עבור לתוכן

שאלה| הדלים בין Samsung / Kingstone Value [זכורנות]

Featured Replies

פורסם

מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

פורסם

אתה מבין שזו שאלה דיי כללית! :nixweiss:

איזה זכרונות? DDR1 DDR2 DDR3 איזו מהירות? 400HZ 667HRZ 1066HZ איזה דגם? יש המון סוגים יש שמיועדים גם לOC !!!

תן דגם מול דגם נוכל לתת לך גם תשובה...!!

פורסם
  • מחבר

4GB ראם 800Mhz, שלא עולה על 250 שקל , אני מתכנן OC אבל אל בזמן הקרוב .. אלה עוד שנה וחצי שנתיים .. אז אני אקנה כבר זיכרונות..

פורסם

אז זה לא כזה רלונטי אם זה עוד שנה וחצי!!

אני היתי הולך על Kingstone Valu הם טיפה יותר טובים בOC אבל לא לצפות להבדל רציני! גג 900HZ על 5-5-5-15

פורסם
  • מחבר

אני היתי הולך על Kingstone Valu הם טיפה יותר טובים בOC אבל לא לצפות להבדל רציני! גג 900HZ על 5-5-5-15

כ"כ גרועים Samsung ? אממ אמרו ליש הם בסדר גמור , וגם שיהש מלא זיופים של הקינגסטון , ההבדל ביניהם 50 שקל :x זה שווה?

פורסם

לא, קנה את הזולים.

פורסם

מאיפה המצאת את זה? הם לא יותר טובים ב-OC ולמען האמת אני בספק אם יגיעו לתדר שציינת.

פותח הת'רד- כפי שנאמר קח את הזול יותר, ולגבי האוברקלוק - תפרט קצת.. זה שאתה מתכנן אוברקלוק למעבד לא אומר שאתה תהיה חייב לעשות אוברקלוק לזיכרון. תספר על האוברקלוק שאתה מתכנן וכך נדע איזה זיכרון יתאים לך בצורה הכי טובה.

פורסם

מאיפה המצאת את זה? הם לא יותר טובים ב-OC ולמען האמת אני בספק אם יגיעו לתדר שציינת.

פותח הת'רד- כפי שנאמר קח את הזול יותר, ולגבי האוברקלוק - תפרט קצת.. זה שאתה מתכנן אוברקלוק למעבד לא אומר שאתה תהיה חייב לעשות אוברקלוק לזיכרון. תספר על האוברקלוק שאתה מתכנן וכך נדע איזה זיכרון יתאים לך בצורה הכי טובה.

מניסיון...

וכן! הצלחתי כמה פעמים בלוחות GB עם P35!!!

אז למה אתה ישר שולל?

פורסם
  • מחבר

אממ לא יודע איך ממש לפרט, פשוט אני לוקח ת'מעבד 940 הפנום 2 .. ואני רוצה לעשות לו משהו כמו עוד שנה - שנה וחצי OC ..

פורסם

הזכרונות VALUE שנמכרים בKSP הם CL6 DDR2 800 ולכן כנראה שלא יגיעו ל900 מה"צ בתזמונים 5-5-5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים