פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים זה מה שביבי נתניהו אמר לרב יצחק כדורי ב-1997, רק עכשיו נתקלתי בזה. פשוט חוצפה, אין לאדם הזה גבולות. זה ראש ממשלה שאומר:"ראש ממשלה של כל עם ישראל". או במילים אחרות:"אני שם ז*ן על השמאלנים". תעבירו ל-2:10 דקות. נ.ב. גם בחדשות מראים את זה עכשיו, זה דיי מוזר שדווקא עכשיו מראים את זה.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כי הוא אותו אחד שצעק בכל הדיונים על הבחירות שציפי מלכה ושצריך להצביע לה...
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר למה לעזאזל פתחת ת'רד על משהו שקרה לפני 12 שנה? נדפק לך השכל? טוב שלא... אז למה התקשורת מעלה את זה עכשיו? : תגיד גם להם. כי הוא אותו אחד שצעק בכל הדיונים על הבחירות שציפי מלכה ושצריך להצביע לה... תראו תראו, מדבר מי שצעק ביבי ביבי ביבי. :
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים וטוב מאוד שביבי אמר את זה.רוב השמאלנים (לא כולם, שלא תגידו שאני מכליל) שכחו באמת מה זה להיות יהודי.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר וטוב מאוד שביבי אמר את זה. רוב השמאלנים (לא כולם, שלא תגידו שאני מכליל) שכחו באמת מה זה להיות יהודי. נכון או לא נכון, איך שלא תסתכל על זה יש באימרה הזאת קריאה לשינאה וסכסוך בין השמאל לימין. ראש ממשלה צריך לייצג את העם כולו ולא רק את הימינים, הוא צריך לדבר בשם העם ולהקשיב לשני הצדדים ולפעול עם שיקול דעת. באימרה הזאת אני רק רואה סכסכן אחד גדול וחתיכת מניאק.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים טוב, באמת שהת'רד 1997 הזה מיותר לחלוטין.."פול גז", אני מבין שכנראה עדיין היית רק בתכנון של ההורים שלך בשנה הזאת, אבל אתה לא רואה אותי פותח ת'רדים על מלחמת שלום הגליל, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.