עבור לתוכן

כנראה בעיה בכרטיס מסך HD3850 עם פוטושופ.

Featured Replies

פורסם

אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם...

בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן.

עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומושח אותם אחרי העכבר.

הדרייבר 9.1 אין OC טמפ' מנוחה בסביבות40-46 מאמץ במשחקים 70-80. מערכת הפעלה מותקנת חדשה XP SP3 אחרי השידרוג של החומרה.

עשיתי MEMTEST86 מדיסק של UBUNTU לא נמצאו בעיות הכל עבר כשורה. עשיתי לא מזמן דיפרגמנטציה לHD וגם שם הוא עשה הכל בצורה טובה...

במה יכולה להיות עוד בעיה??? חוץ מכרטיס מסך... ואיך אני יכול לבדוק את זה.?

בתודה מראש.

problem2.jpg

problem.jpg

פורסם
  • מחבר

up והוספתי תמונות שתבינו על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

חברה מצעתי מה הבעיה.. מחקתי את הדרייברים של קאטליסט 9.1 והעדכנתי ישנים 8.12. עכשיו עובד הכל חלק בPHOTOSHOP .

אז מה עוד הפעם אנחנו רואים שATI עושים בושות לעצמם או שזה רק אצלי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים