עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה. תקציב לא מוגדר כרגע, דרישות ספציפיות בפנים.

Featured Replies

פורסם

היי חברה.

אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו').

עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו.

עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי.

עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עדשות, וגם כרגע פחות חשוב לי. כזאת נקנה בהמשך. אז אני מתלבט בין קומפקטית כלשהיא למשהו SLR-LIKE.

דרישות עיקריות הם ביצועים טובים באור נמוך(וכפועל יוצא, לא יותר מדי רעש בISO גבוה), מהירות של פוקוס+לקיחת תמונה(היו הרבה מקרים שפיספסתי את מה שניסיתי לצלם בגלל שלמצלמה לקח הרבה זמן לתפוס את זה.) איכות תמונה, ואיזשהו טווח זום סביר. אני מניח שקשה לקבל את זה בקומפקטית, לכן גם SLR-LIKE עובד. אני לא כ"כ בטוח בימינו מה התקציב לזה צריך להיות, ולכן צריך את עזרתכם.

פורסם

תמלא את השאלון שבסטיקי בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים