עבור לתוכן

חתולים לא אמורים לתפוס יונים ?!

Featured Replies

פורסם

חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו.

אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE..

ביי

:xyxthumbs:

• תגובות 30
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהוא קצת פחד ממנה.... בגלל זה הוא לא קפץ עלייה

ורק שהיא ברחה הוא קיבל אומץ וניסה לתפוס אותה ..

מה שיותר מדהים זה שהוא עמד פחות מ30 ס''מ ממנה ולא זז

והיא גם לא זזה...

אכן וידאו נדיר חחח

פורסם

מוזר מאוד

פורסם

אתה לא רואה שהחתול שמן? כל הזמן הזה התלבט האם כדאי בכל זאת לצוד........ ;D

דווקא שבוע שעבר יצא לי לראות חתול ממש מתנהג כמו נמר רצה לצוד כמה יונים ...

פורסם

החתול לא שמן.

מדובר בחתולה בהריון מתקדם, אם היית בחודש התשיעי גם אתה לא היית שש לרוץ אחרי יונים.

פורסם

זה היה בצחוק ג.ב..ר :P

פורסם

החתול לא שמן.

מדובר בחתולה בהריון מתקדם, אם היית בחודש התשיעי גם אתה לא היית שש לרוץ אחרי יונים.

איך הבחנתה שזאת חתולה?

לי ניראה שהחתול/ה הזה פשוט חיכה שהזכרון שלו יגיע למצב RESET ושהזכרון בו הוא אכל ימחק...

או שהוא קרא ספר של ארון זריף וניסה להפנט את היונה ואז לחלוק את הארוחה עם חברו האפור שישב ליד...

או שהוא פשוט NOOB שעבר שיעור.. כה תיראו איך החתול השני מכתיב לו מה לעשות :smile1:

פורסם

בהחלט נדיר.

אני פעם ראיתי יונה שמנסה להתאבד ::) (סיפור אמיתי)

פורסם

א. זה ברור שהחתולה בהריון.

ב. התמונה לא ברורה מספיק ע"מ לראות אם זה זכר או נקבה, אבל בהתבסס על העובדה שהוא בהריון אני מניח שזו נקבה.

פורסם

אם לחתול יש פרווה בעלת יותר משניים/שלושה צבעים (לא זוכר בדיוק), מדובר בנקבה.

פורסם

ממש לא.

אם לחתול יש ביצים, הוא זכר, אחרת מדובר בנקבה, לא יותר ולא פחות.

פורסם

אם לחתול יש פרווה בעלת יותר משניים/שלושה צבעים (לא זוכר בדיוק), מדובר בנקבה.

מסתובב לנו פה בשכונה חתול ג'ינג'י עם פסים לבנים ופס שחור על הגב ובברור ראיתי אצלו ענבים! (שפה נאותה כה?)

פורסם

סתם שאלה, למה השם של הסרטון בעברית והכתוביות באנגלית?

פורסם
  • מחבר

shuy צודק, זאת חתולה. איך אני יודע ? כי אמא שלי לקחה אותה לעיקור.. והיא לא בהריון - היא סתם שמנה כי אבא שלי נותן לחתולים שם אוכל. (זה ליד החנות שלו).

ואכן, כל חתול (יותר נכון חתולה) שיש לה שלוש צבעים היא חתולה. לא שלוש גוונים - שלוש צבעים.

*F/A-18 , וואלה לא חשבתי על זה.. :kopfpatsch:

ערכתי את זה לאנגלית, ככה זה יותר "בינלאומי"..

פורסם

shuy צודק, זאת חתולה. איך אני יודע ? כי אמא שלי לקחה אותה לעיקור.. והיא לא בהריון - היא סתם שמנה כי אבא שלי נותן לחתולים שם אוכל. (זה ליד החנות שלו).

ואכן, כל חתול (יותר נכון חתולה) שיש לה שלוש צבעים היא חתולה. לא שלוש גוונים - שלוש צבעים.

*F/A-18 , וואלה לא חשבתי על זה.. :kopfpatsch:

ערכתי את זה לאנגלית, ככה זה יותר "בינלאומי"..

אבל פה ושם יש יוצאי דופן...

אגב אם הוכח שזאת חתולה אז הדבר פשוט לאללה! היא כמו כל אישה חשבה איך הארוחה הזאת תפגע לה בצורה ולבסוף היא החליטה שכך או כך היא בכל זאת תשמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים