עבור לתוכן

בדיקת מאמץ טמפרטורה והכוונה לאוברקלוקינג Q6600

Featured Replies

פורסם

קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600

את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה

הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא

http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g

לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי

http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg

תודה :)

פורסם

בקשר לבדיקת מאמץ ... אני ממליץ ומציע שתשתמש בתוכנה OCCT שמאד פשוטה ונוחה ... ותריץ בדיקה של בערך שעה כדי לראות תוצאות ...

טמפרטורה מומלצת במאמץ בין 50 - 60 ... יותר מזה לא כדאי ( 70 זה המקס בערך .. )

המדריך הזה טוב ... פשוט אל תעשה OC כ"כ גבוה בהתחלה ... שים את המכפלה על 9 ואת ה FSB על 333 ככה שיצא לך 3 ...

אין לי לוח אמ של ASUS אז להגדרות יותר מתקדמות אנשים אחרים יעזרו לך פה ..

פורסם
  • מחבר

תודה שהגבת

מה ההבדל בין התוכנות זה עבד על 100% CPU במשך 14 דקות וב7-8 דקות אחרונות ה נשאר על אותה טמפרטורה

אם יש צורך לעשות שעה אני אעשה.. חוץ מזה שלא שיחקתי בוסת של הV1 הוא מוגדר על 1500-1700RPM ובכל זאת נתן טמפרטורות טובות

אז אתה אומר שפשוט לעשות לפי מה שיש בסרטון?

אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה מדי.. 25% להגיע ל3.0 מספיק לי

פורסם

פותח התרד תמדוד עם REALTEMP או CORE TEMP מה הטמפ' שלך במנוחה/מאמץ..ותעדכן כאן..

כמן כן רוב הסיכוים שהעלאת הבאס ל333..לא תדרוש ממך שום שינוי מלבד באס...ולכן רצוי להתחיל משם..

בלוחות האם של אסוס זה די פשוט..כנס לאפשרויות המתקדמות..תגדיר את AI OVECLOCK לMANUAL....

תיפתח לך האופציה של הבאס..תעלה אותה ל333.."על הדרך" תגדיר גם את הSPD של הזיכרונות...ותבטל את הSPREAD SPECTRUM..

פורסם
  • מחבר

http://www.siz.co.il/my.php?i=rnnio2ntvwjl.jpg

קצת גבוה לא? התוכנה קצת מבלבלת

זה לא עבר את ה54 מעלות ובכל זאת זה רושם שם 70

מה זה להגדיר SPD של זיכרונות איפה זה נמצא ולמה להגדיר.. תודה

Reaper 800 DDR2 2*2

פורסם

אתה צריך לשנות את המחלק של הזיכרונות למה הם משתנים לפי תדר ה FSB שאתה מעלה ... דוגמא

הזיכרונות שלך הם 800 והתדר FSB הוא 266

זאת אומרת שהמחלק של הזיכרונות אתה צריך לקבוע על 3

3x266=800

2.4x333=800

אתה צריך להגדיר את המחלק לפי מהירות ה FSB כדי שהם לא יעלו יותר מ 800 ( אלא אם כן אתה רוצה לעשות OC לזיכרונות ... אז אתה משנה את המחלק )

בקשר לבדיקת מאמץ ... לא מכיר תתוכנות ... פשוט תעשה בדיקת מאמץ עם OCCT ( יותר מ 15 דקות כדי שנדע טמפרטורה אמיתית )

בסוף הבדיקה אתה תקבל תמונות של גרפים ששם תוכל לדעת יותר מדוייק מה הטמפרטורות של הליבות במהלך הבדיקה ומה הטמפרטורה המקסימלית שהם הגיעו ...

תעלה לנו אותם ( 4 תמונות ) או שתגיד לנו מה הטמפרטורה המקסימלית במאמץ ( תעשה בדיקה ליתר ביטחון במשך שעה ) הבעיה שאתה לא תעקוב במשך שעה על הטמפרטורות

פורסם
  • מחבר

אז להכנס לאוברקלוקינג בלוח, לשנות FBS ל333, ללכת לSPD אמרתם (ככה זה רשום בביוס?) ולשנות ל2.4

ולבטל הSPREAD SPECTRUM

אני רושם את זה על דף צריך לשנות משהו במתחים? ואין טעם לעשות שוב שעה עשיתי גם בתוכנה הזאת רבע שעה והגעתי שוב ל55 ב2 קורים ו47 ב2 האחרים

זה הכל אותן אפליקציות רק בתצוגות שונות מיותר לגמרי

פורסם

כן זה מה שאתה עושה בביוס ... ומגדיר את תדר ה PCI על 100 !

לדעתי הטמפרטורות בסדר עד ל 3 ...

פורסם

כמו שציינתי כבר..עם באס של 333MHZ..רוב הסיכוים שלא תידרש לשנות כלום מלבד הבאס/SPD..

ותבצע בדיקת מאמץ של חצי שעה-שעה+..כמה שיותר יותר טוב...

תעדכן אותנו..

פורסם
  • מחבר

טוב נכנסתי לשם ולא מצאתי SPD בשום מקום

מה שהנחתי שאולי מקביל למושג הזה :

DRAM FREQUENSY ששם אין אפשרות לכתוב ידנית אלא רק לבחור הגדרות שכבר קיימות (נניח דדר2 800)

ויש DDR משהו עם רייט ששם יש או AUTO או T1 או T2 לא מצאתי איך לשנות את זה ידנית ל2.4 או שאני פשוט לא יודע על מה ללחוץ ובמה בעצם לבחור

אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איך זה רשום בלוח של אסוס כי אני לא ממש מוצא וקצת נרתע .. תודה רבה

דרך אגב יש לי שאלה יש לי משהו מוזר לפעמים התוכנה מראה לי

http://www.siz.co.il/my.php?i=ng4jyjyg3yjn.jpg

הגיוני? במאמץ זה פתאום שוב נהיה 2400

פורסם

הבנת נכון... ;D

בלוחות האם של GB זה מופיע כמכפל של 2.4/2/3 וכו..

בASUS הם פשוט רושמים את התדר היעודי..במקרה של 800MHZ...

לגבי הCPC יש לך הסבר על זה בסטיקי של בפורום זיכרונות/מעבדים..בכל אופן תשאיר על AUTO או שתגדיר על T2 במקרה של חוסר יציבות (למרות שזה DEFAULT)...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.0

ההורדת התדר..זה לא תקלה..זאת אחת מטכנולוגיית החיסכון חשמל של המעבד..אם אתה רוצה אפשר לבטל את זה רק לOC..ולהחזיר שתסיים..

זה נקרא C1E וEIST בביוס..

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה אומר הלוח עושה הכל לבד אני צריך לשנות רק את הFBS של המעבד ואת ההSPREAD SPECTRUM שגם אותו לא מצאתי אבל אני נכנס עכשיו לחפש שוב

תודה רבה רבה[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 18:41:42

אני בכוונה מגיב שוב כי אם אני אערוך לא תדע ולא תכנס גבר

עשיתי מה שאמרת עשיתי בנתיים בדיקה של רבע שעה טמפרטורה מקסימלית שהגעתי 61, 61, 56, 56

נראה לי שהכל בסדר הבאתם כאן פשוט מליון תוכנות ואני לא יודע כבר באיזה להשתמש

במנוחה אני על 37 42 33 34 זה לא ממש יצב זה קופץ 2 למעלה 2 למטה כל איזה 2 שניות

פורסם

אחרי ה OC תעשה שוב בדיקת מאמץ ... אם זה עובר את 60 + אז לדעתי תוריד את ה OC ...

תקבע את המהירות של הקירור על המקס ...

פורסם
  • מחבר

מוזר הגעתי רק ל60 מעלות והוא אומר לי ארור דיטקטד און קור #0

מה זה אומר?

שיניתי את המהירות מאוורר למקסימלית הטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה זה 34 39 31 30

נראה לי שבOCCT הזה יש פאק פתאום הוא אומר לי שהטמפרטורה 17 מעלות ובאוורסט נותן לי 35

איך אני עושה בCORE TEMP את בדיקה הזו?

פורסם

אביב לא כזה מסובך..

עם REAL TEMP או CORE TEMP אתה בודק טמפ' (שתישאר פתוחה בבידקת מאמץ)..

עם OCCT אתה בודק יציבות..אם אתה מקבל ERROR אז המערכת לא יציבה...

נסה לבצע בדיקה עם PRIME95 בדיקת SMALL FFT..תראה אם אתה עובר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים