פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שהיא.... gparted-livecd-0.3.4-11.iso צרבתי אותה כ איימג' לפי המדריכים שראיתי שאני מכניס אותה לכונן האופטי התוכנה עולה ישר מהבוט בצורה הזו.. אבל אצלי היא מעלה לי רשימה ואחרי זה רושמת לי כל מיני אזהרות צילמתי מסכים בעזרת המצלמה שלי תנסו לעזור לי איך אני מגיע לחלון של התוכנה כמו שלמעלה.. זהו המסך הראשון שאני מגיע אליו אחרי שהוא עולה מהבוט וזה כבר המסך של כל האזהרות אחרי שהוא כבר ביקש ממני לבחור שפה תודה
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים פשוט תכתוב FORCEVIDEO ותלחץ ENTER ותבחר באפשרות VESA, הכרטיס מסך שלך לא מזוהה אוטומטית, זה הכל.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מישהו מכיר טוב את התוכנה הזו?במה היא יותר טובה מ- norton ghost?אני כבר שנים משתמש בתוכנה הזו, ומרוצה ממנה מאדיש יתרונות משמעותיים לתוכנה הנ"ל על NORTON?תודה
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר פשוט תכתוב FORCEVIDEO ותלחץ ENTER ותבחר באפשרות VESA, הכרטיס מסך שלך לא מזוהה אוטומטית, זה הכל.הייתי שמח אם תסביר לי מהן האפשריות האחרות שמופיעת ברשימה בכניסה .ובעיה מוזרה אחרת שהוא מגיע למסך עם האזהרה שבוא צריך ליכתוב את FORCEVIDEOהוא פשוט כאילו ושה ריסט והמסך אז לא עובד, כאילו המחשב כן אבל אין מסך
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים תעלה צילום של הרשימה, אני כבר לא זוכר. בכלליות אתה צריך לבחור בדרייבר שתומך בכרטיס המסך שלך.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר תעלה צילום של הרשימה, אני כבר לא זוכר. בכלליות אתה צריך לבחור בדרייבר שתומך בכרטיס המסך שלך. יש לך למעלה...
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר של הFORCEVIDEO. לא לא ה FORCEVIDEO אני מדבר על המסך הראשוני איפה שיש את כל האפשריות שאמרתה לי לבחור ב VESA
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים תבחר באפשרות הדיפולטיבית.אם יש מסך שחור תלחץ ctrl+alt+backspace ואזsudo Forcevideoהוא ישאל מה הרצוזוללוציה ומשם הוא יעלה את X.org כרגיל.לדעתי האישית מדובר באחד הפתורנות הטובים ביותר שיש בתחום של ניהול מערכות קבצים ואמצעי איכסון היום.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר תבחר באפשרות הדיפולטיבית. אם יש מסך שחור תלחץ ctrl+alt+backspace ואז sudo Forcevideo הוא ישאל מה הרצוזוללוציה ומשם הוא יעלה את X.org כרגיל. לדעתי האישית מדובר באחד הפתורנות הטובים ביותר שיש בתחום של ניהול מערכות קבצים ואמצעי איכסון היום. מזה האפשרות ה דיפלוטיבית? זה האפשרות השלישית במסך הזה???
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים שנינו התכוונו שתבחר באפשרות הראשונה ואז תכתוב SUDO FORCEVIDEO. לחילופין, אתה יכול לנסות את האפשרות ה8 (VESA) ולראותאם זה עובד.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר שנינו התכוונו שתבחר באפשרות הראשונה ואז תכתוב SUDO FORCEVIDEO. לחילופין, אתה יכול לנסות את האפשרות ה8 (VESA) ולראות אם זה עובד. מצטער על החפירות בנושא... אבל שאני מכניס את הדיסק הוא מעלה לי את המסך עם הרשימה הזו שאמרתה לי בה לבחור את האפשרות הראשונה או ה שמינית לאחר מכן הוא מבקש ממני לבחור לו שפה אני לוחץ על Enter שזה אנגלית הברירת מחדל ואחרי זה הוא מביא אותי למסך הזה.. בו אני רושם את הפקודה SUDO FORCEVIDEO וזה אומר שאין פקודה כזו אתה מוזמן לראות אין אפשרות אחרת להעלות את התוכנה ? צריך לשנות משהו בביוס לפני שמפעילים אותה? כי היא מסרבת לעלות .
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים תקראה את השורות האחרונות של הטקסט, זה מוסבר בשפה לא מסובכת. תריץ את פקודת Forcevideo ולאחר מכן תבחר בVESA ורזולוציה של 1024X768. לא לרשום בcaps
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.