עבור לתוכן

CPU FSB higher than rated FSB of the CPU

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן? יופי..

ולשנות מתח זה יותר מסוכן? כדאי? ולמה עשה רסטרטים? הטמפ' לפי Sandra וSpeed Fan הייתה נורמאלית.

On Fire.

פורסם

תראה המעבד הזה העלאה קטנה של מתח כמו קפיצות של 0.025V ממש לא משנה את הפוטנציאל לOC שלו, כלומר שהוא היה אצלי על 1.75V הצלחתי בסביבות ה1900mhz יציב ורק שהעלתי ל1.85V הוא הצליח ישר ל2100MHZ אבל הייתה תוספת של כ4 מעלות שזה לא ממש קיצוני במיוחד..

*תראה העלאה של מתח לא תהרוג לך את המעבד אלא היא תשחוק אותו במשך הזמן כלומר אתה מקצר לו את החיים.. אבל זה לא מורגש בכלל בגלל שמעבד יכול לחיות עשרות שנים וכשאתה מעלה לא את המתח אז נעריך שאתה מקצר לו בערך 5 שנים..

אחרי הכל מי מחזיק מעבד יותר מ3 שנים? (אני לא מדבר על האלו שמשחקים בסוליטר וכאלו..)

פורסם
  • מחבר

עד כמה כדאי להעלות את המתח?

On Fire.

פורסם

עד שהטמפרטורה של המעבד לא תקינה

פורסם

בסביבות ה45-46 מעלות..

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה:

שיניתי את הJamper שמאפשר לי לשלוט בVCORE Voltage. עכשיו כדי לשלוט דרך הביוס בVoltage אני חייב להעביר מJamper Mode (שדרך הג'מפרים אני משנה את הFSB) לJumper FREE mode. זה אומר אני משנה את הFSB דרך הBios. אבל כשאני מעלה את הFSB דרך הביוס (עם שינוי הVoltage או בלי) אני מדליק את המחשב והוא לא נדלק ואז אני מדליק שוב והביוס אומר לי שבפעם האחרונה שהדלקתי את המחשב הFSB היה שגוי (ז"א לא על FSB של 100).

אין לי אפשרות לשנות את הVoltage דרך הג'מפרים אני מבין.. ואם אני מעלה את הFSB ל 133 דרך הג'מפרים המחשב לא נדלק/נתקע.

השאלה היא איך אני משנה את הVoltage ל1.85 ו/או מאפשר שFSB תעמוד על FSB כדי להגיע למהירויות גבוהות יותר.

בקיצור, מה התנאים הטובים ביותר שאני צריך לשים (FSB+Voltage) כדי להגיע למהירות טובה.

On Fire.

פורסם

אם תגיע לטמפ' של 38 מעלות אז קרוב לוודאי שתגיע לFSB של 124..

אין כל סיכוי שתגיע לFSB של 133!!!!!

*אי אפשר לשנות מכפלה במעבדי P4!!

פורסם
  • מחבר

אבל דרך הBios אנם אני משנה אפילו ל101 (זה הFSB נכון? התבלבלתי בהודעה הקודמת, אני יודע שאי אפשר לשנות את המכפלה) אז מופיעה ההודעה.

On Fire.

פורסם

איזו הודעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים