עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד שמיועד גם למשחקים (תקציב לא ברור)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד שמתאים גם למשחקים חדשים וכבדים וגם לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו..).

מה התקציב למחשב שכזה? אני הרי מניח שמחשב ב 4-5K לא מתאים להגדרה.

אני אשמח להמלצות גם לדגמים ספציפיים.

תודה למי שימליץ וייעזור.

פורסם

זה כמובן תלוי בסטנדרטים שלך. המחשב הכי זול שאני מכירה שנותן כרטיס מסך יותר מבסיסי זה ה-Gigabyte W567V עם ה-9600m GS. משהו כמו 4600 ש"ח.

יש גם את ה-Acer 6930G שעולה יותר קרוב ל-5000 עם ה-9600m GT.

אחרי זה המחיר קופץ לבין 5000-6000 ומעלה למחשבים עם מפרט דומה. אם אתה רוצה כרטיס מסך יותר חזק מזה זה יהיה יותר ואם אתה רוצה מחשב של גיימינג (לדעתי קניה לא הגיונית בדר"כ) אז זה גם יכול בקלות להיות כפול מזה. שוב, שאלה של מה אתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

למה לדעתך מחשב של גיימינג לא הגיוני?

פורסם

לא הגיוני למחשב נייד, אני מניח.

פורסם

כוונתי היא כמובן לנייד :). למה? מכיוון שניידי גיימינג אינם ניידים. רובם מפלצות של 17" שמייצרות המון חום, נותנות חיי סוללה נמוכים מאד ושוקלות המון. אתה משלם הון ומקבל בתמורה מחשב שלא מספק חווית משחק טובה ולא מספק ניידות, זה מתאים רק למקרים מאד ספציפיים ולצרכים שמחייבים את זה. לרוב האנשים זה לא הגיוני.

פורסם

הערה קטנה . אומנם אני קורא הרבה תגובות שלך ולרוב אני מסכים איתך

אני מעריך אותך

אבל עם נושא המחשב לגיימינג אני לא מסכים איתך בכלל

נכון שמחשב נייד לא יוצר על מנת לספק חווית משחק ברמה של נייח ולרוב כולם לא רוצים בו כדי לשחק

אבל ישנם אנשים שנייד בישבלם זהו תחביב יותר מאשר מחשב עסקי \ להעביר את הזמן

לכמות נכבדת של אנשים מחשב נייד חזק הוא סוג של גאג'ט \ טכנולוגיה מתקדמת

ואם אותה הטכנולוגיה מאפשרת לשחק משחקים ולעבוד בעבודה גרפית כבדה במיוחד, וכל זה בטכנולוגיה הכל כך מתקדמת שאותם אנשים כך כל אוהבים

אל תנסי להבין את אותם אנשים אבל

יש אנשים והרבה שמחשבים ניידים חזקים עם ביצועים גובהים ולרוב גם חיי סוללה קצרים . הם הבחירה שלהם יותר מהכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים