פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:"1.K + S8אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה).ככה שאני מקבל משהו כזה:6- 1+K + S8עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ?אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אבל איפה המשוואה? יש לך את המרכיבים אבל מה התוצרים?בנוסף יון אשלגן (K) הוא בדרך כלל +1ויון של (S) הוא -2, ולא -6.ולפי מה שאתה רואה פה היחס בין ה"K" ל"S" הוא 2K על כל 1S.אבל עדיין צריך לדעת מה התוצרים של המשוואה
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר הבנתי, אבל מה אני עושה עם האינדקס ?איך אני מעלים את ה8 הזה ?אגב הסתכלתי בעוד קצת שאלות בעבודה ויש לי עוד שאלה:נתונים לי היסודות הבאים: K, Mg, S, Nמה זה נוסחת היון של כל אחד מהם ואיך אני מוצא אותה (מה הדרך/חישוב ?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.