עבור לתוכן

CPU FSB higher than rated FSB of the CPU

Featured Replies

פורסם

שלום,

עשיתי היום OC (לוח אם: Asus P4B266-C עם מעבד P4 willamatte 1.7) למהירות של 2.04 והטמפ' עלתה ב2 מעלות. ל43 (בביוס) ו38 (בSandra).

עשיתי את הOC בצורה הבאה: את הג'מפרים שיניתי שהמכפלה תהיה על 17 (למה לא משתנה ליותר??) וFSB של 120Mhz.

נראה שהכל פועל טוב אבל...

בSandra כתוב לי

CPU FSB higher than rated FSB of the CPU
וגם
he CPU is operating above its frequency specification (rated speed), a condition commonly known as overcloking. The CPU may be unstable or produce erroneous results, some of which may not be readily apparent. The life expectancy will be reduced.

מה הבעיה?

אנא עיזרו,

תודה מראש!

On Fire.

פורסם

Sandra is warning you that the CPU is overclocked... and letting you know that it might not be safe.

There's no problem, sandra will warn you even if you run 101 FSB instead of 100...

פורסם

אין שום בעיה זה פשוט אומר לך שאתה עושה אוברקלוק ויש סכנות לזה

אןפפפפף איחרתי בחצי דקה ;)

פורסם
  • מחבר

באמת? :D ממש יופי!

אני אמשיך אם אין התנגדות.. ::)

איך הOC? ולמה אני לא יכול לעשות שהמכפלה תהיה על יותר מ17? יש צורך? איך עדיף בכלל לעשות את הOC? להעלות את המכפלה או את הFSB?

נ.ב

קראתי את המדריכים של הOC.

תודה על התגובה המהירה!!

On Fire.

פורסם

You can't set the CPU multiplier to anything but 17, it's predefined and locked so you can only overclock by raising the FSB. Go ahead an overclock more aslong as you do it carefully and check stability.

פורסם

באמת? :D ממש יופי!

אני אמשיך אם אין התנגדות.. ::)

איך הOC? ולמה אני לא יכול לעשות שהמכפלה תהיה על יותר מ17? יש צורך? איך עדיף בכלל לעשות את הOC? להעלות את המכפלה או את הFSB?

נ.ב

קראתי את המדריכים של הOC.

תודה על התגובה המהירה!!

On Fire.

לדעתי עדיף להוריד את המכפלה ולהעלות את הFSB עד שהזכרון\לוח או לא עומדים בזה ואז אם אפשר לנסות לאזן בין מכפלה נורמאלית וFSB גבוה

לא שמתי לב שזה אינטל בכלל... ואז כמו שארמגדון אמר המכפלה נעולה

armageddon u r 2 fast 4 me :P

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד על המהירות!

יש אפשרות לפתוח את המכפלה? נחוץ או שעדיך שלא?

Leon.

פורסם

P4... locked multiplier...

סוף סוף הקדמתי אותך :)(בעריכה)

פורסם

There is no way to unlock the multiplier.

פורסם

כל הכבוד על המהירות!

יש אפשרות לפתוח את המכפלה? נחוץ או שעדיך שלא?

Leon.

אי אפשר

פורסם
  • מחבר

תודה לכווללם על העזרה הרבה! והמהירה מאוד!

On Fire.

פורסם

תודה לכווללם על העזרה הרבה! והמהירה מאוד!

On Fire.

צתטער שאני מקפיץ את זה אבל שמעתי שישי אינטלים עם מכפלות פתוחות שבאים מסדרות בדיקה או סדרות ראשונות זה נכון? 8)

פורסם

First of all, don't quote messages that are right above yours.

And yes, there are Engineering Samples of Intel CPUs which have an unlocked multiplier, some are sent to large hardware sites for previews and stuff like that.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את Prime ואחרי שנייה המחשב נתקע! (למרות שSandra הראתה על טמפ' 39..) הורדתי את המהירות של המעבד ל 1.9Mhz והכל פועל מעולה.

החזקתי את Prime דלוק כמה שעות והכל פועל מעולה..!

On Fire.

פורסם

מניסיון, באמת המעבד הזה הוא לא OCer , הצלחתי להגיע איתו רק עד 2100mhz וזה עם תוספת מתח ל1.85V..

עם המתח המקורי הצלחתי גם בסביבות ה1900mhz..

בכל אופן, תוצאה טובה עם מעבד ~~.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים