פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים המחיר בכללי הוא 4000 שקל עם טיפ טיפה חריגה . יש לי התלבטות בין 2 מחשבים שראיתי . אחד של גיגבייט ואחד של LG ... :LG : מעבדסוג: INTEL CORE 2 DUOמהירות המעבד:GHz 2.06מהירות 800MHZזכרון מטמון cache:4MB סדרה: T-5800 פלטפורמה:MONTE VINA זכרוןנפח:4096MBמהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR2 נתוני שמעכרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסךגודל המסך:15.4אינץ קריסטלירזולוציה:1280x800 כרטיס מסך: INTEL HD4500/1756MBמסך:Fine Bright Technology כונניםכונן: צורבDVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסיםקורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול מערכת הפעלהדגם: Windows VISTA חיבורים802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) PCMCIA: כלול USB 2.0: 4 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול VGA 15-pin: כלול RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול S-Video: כלול כניסת מיקרופון: כלול S/PDIF: כלוליציאת HDMI:כלולמצלמה מובנית 1.3MPמחיר :4100 דגם LG R510-227-EXTRIMEוהשני הוא גיגהבייט :מעבדסוג:CORE 2 T5800מהירות המעבד2.0 GHz זכרון מטמון cache: 4MBBUS SPEED 800MHZ זכרוןנפח:4096 MB מהירות:800 NHz סוג זכרון:DDR 2 נתוני שמעכרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסךגודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלירזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך:FX 8400GS/256MB מסך: Fine Bright Technology כונניםכונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסיםקורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול חיבוריםPCMCIA: כלול USB 2.0: 4 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול VGA 15-pin: כלול RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול כניסת מיקרופון: כלול S/PDIF: כלוליציאת S.VIDEO כלול802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4מצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP אחריות ל24 חודשים עי היבואן הרשמי מחיר 4200 דגם : W566N-965 המחשב מיועד לאייסיקיו מסנגר וגלישה בעיקר עם קצת משחקים.. השאלה היא בעצם מי מהם עדיף, איך המחיר ואיך הם בכללי בתור מחשב ? תודה לעוזרים .
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים על איזו רמה של משחקים מדובר? המחשב הראשון נותן כרטיס מסך מובנה שמתאים רק למשחקים בסיסיים. השני נותן כרטיס מסך נפרד בסיסי אבל במקרה הזה מדובר בכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית של Nvidia ואישית הייתי מעדיפה להמנע במידת האפשר.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר כן קראתי קצת בפורום שהכרטיס של NVIDIA ה8400 הוא בעייתי וגם בגלל זה ירדתי מהגיגה בייט סופית . השאלה שלי כלפי הLG שהאו נראה לי מחשב מעולה , אם הוא יצליח להריץ משחקים בסגנון הRA3 וכל מיני משחקים ברמה הזאת . אני לא מבקש קרייסיס ברמה הכי גבוהה אבל משחקים נחמדים . מה אתם אומרים ? מצאתי עוד מחשב של אייסר ורציתי לדעת אם הוא עדיף כי הוא יותר יקר ואני לא ממש מכיר את אייסר :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2974איך המחשב ואיך החברה שמייצרת ? אמינה ?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אולי זה ירוץ, לא שיחקתי בזה אף פעם אז אני לא בטוחה, אבל גם אם כן אתה תהיה מוגבל למדי. אם גמישות מינימלית בתחום המשחקים חשובה לך הייתי ממליצה לך לבחור בכרטיס מסך נפרד בסיסי.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים המסך של הACER הוא FHD זה גם מהווה בעיה מסוימת שהכרטיס לא יסחוב ברזולוציה הזאת אני מחזק את הGIGABYTE שתמר הציעה בדיון הקודם
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר עדין לא הבנתי . המסך של האייסר לא טוב ? או שהכרטיס לא מספיק טוב בשבילו ? זה שהוא FHD לא אמור להיות נקודת זכות בשבילו ? באייסר של כרטיס 9600 שהוא לדעתי דיי נחמד ודיי מספק למחשב נייד .חוץ מזה שאני עדין צריך לקבל ביקורת כללית על המחשבים של אייסר כדי לדעת אם הוא בכלל שווה או להישאר עם הLG . חוץ מזה שראיתי מחשבים נייידים במחיר יותר נמוך עם כרטיס מסך HD3470 . האם הוא יותר טוב מה9600? או מהX4500? ועוד משו אם אתה בעלים של הגיגבייט אתה יכול לתת את דעתך עליו בנוגע למשחקים ובנוגע לבעתיות של הכרטיס מסך ?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים FullHD זה בעיקרון יתרון, אבל על מסך כזה קטן זה לא נותן כלום. לקרוא טקסט ברזולוציה טבעית יהיה די סיוט בלי הגדלות פונטים ושטויות כאלה.מה גם שמדובר במסך 16:9, שהוא יחס מעפאן לכל דבר חוץ מסרטים ומשחקים.כמו שאמר ישראל, ברזולוציה זו יהיה קשה לכרטיס המסך לסחוב, אבל במשחקים תמיד אפשר להוריד רזולוציה.ה-3470 הרבה פחות טוב מה-9600, אבל יותר טוב מה-X4500.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר זאת אומרת שבסופו של דבר הכרטיס מסך של הACER הוא הכי טוב והרזולוציה במשחקים זה דבר שניתן לשנות זה לא כזה קריטי . רק רציתי לקבל תשובה סופים האם יש בעיה מסויימת עם המחשבים של אייסר או עם היבואן ניופאן שכדאי לדעת לפני שקונים או שאם המחשבים הם טובים ?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אישית לא נתקלתי בבעיות עם ניופאן,המחשבים של ACER מקבלים מפרטים טובים ומאוזנים במחירים טובים.
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר רק רציתי לעדכן , תודה רבה לכל העוזרים הזמנתי את האייסר .רק רציתי לשאול שאלה אחת אחרונה רק כדי לדעת האם הכרטיס מסך באייסר הוא מובנה או שהוא חיצוני כי לא ממש הצלחתי להבין את זה .ועוד משו היה רשום בחלק מהאתרים שיש לו בלוטוס ובחלק לא אז האם יש לו בלוטוס והאם יש קורא טביעות אצבע (שוב בחלק רשום שזה חלק מהאבטחה שיש במחשב ובחלק לא רשום בכלל )
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר זמנתי אבל אם את כל מה שציינתי לא יהיה אולי אני יחליף או ישדרג .חוץ מזה שאני רוצה לדעת מה אני הולך לקבל , אם אני לא מקבל קורא טביעות אני יקנה חיצוני .
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים קורא טביעות אצבע חיצוני? בשביל מה? זה לא שימושי ומיותר לחלוטין.בכל מקרה, מדובר בכרטיס מסך נפרד. ביחס ל-Bluetooth וקורא טביעות האצבע, זה תלוי בקונפיגורציה. אני לא יודעת איזו קונפיגורציה הזמנת.
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7720336 מפה הזמנתי. זאת הקונפיגורציה רק שבכל מיני אתרים רשום על אותו דגם כל מיני דברים שונים . אם מישהו יכול להגיד לי מה בעצם קורה ומה יש ומה אין אני יודע לו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.