פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים בוקר טוב לכולם,אני עובד על מפרט למחשב, לא מיועד למשחקים אבל כן מחשב עבודה חזק.אני בד"כ עובד עם הרבה חלונות פתוחים + מוסיקה ברקע ואימיול לפעמיםמחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנהיהיה לי מעבד e5200 ואני ארצה לעשות לו OCהאם זה נכון שלא ניתן לבצע OC בלוחות עם כרטיס מובנה?אם לא - על איזה לוח הייתם ממליצים?לגבי תקציב, מוכן להשקיע עד 500 ש"ח אבל יכול להוסיף יותר אם לדעתכם זה יתאים לשימושים שליתודה רבה!
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים ללוחות עם כרטיס מסך מובנה אפשר לעשות אוברקלוקאבל הם לא מומלצים כלכך לאוברקלוק שאתה מתכנן (בהנחה שהוא בינוני-גבוהה)אני מציע לך לוח P43 שיתן לך מקסימום אוברקלוק עם המעבד הזה (אין טעם לP45 כי הוא ינוצל)http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709608ובנוסף , תוכל לקנות כרטיס מסך יד שניה או חדש ב100-150 שקלים.אם תרצה המלצה לכרטיס בתקציב הזה , פנה לפורום המתאים ושמה יעזרו לך בנושא כרטיס המסך.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים ממש שטויות..לוח עם כרטיס מסך מובנה יהיה בסדר גמור ויתן תוצאות יותר טובות אפילו מ-P43.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים לוח G31 פשוט ב-200-250 שקלים של כל חברה שהיא.. כמובן שעומד במאפיינים שחשובים לך כמו מספר חיבורי SATA וכדו'.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הוא רוצה לעשות אוברקלוק (ולא לעלות רק 20 , אלא קצת הרבה יותר ) אתה אומר לו לקחת לוח G31 פרהיסטורי? ועוד ''של כל חברה שהיא ''?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר תודה שוב,אני עדיין צריך לקחת את ההחלטהדניאל, ראיתי שכתבת פה בפורום שהלוחות של אינטל לא מאפשרים אוברקלוקהבנתי שגם מ msi אין הרבה מה לצפות בתחום הזהאם מישהו יוכל לתת פה של כמה דגמים של לוחות mid-range שמאפשרים אוברקלוק טוב אני אשמחשוב - כרטיס מסך מובנה זה עדיףתקציב לא מהווה בעיה גדולה אבל מצד שני לא רוצה גם סתם לזרוק כסף
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים לוח G31 פשוט ב-200-250 שקלים של כל חברה שהיא.. כמובן שעומד במאפיינים שחשובים לך כמו מספר חיבורי SATA וכדו'.ממש שטויות..לוח עם כרטיס מסך מובנה יהיה בסדר גמור ויתן תוצאות יותר טובות אפילו מ-P43.לא מדיוק כלל!!לגבי הG31 אפשר לבצע איתו OC אבל לא משהו בשמים.. (גם בגלל הכרטיס מסך הבנוי!)לגבי השטות השניה שהוא רשם אני אפילו לא רוצה לחזור על זה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים בקלות ניתן לקחת לוח G31 ל-400 מגהרץ FSB, בערך אותה רמה שמגיע אליה ה-P43-DS3L..לוחות P43 פשוט אינם מתאימים לאוברקלוק, אך למרות זאת הם מספיקים לאוברקלוק של עד FSB מסוים ביציבות מותלת בספק- כנ"ל לגבי G31 אשר מספקים את אותה סחורה (מלבד לפיצ'רים שונים) במחיר זול יותר. אל תשכח של-E5200 מכפלה גבוהה ובאס נמוך כך שלא כ"כ בעיה לבצע זאת איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.