פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים בקשר לבדיקת מאמץ ... אני ממליץ ומציע שתשתמש בתוכנה OCCT שמאד פשוטה ונוחה ... ותריץ בדיקה של בערך שעה כדי לראות תוצאות ...טמפרטורה מומלצת במאמץ בין 50 - 60 ... יותר מזה לא כדאי ( 70 זה המקס בערך .. )המדריך הזה טוב ... פשוט אל תעשה OC כ"כ גבוה בהתחלה ... שים את המכפלה על 9 ואת ה FSB על 333 ככה שיצא לך 3 ...אין לי לוח אמ של ASUS אז להגדרות יותר מתקדמות אנשים אחרים יעזרו לך פה ..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר תודה שהגבתמה ההבדל בין התוכנות זה עבד על 100% CPU במשך 14 דקות וב7-8 דקות אחרונות ה נשאר על אותה טמפרטורהאם יש צורך לעשות שעה אני אעשה.. חוץ מזה שלא שיחקתי בוסת של הV1 הוא מוגדר על 1500-1700RPM ובכל זאת נתן טמפרטורות טובותאז אתה אומר שפשוט לעשות לפי מה שיש בסרטון?אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה מדי.. 25% להגיע ל3.0 מספיק לי
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים פותח התרד תמדוד עם REALTEMP או CORE TEMP מה הטמפ' שלך במנוחה/מאמץ..ותעדכן כאן..כמן כן רוב הסיכוים שהעלאת הבאס ל333..לא תדרוש ממך שום שינוי מלבד באס...ולכן רצוי להתחיל משם..בלוחות האם של אסוס זה די פשוט..כנס לאפשרויות המתקדמות..תגדיר את AI OVECLOCK לMANUAL....תיפתח לך האופציה של הבאס..תעלה אותה ל333.."על הדרך" תגדיר גם את הSPD של הזיכרונות...ותבטל את הSPREAD SPECTRUM..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר http://www.siz.co.il/my.php?i=rnnio2ntvwjl.jpgקצת גבוה לא? התוכנה קצת מבלבלתזה לא עבר את ה54 מעלות ובכל זאת זה רושם שם 70מה זה להגדיר SPD של זיכרונות איפה זה נמצא ולמה להגדיר.. תודהReaper 800 DDR2 2*2
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אתה צריך לשנות את המחלק של הזיכרונות למה הם משתנים לפי תדר ה FSB שאתה מעלה ... דוגמאהזיכרונות שלך הם 800 והתדר FSB הוא 266 זאת אומרת שהמחלק של הזיכרונות אתה צריך לקבוע על 3 3x266=8002.4x333=800אתה צריך להגדיר את המחלק לפי מהירות ה FSB כדי שהם לא יעלו יותר מ 800 ( אלא אם כן אתה רוצה לעשות OC לזיכרונות ... אז אתה משנה את המחלק )בקשר לבדיקת מאמץ ... לא מכיר תתוכנות ... פשוט תעשה בדיקת מאמץ עם OCCT ( יותר מ 15 דקות כדי שנדע טמפרטורה אמיתית ) בסוף הבדיקה אתה תקבל תמונות של גרפים ששם תוכל לדעת יותר מדוייק מה הטמפרטורות של הליבות במהלך הבדיקה ומה הטמפרטורה המקסימלית שהם הגיעו ...תעלה לנו אותם ( 4 תמונות ) או שתגיד לנו מה הטמפרטורה המקסימלית במאמץ ( תעשה בדיקה ליתר ביטחון במשך שעה ) הבעיה שאתה לא תעקוב במשך שעה על הטמפרטורות
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אז להכנס לאוברקלוקינג בלוח, לשנות FBS ל333, ללכת לSPD אמרתם (ככה זה רשום בביוס?) ולשנות ל2.4ולבטל הSPREAD SPECTRUMאני רושם את זה על דף צריך לשנות משהו במתחים? ואין טעם לעשות שוב שעה עשיתי גם בתוכנה הזאת רבע שעה והגעתי שוב ל55 ב2 קורים ו47 ב2 האחריםזה הכל אותן אפליקציות רק בתצוגות שונות מיותר לגמרי
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כן זה מה שאתה עושה בביוס ... ומגדיר את תדר ה PCI על 100 !לדעתי הטמפרטורות בסדר עד ל 3 ...
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כמו שציינתי כבר..עם באס של 333MHZ..רוב הסיכוים שלא תידרש לשנות כלום מלבד הבאס/SPD..ותבצע בדיקת מאמץ של חצי שעה-שעה+..כמה שיותר יותר טוב...תעדכן אותנו..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר טוב נכנסתי לשם ולא מצאתי SPD בשום מקוםמה שהנחתי שאולי מקביל למושג הזה :DRAM FREQUENSY ששם אין אפשרות לכתוב ידנית אלא רק לבחור הגדרות שכבר קיימות (נניח דדר2 800)ויש DDR משהו עם רייט ששם יש או AUTO או T1 או T2 לא מצאתי איך לשנות את זה ידנית ל2.4 או שאני פשוט לא יודע על מה ללחוץ ובמה בעצם לבחוראם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איך זה רשום בלוח של אסוס כי אני לא ממש מוצא וקצת נרתע .. תודה רבהדרך אגב יש לי שאלה יש לי משהו מוזר לפעמים התוכנה מראה ליhttp://www.siz.co.il/my.php?i=ng4jyjyg3yjn.jpgהגיוני? במאמץ זה פתאום שוב נהיה 2400
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הבנת נכון... ;Dבלוחות האם של GB זה מופיע כמכפל של 2.4/2/3 וכו..בASUS הם פשוט רושמים את התדר היעודי..במקרה של 800MHZ...לגבי הCPC יש לך הסבר על זה בסטיקי של בפורום זיכרונות/מעבדים..בכל אופן תשאיר על AUTO או שתגדיר על T2 במקרה של חוסר יציבות (למרות שזה DEFAULT)...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.0ההורדת התדר..זה לא תקלה..זאת אחת מטכנולוגיית החיסכון חשמל של המעבד..אם אתה רוצה אפשר לבטל את זה רק לOC..ולהחזיר שתסיים..זה נקרא C1E וEIST בביוס..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אז לפי מה שאתה אומר הלוח עושה הכל לבד אני צריך לשנות רק את הFBS של המעבד ואת ההSPREAD SPECTRUM שגם אותו לא מצאתי אבל אני נכנס עכשיו לחפש שובתודה רבה רבה[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 18:41:42אני בכוונה מגיב שוב כי אם אני אערוך לא תדע ולא תכנס גברעשיתי מה שאמרת עשיתי בנתיים בדיקה של רבע שעה טמפרטורה מקסימלית שהגעתי 61, 61, 56, 56נראה לי שהכל בסדר הבאתם כאן פשוט מליון תוכנות ואני לא יודע כבר באיזה להשתמשבמנוחה אני על 37 42 33 34 זה לא ממש יצב זה קופץ 2 למעלה 2 למטה כל איזה 2 שניות
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אחרי ה OC תעשה שוב בדיקת מאמץ ... אם זה עובר את 60 + אז לדעתי תוריד את ה OC ... תקבע את המהירות של הקירור על המקס ...
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר מוזר הגעתי רק ל60 מעלות והוא אומר לי ארור דיטקטד און קור #0מה זה אומר?שיניתי את המהירות מאוורר למקסימלית הטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה זה 34 39 31 30נראה לי שבOCCT הזה יש פאק פתאום הוא אומר לי שהטמפרטורה 17 מעלות ובאוורסט נותן לי 35איך אני עושה בCORE TEMP את בדיקה הזו?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אביב לא כזה מסובך..עם REAL TEMP או CORE TEMP אתה בודק טמפ' (שתישאר פתוחה בבידקת מאמץ)..עם OCCT אתה בודק יציבות..אם אתה מקבל ERROR אז המערכת לא יציבה...נסה לבצע בדיקה עם PRIME95 בדיקת SMALL FFT..תראה אם אתה עובר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.