עבור לתוכן

סוף טוב הכל טוב ותודה ל PCHardware

Featured Replies

פורסם

הוא אמר שהוא דיבר עם היבואן והכרטיסים בדרך לפה.. הוא גם אמר שאם לא הוא לא יצא בהפסד אז הוא יתן לי את ה-9800 במחיר של ה-9700 אפילו אם לא יהיה לו רווח, העיקר שלא יהיה לא הפסד.

ואם הוא כן יצא בהפסד, אז הוא יוסיף לי 100-200 ש"ח וזה בסדר מבחינתי, אך רק אם זה יהיה הכרחי.

aleX ownZ :P

אל תוסיף גרוש , אם אין דרך להשיג את מה שאתה רוצה וזה עדיין מופיע באתר - שיפצו אותך.

אני קניתי צורב Lite On X52X24X52 Black Retail בגלל ששמעתי שהוא הוכיח את עצמו והכל והדגם שהשכתוב שלו X32 עדיין לא , אז הלכתי על האיטי יותר , אני מגיע ל-PCH ומביאים לי את ההזמנה...מה רואות עיני ?

קיבלתי X52X32X52 Black.....אני מודיע להם שהזמנתי דגם אחר , מה אומרים לי ?

נכון..אבל אין לנו אותו במלאי אז אתה מקבל אחד יותר טוב(לא בהכרח) באותו מחיר...

מה המסקנה מהמגילה שכתבתי פה ?

שאם אין להם דרך להשיג (תוך 10 ימי עבודה) הם חייבים לפצות אותך - על חשבונם.

להבא שלא יפרסמו באתר כרטיסים שהם לא יכולים להשיג :-\

• תגובות 51
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה להגיד לך, אני חושב בצורה דומה אך אלכס הבהיר שהוא לא מוכן לצאת בהפסד (אם ה-9800 יעלה יותר מה-9700).

פורסם
  • מחבר

אל תוסיף גרוש , אם אין דרך להשיג את מה שאתה רוצה וזה עדיין מופיע באתר - שיפצו אותך.

אני קניתי צורב Lite On X52X24X52 Black Retail בגלל ששמעתי שהוא הוכיח את עצמו והכל והדגם שהשכתוב שלו X32 עדיין לא , אז הלכתי על האיטי יותר , אני מגיע ל-PCH ומביאים לי את ההזמנה...מה רואות עיני ?

קיבלתי X52X32X52 Black.....אני מודיע להם שהזמנתי דגם אחר , מה אומרים לי ?

נכון..אבל אין לנו אותו במלאי אז אתה מקבל אחד יותר טוב(לא בהכרח) באותו מחיר...

מה המסקנה מהמגילה שכתבתי פה ?

שאם אין להם דרך להשיג (תוך 10 ימי עבודה) הם חייבים לפצות אותך - על חשבונם.

להבא שלא יפרסמו באתר כרטיסים שהם לא יכולים להשיג :-\

ההצעות תקפות כל עוד יש במלאי

אם אין במלאי הם לא חייבים לך כלום למרות שפירסמו.

פורסם

אני רוצה לנצל את הדיון ולשאול אם יכול להיות שבגלל שרשמתי כמה דברים על הMB עם דבק חם הוא הלך לעולמו? אמרו לי בחנות שהרכיבים מתחת לדבק התחממו ונשרפו לי זה נישמע כמו סיפורי סבתא, ועכשיו אבא שלי לא נותן לי להכניס אפילו מברג בטווח של 5 מטר מהמחשב, אני חייב לשמוע נימוקים כדי שאני יוכל להבי אותם לאבא שלי ולהוכיח לא שלא אני שרפתי את הMB שלי, או לחילופין לדעת שהדבק חם שלי שרף אותו, חשוש לציין שהלוח עבד שבוע אחרי הכתיבה ואח"כ מת :'(

פורסם

PCH זאת החנות אקסלנט לא?

פורסם

ממש לא!!

פורסם

PCH = PC Hardware

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים