עבור לתוכן

בעקבות נושא התחביבים, חדר כושר! מכירים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף..

לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום.

עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב.

גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד.

תודה לכם :D

פורסם

הממ...מה לגבי ללכת למכוני הכושר שקרובים לבית שלך לברר מחירים ולהרשם לאחד?

פורסם
  • מחבר

אני די גר בחור, ולנסוע לכל אחד מהאיזורים שתיארתי (והם הכי קרובים אליי) זו טרחה לשמה.. אם מישהו מכיר ויוכל להמליץ זה יהיה נחמד P:

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף..

לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום.

עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב.

גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד.

תודה לכם :D

בחדר כושר לא לומדים, בחדר כושר מתאמנים.

מחיר משתלם תלוי בגודל של חדר הכושר, בכמות ואיכות המדריכים מזאת נובע שההשתלמות של המחיר משתנה ממקום למקום. חדר כושר אחד יכול ליהיות עדיף על אחר שבראשון אתה תחכה בתור בשביל לעשות תרגיל על מכשיר מסויים ובשני יהיה לך מבחר ענק, יכול ליהיות חדר כושר עם מדריך מוסמך יחיד שנאלץ לעזור ל 20 איש בבת אחת, או יש חדרי כושר ש20 מדריכים עוזרים לאיש אחד.

אני לא מכיר חדרי כושר באיזור שלך... אם אתה גר בחור שאין בו אפילו מרכז קהילתי (אגב שם מבררים היכן נימצא חדר הכושר הקרוב אם רוצים לחסוך) אני מציע לך לקנות סט משקולות ולעבוד לבד בבית. ללמוד איך לעשות הכל נכון ואפקטיבי ניתן מהאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים