שסוני יוציאו עוד גירסאות לPS2 נכון? אני מתכנן קניה רק בגלל שכל הבלאגן הזה סוף סוף נגמר..

פורסם

לדעתי עדיף בכלל שתקנה אחד משומש בגרושים זה הכי כדיי.

זאת קונסולה מהדור הישן שכבר עבר זמנה והיא בתהליך גסיסה ואני מתאר לעצמי שאתה יודע את זה. אז קח מכשיר משומש בסכום מצחיק וסגור עניין.

פורסם

לקנות היום קונסולה בת 10 שנים זה פשוט טימטום ממדרגה ראשונה. אם אין כסף לקונסולה מודרנית, אז תחסוך. מה גם ש-PS2 לא כזה זול, בטח שלא ביחס למה שאתה מקבל.

פורסם

לדעתי עדיף בכלל שתקנה אחד משומש בגרושים זה הכי כדיי.

זאת קונסולה מהדור הישן שכבר עבר זמנה והיא בתהליך גסיסה ואני מתאר לעצמי שאתה יודע את זה. אז קח מכשיר משומש בסכום מצחיק וסגור עניין.

מחזק מאוד

אם אתה מחפש משהו זול כולל מה שאסור לדבר אליו ... 360 ארקיד או WII

ואם תחסוך יותר כסף עדיף לך לקנות לפי הטעם שלך או WII \או 360 פרימיום \או PC או PS3

אין לך מה לחפש בPS2 היום חוץ מספרית עבר שחלקה גם ככה קיבל פורטים והמשכים לפלטפורמות אחרות

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז Final Fantasy לא נראה לי שאני אוכל לשחק בWII

בקשר לPS3, המשחקים שלי הם קצת"מושאלים".. ככה שאין ממש מה לדבר עליו..

ואת ה360 אני לא רוצה מהסיבה הפשוטה שהוא עוד לא בשל מספיק בשבילי..

בוא נגיד שלקח לסוני 8 שנים להוציא גירסה נורמלית לPS2 וכנראה שגם עם מיקרוסופט נצטרך לחכות לדור הבא של הXBOX בשביל לקנות את הדור הנוכחי..

אז אני יודע שPS2 זו קונסולה מתה, אבל איך אני אסביר לכם, ככה אני אוהב אותה..

בקשר ליד שניה או לא, אז ראיתי הרבה מאוד בעיות עם העיניות של המכשירים האלה ויד שניה זה פשוט לא אמין..

אני מבין שאתם לא מתים על הבחירה שלי אבל אשמח לתשובות לשאלות שבפוסט הראשון :)

פורסם

Final Fantasy אתה כן יכול לשחק בWII את הספין אופ שלו שיצא ביפן ויגיע למערב

המשחק המרכזי מפותח ל360 ולPS3

אבל יש JRPG אחרים שמפותחים לWII

דרגון קווסט הבא \טאל חדש חוץ מזה שיצא כבר \Chocobo \Monster Hunter 3

ועוד אחרים

חוץ מזה בניגוד לPS2 בWII אתה יכול לקנות JRPG ישנים שיצאו בעבר למגדריבר \סופר נינטנדו \NES ועוד

ואלו כמובן משחקים זולים ב5-10$

יש גם משחקים שקצת קרובים לתחום כמו סידרת זלדה והמשחק אוקמי

ובכלל יש מגמה שחלק מהסדרות היפניות שהיו בPS2 מקבלות המשכים בWII במקום

וחלק ממשחקי הPS2 מקבלים פורט לWII וגם זה כניראה ימשך כי הPS2 לא מוכר טוב משחקים יותר וגם לא הרבה חומרה

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא חובב של JRPG, אני כן חובב של משחקי Final Fantasy לעומת זאת (הדמויות שם פשוט נראות הכי פחות יפניות..) וה2 פורטים שיצאו לWII זה ממש לא רציני, גם הגרפיקה שם נראית יותר גרוע ממשחקים שיצאו לPSOne..

הקטע שכל משחק הוא שונה מהשני וספציפית אני נורא אוהב את FFVIII ואת FFX ואין להם תחליף בקונסולה הזו..

פורסם
גם הגרפיקה שם נראית יותר גרוע ממשחקים שיצאו לPSOne..

הWII מציג גרפיקה טובה יותר מהPS2 אולי ראיתי כמו הרבה את WII ספורט שלא משקף כלום

היה לי PS2 ונתתי אותו כי לא יצאו לו משחקים טובים יותר

בעניין פינל פנטזי לא דמויות יפניות ? הדמויות שם מתרוממות ואני עוד עדין וכן שיחקתי במשחק האחרון

הוא שילוב של יפן ומערב אבל לא בגלל הדמויות אלה בגלל המשחקיות

משחקיות שמזכירה משחקי RPG מערביים אם פינל פנטזי ביחד

בנוגע לפורטים אוקמי קיבל 480P בWII ומסך רחב וניראה טוב יותר אם אתה משחק ככה

RE4 ניראה טוב יותר בWII ויותר כיף בWII

וסך הכל בגלל שיש לך כבר מחשב שילוב של מחשב +WII ייתן לך הרבה הרבה יותר משילוב של PC +PS2

לדוגמה מאריו גלקסי הרבה יותר טוב מכל משחק פלטפורמה שיצא לPS2 ושיחקתי בכל הטובים

וDIRT לPC משחק מרוצים הרבה יותר טוב מגרנד טוריזמו לPS2

וגם עכשיו יצא ברנאוט החדש לPC שהרבה יותר טוב מאלו שיצאו לPS2

לPS2 גם אין כל כך הרבה אנשים שמשחקים ברשת

בWII כן יש הרבה לפחות במשחקים שניסיתי

סתם לדוגמה יש בומברמן להורדה בתשלום בWII (יוצא זול ) שזה משחק מגניב ברשת

בPS2 פשוט אין את זה יש רק בומברמן שאתה משחק אם חברים וצריך מתאם ו4 שלטים בישביל זה והמשחק גם יותר יקר

אבל עזוב אתה לא אוהב את הWII סבבה גם ה360 ארקיד הרבה יותר מוצלח מהPS2 וגם לו יש JRPG והוא יקבל את פינל פנטזי הבא בעתיד

והעלות שלו היום לא כזאת רחוקה מהPS2

פורסם

לדוגמה מאריו גלקסי הרבה יותר טוב מכל משחק פלטפורמה שיצא לPS2 ושיחקתי בכל הטובים

וDIRT לPC משחק מרוצים הרבה יותר טוב מגרנד טוריזמו לPS2

וגם עכשיו יצא ברנאוט החדש לPC שהרבה יותר טוב מאלו שיצאו לPS2

והעלות שלו היום לא כזאת רחוקה מהPS2

א. עם כל הכבוד למאריו גלקסי (ונעזוב את זה שהוא משחק אחד מול ערימות מקבילות בPS2) - ראטצ'ט וחבריו משתווים.

ב. DIRT מול GT - נושאים שאתה לא מבין - עזוב , אל תדון בהם, אלו שני סוגי משחקי נהיגה שהקשר ביניהם זה הגה ו4 גלגלים (רמז זה ששניהם במכוניות)

בכל דבר אחר - הם שונים לגמרי , השוואה נורמאלית היתה אם הייתה משווה לGRID - וגם אז - GT4 משחק משמעותית עדיף עליו בכל דבר חוץ מגרפיקה.

ג. BURNOUT - לדעת רוב אוהבי הסידרה הותיקים - החדש הוא צעד הצידה בעיקר מאשר צעד קדימה - עליונות גרפית? חד וחלק , עליונות משחקית? פייר - לא ממש (ומשום שאני "משאר" שיש לי קצת יותר זמן איתם בהתחשב שיש לי אותם לPS3 ולPS2 וסיימתי את כולם אני מרשה לעצמי , כנ"ל לגבי שאר המשחקי נהיגה שלא נראה לי שהיה אחד רציני ב10 שנים האחרונות שלא שיחקתי)

לגבי עלות - ההבדל הוא כמעט כפול , במיוחד אם אתה מחשיב את המחיר של קונסולה + 2 שלטים אחד מול השני.

לא שאני מסכים עם הדרך מחשבה של הבחור (לפי זה חבל ששידרגתי לHOT MAGIC - יש לי עדיין וידאו, וזה לא שבסוף דור קונסולות פועלות אחרת מתחילת דור), אבל הWII - לא ממש במקום, הוא מחפש מכשיר עם ספריית משחקים מוכחת , ובמיוחד בשנה האחרונה - הWII קצת מזייף בזה.

ליביו

פורסם

אוקיי אז Final Fantasy לא נראה לי שאני אוכל לשחק בWII

בקשר לPS3, המשחקים שלי הם קצת"מושאלים".. ככה שאין ממש מה לדבר עליו..

ואת ה360 אני לא רוצה מהסיבה הפשוטה שהוא עוד לא בשל מספיק בשבילי..

בוא נגיד שלקח לסוני 8 שנים להוציא גירסה נורמלית לPS2 וכנראה שגם עם מיקרוסופט נצטרך לחכות לדור הבא של הXBOX בשביל לקנות את הדור הנוכחי..

אז אני יודע שPS2 זו קונסולה מתה, אבל איך אני אסביר לכם, ככה אני אוהב אותה..

בקשר ליד שניה או לא, אז ראיתי הרבה מאוד בעיות עם העיניות של המכשירים האלה ויד שניה זה פשוט לא אמין..

אני מבין שאתם לא מתים על הבחירה שלי אבל אשמח לתשובות לשאלות שבפוסט הראשון :)

וואי כמה שטויות אתה מדבר רואים שאתה לא מבין בתחום הזה כלום. אחי אתה חיי בדור הישן!

מה זה לא בשל מספיק בשבילי? מה זה מנגו?

אתה משווה את הכח של הPS3/XBOX360 לPS2? איפה הם ואיפה הוא.

PS2 חדש עם קורא צרובים עולה יותר מ1000,אתה פשוט יוצא פרייאר! XBOX360 ARCADE עולה 1300 ואם אתה מוסיף פריצה זה 1700.

אתה משווה XBOX360 לPS2? אני אומר אחי היה לי PS2 ועכשיו עברתי לXBOX360 ותאמין לי הPS2 זה גרוטאה ליידו.

אתה פשוט רוצה לקנות זבל במחיר של זהב :kopfpatsch:

קנה משומש אתה יכול למצוא ב400 כולל הכל! זה מכשיר של סוני הוא מחזיק יפה מאוד לאורך שנים בלי להתקלקל מה אתה דואג.

פורסם

רגע PS2 חדש עולה אלף שקל?!?!?!?

כשאמרתי שהוא לא שווה את זה, חשבתי שהוא עולה 600-700 שקל גג.

גבר, תוריד לעצמך כאפה עצבנית רק על זה שחשבת לקנות PS2.

פורסם

א. עם כל הכבוד למאריו גלקסי (ונעזוב את זה שהוא משחק אחד מול ערימות מקבילות בPS2) - ראטצ'ט וחבריו משתווים.

ב. DIRT מול GT - נושאים שאתה לא מבין - עזוב , אל תדון בהם, אלו שני סוגי משחקי נהיגה שהקשר ביניהם זה הגה ו4 גלגלים (רמז זה ששניהם במכוניות)

בכל דבר אחר - הם שונים לגמרי , השוואה נורמאלית היתה אם הייתה משווה לGRID - וגם אז - GT4 משחק משמעותית עדיף עליו בכל דבר חוץ מגרפיקה.

ג. BURNOUT - לדעת רוב אוהבי הסידרה הותיקים - החדש הוא צעד הצידה בעיקר מאשר צעד קדימה - עליונות גרפית? חד וחלק , עליונות משחקית? פייר - לא ממש (ומשום שאני "משאר" שיש לי קצת יותר זמן איתם בהתחשב שיש לי אותם לPS3 ולPS2 וסיימתי את כולם אני מרשה לעצמי , כנ"ל לגבי שאר המשחקי נהיגה שלא נראה לי שהיה אחד רציני ב10 שנים האחרונות שלא שיחקתי)

לגבי עלות - ההבדל הוא כמעט כפול , במיוחד אם אתה מחשיב את המחיר של קונסולה + 2 שלטים אחד מול השני.

לא שאני מסכים עם הדרך מחשבה של הבחור (לפי זה חבל ששידרגתי לHOT MAGIC - יש לי עדיין וידאו, וזה לא שבסוף דור קונסולות פועלות אחרת מתחילת דור), אבל הWII - לא ממש במקום, הוא מחפש מכשיר עם ספריית משחקים מוכחת , ובמיוחד בשנה האחרונה - הWII קצת מזייף בזה.

ליביו

שיחקתי בכל הפלטפורמות הגדולים של הPS2 ולא ראצאט וגאק וסלי ואחרים לא מישתווים למאריו גלקסי

הם משחקים טובים אבל לא משתווים

וחוץ מגלקסי יש את מאריו סאנשיין \אוריו \סופר מאריו נייר \דבלוב \ועוד ובקרוב יוצאים עוד חדשים כמו רימיק לקלונה לדוגמה

וכמובן יש איזה מיליון פלטפורמות בVC

בעניין GT הזמן לא עשה לו טוב והוא ניראה מכוער היום ולפני שתתנפל אני מדבר על גירסת הPS2 לא על הPS3

ובמשחקי מרוצים רצינים יש חשיבות גדולה לגרפיקה ככה שעדיף לו לשחק אותם במחשב

בנוגע לספרית המשחקים תיקח משחקי WII טובים שיצאו + משחקי גימקיוב טובים שיצאו (תאימות לאחור ) + משחקי VC וWIIWARE טובים שיצאו +:

Madworld

The Conduit

Klonoa

Red Steel 2

Sin & Punishment 2

Punch Out

Arc Rise Fantasia

Overlord: Dark Legend

Monster Hunter 3

ועוד שיוצאים השנה ולWII יש מספיק משחקים טובים ובניגוד לPS2 הWII מקבל משחקים טובים חדשים

וחוץ מזה לא אמרתי שירוץ לקנות WII אם הוא לא רוצה גם 360 ארקיד זה אפשרות בשבילו

וגם אתה מסכים שהPS2 לא משתלם היום כחדש אז מה הבעיה ?

פורסם

קרירין - במשחקי נהיגה - הגרפיקה אולי הכי חשובה אם אתה קורה לNEED FOR SPEED משחק נהיגה.

יש כמה דברים "טיפה" יותר חשובים.

לגבי הרשימת משחקים של WII - הרי ברור לך שלPS2 יש רשימות לפחות פי 2 או פי 3 יותר ארוכות של משחקים איכותיים כן? (כולל אם תוסיף את האימולטורים ואת התאימות לGC).

וזה שלא משתלם לקנות היום PS2 חדש - זה ברור, על זה אין ויכוח , יש ויכוח על זה שאתה מדמיין שלWII יש הרבה משחקים יותר טובים מלPS2.

שונים - כן.

ליביו

פורסם

הרבה מהמשחקי PS2 שאתה קורה להם טובים לא טובים יחסית להיום

כן יש GOD OF WAR 1-2 שמאוד טובים גם היום אבל מרב המשחקים שיצאו לפני 8-7-6-5 שנים לPS2 לא הזדקנו טוב

ובנוסף לזה הWII מקבל היום הרבה תמיכה הPS2 כימאת לא

גם שיוצא משחק PS2 היום הרבה פעמים יש גירסת WII טובה יותר

פורסם
  • מחבר

קנה משומש אתה יכול למצוא ב400 כולל הכל! זה מכשיר של סוני הוא מחזיק יפה מאוד לאורך שנים בלי להתקלקל מה אתה דואג.

אתה בטוח שאתה מדבר על הגירסה העדכנית?

לא מצאתי אף אחד שמוכר משומש 90004 בהפרש של יותר מ200 שקל מאחד חדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים