פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר SMALL FFT אחרי איזה 10 דקות אני מגיע ל67 מעלות זה תקין? שאני לא אשרוף משהו.. לפני כמה דקות עשיתי בדיקת מאמץ אחרת וזה הגיע ל55 מעלותזה כל פעם נותן משהו אחר.. יש הגיון? הקירור הזה אמור לעשות את העבודה אולי יש בעיה עם המשחה ? שמתי של טרמטק היא עלתה לי איזה 20 שקלהמאוורר מתחיל לעשות רעשים :ביטלתי אחרי 10 דקות..נכון לעכשיו ביטלתי את האובר קלוק אם מישהו יוכל להנחות אותי איך למנוע את הדברים שהגעתי אליהם אני נורא אשמחתודה רבה לכל מי שעזר לי
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים 1. הקירור אולי לא מספיק חזק בישביל זה...2. אולי מרחת את המשחה לא טוב וביגלל זה הקירור לא מצליח לקרר 100% ...3. הסירקולציה שלך במארז ממש על הפנים ...ועוד מלא סיבות ...
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים לא מומלץ לעבור את ה70-75+-..אתה על RPM מקסימלי ?בדקת טמפ' בREAL TEMP או CORE TEMP ?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר לא הגעתי ל70 בשום מצב המקסימום שהגעתי בכל הבדיקות שעשיתי זה 67 .. נראה לי שיש לי בעיה במשחה טרמית כנראה שלא שמתי מספיק ואין לי עוד אני אקנה ואבדוק את הנושא הזה שוב (הגוף קירור לא מגיע לטמפרטורות גבוהות אלא נשאר בטמפרטורת החדר פחות או יותר..)67 היה בCORE TEMP
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר אני מחקתי את התמונות כי עשיתי כלכך הרבה פעמים שזה כבר התבלגן לי ביחד אז ניסיתי לעשות עכשיו שוב כדי לשלוח את התמונות החזרתי את האוברקלוק והפעם פשוט המחשב נתקע נאלצתי לרסט אותו (טמפרטורה אידיאלית.. פחות מ60 מעלות) אני רק שיניתי את הבאס והפרקנסי הזה ככה שאולי באמת אני צריך לשנות עוד דברים והמערכת לא יציבה.. שוב ביטלתי את ההמהרה שיגעתי אותכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.