עבור לתוכן

winxp על pentium2

Featured Replies

פורסם

אני הרצתי בלי שום בעיה (עד שהמחשב התפגר) את XP SP2 על מחשב נייח:

PENTIUM 2 350MHZ

96MB SDRAM 100MHZ

ATI EXPERT 98 8MB

המחשב שימש בעיקר לאינטרנט וOFFICE 2000. לא היה מהיר, אבל כל עוד שמרנו אותו בשימוש מינימלי הוא תפקד מצוין.

בלפטופ לעומת זאת, אני מאמין שבאמת תהיה לך בעית דרייברים. ובנייד כזה אם תמצא דרייברים אז זה יעבוד ממש ממש לאט, ברמה שבקושי תאפשר שימוש.

פורסם

מה החסרונות של הטייני?

לא אמרתי שיש להם חסרונות אבל מה שלא יעשו ויורידו מXP, היא לא תרוץ יותר טוב מ2000

חוץ מזה שאני לא ממליץ להתקין את הגירסאות האלו, תמיד חסרים בהם 1001 דברים והן מאוד בעייתיות באבחון תקלות, מפני שאתה אף פעם לא יודע אם אפליקציה מסויימת לא עובדת כמו שצריך בגלל משהו שאתה עשית או בגלל שלמערכת ההפעלה חסרים קבצים הנחוצים להפעלה התקינה שלה.. קיצור זה סתם בלאגן

פורסם

למה חלונות אם אפשר לינוקס?

זו לדעתי האפשרות הכי טובה...

אני דיי בטוח שאתה לא רוצה לשחק עם המחשב הזה

פורסם

אני מדבר מנסיון

TINYXP של eXperience היא היחידה שהצליחה לתת לי מחשב שימושי ( P450/128MB /TNT1)

הגרסאות הללו מבוססות על nLite , ונכון שהן רזות אבל יש דרגות למה שהוסר . בד"כ רוב השימושיות נשארת .אם לא כולה. בנוסף , ב NFO יש פירוט מה הוסר . אז כן, לפעמים יש בעיות שאתה תוהה אולי זה בגלל משהו שהוסר, אבל יש תחליפים בד"כ ובסה"כ זה הסיכוי הכי טוב להשמיש את הנייד הישן הזה.

לעומת זאת , ניסיתי לינוקס .בעיקר XUBUNTU כולל LIVE CD שונים. הבעיות של זיהוי חומרה , בעיקר, הן כאלה , שממש אין טעם .

בנוסף XUBUNTU תיפקדה יותר גרוע .

לא יודע לגבי WIN2K .

אפשר לנסות . אבל זו חומרה של 1997 . ומערכת הפעלה של 1997 פשוט לא תהיה שימושית באופן המיבני שלה .

אם מישהו חושב שאפשר לגלוש היום עם IE4 או משהו כזה ..שלא ינסה .

פורסם
  • מחבר

מישהו שכח את בעיית הדרייברים שתהייה למחשב הזה ..?

אני לא חושב שיש דרייברים לאקס פי בישביל המחשב הזה

ועם 64 מגה זיכרון ומעבד 300MHZ , שום XP לא ירוף , אפילו הכי מצומצם שיש

פותח התראד , תעשה ממנו מסגרת דיגיטלית או משהו .

גבר גבר, הדיון פה פורה מאוד, ככה שאת הסרקזם אתה מוזמן לשמור כשתתארח בתכנית של ליאור שליין או משהו.

לגבי שאר התגובות:

אני אתקין את הtinyxp ואנסה אותו.

מה לגבי winflp אל מול הטייני? יתרונות/חסרונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים