פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אהלן חברה ושבוע טובאני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחירתודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מהכרות שלי עם חבר שהיה צריך להחליף מסך בIBM, אמרו לו החל מ1500 שקל.בקשר למקלדת וHD, מקלדת לא יודע, HD אם אתה קונה לבד זה עניין של 200-500 שקל בערך, אם תקנה דרך זה שיתקן ויתקין, תוכל להכפיל את הסכום הזה לפחות.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים ברור שלא.כלל אצבע פשוט: אם המחשב לא באחריות והלך לוח-אם/מסך - לא שווה לתקן.במצבים מסוימים זה עוד יכול להשתלם אם קונים לוח מ-eBay ועושים את העבודה לבד.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר זה מה שאני גם אמרתי אבל הוא מתעקש לסדר את זה אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לסדר את זה וכמה בערך זה יעלה זה יעזור לי מאד
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים איפה? בשירות התיקונים של DELL. יש מספרי טלפון בסטיקי "ייבוא מחשב נייד".כמה? אמרו לך בערך. יותר מדויק יגידו לך בשירות התיקונים.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר עוד לא ממש נתנו לי הצעות מחיר אבל כמו שאני רואה באינטרנט המסך מתחיל מ1200 בערךאתה יכול לתת לי קישור למספר לא מצאתי אותו בסטיקי
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים גם אני טוען שבאופן כללי לא כדאי לתקן את המחשב. אפשר לקנות אחלה מחשב חדש בסכום של התיקון. בכל מקרה, HD אפשר לקנות לבד ולהתקין לבד, זו לא בעיה. לגבי מסך. תנסה ללכת לחנויות מחשבים רגילות ולשאול אם יש להם מסכים יד שניה. לי הלך המסך של נייד של LG, המוכר אמר לי שחדש עולה בסביבות 1200 ש"ח והוא השיג לי יד שניה+הרכבה בסביבות 600 ש"ח. שווה לנסות.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים google חברו הטוב ביותר של הטכנאיאני מצאתי מדריך לטכנאי שמסביר הכל על נייד ישן של IBM . איך לפרק .. הכל .. לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לתקן את מה שתיארת . החלפת דיסק ? שטויות מסך ? שטויות . אפשר לקנות בקלות . הבעיה היחידה היא פירוק . והבעיה בפירוק זו ההרכבה מחדש. אם תצלם כל שלב , ותסדר את החלקים שפירקת , לא צריכה -לדעתי - להיות בעיה . והעיקר , להעזר בגוגל
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר המחשב הוא של DELL לא של IBM ומאיפה הכי כדאי לקנות מסך ? אם זה לא בעיה וכמה זה יעלה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.