עבור לתוכן

שיתוף אינטרנט ידני

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים שחזרתי מהלאן פרטי כל הבעיות התחילו..

באתי לחבר את שני כרטיסי הרשת וראיתי שבמחשב החדש הוא לא נותן לי לעשות שיתוף אינטרנט ידני!

אבל הייתה רשת...

בסוף הצלחתי לסדר את זה(אפילו אני לא יודע איך או לא זוכר) אבל עכשיו זה קרה עוד פעם ועכשיו אני לא יודע לסדר את זה...

הבעיה היא שיש רשת והוא מזהה את הרטיסים אבל שאני בא לעשות שיתוף אינטרנט ידני של הכרטיס רשת הוא פשוט לא נותן לי!

הוא עושה לי ERROR

שאני מנסה לעשות את זה דרך הNETWORK WIZARD אז הוא כותב לי CHOULD NOT COMPLETE

מזה לעזאזאל?!?

עזרה דחופה.

נואש.

פורסם

איזה אינטרנט בדיוק יש לך?

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנת...

הרשת מחוברת אבל אני לא יכול לעשות שיתוף אינטרנט הוא כאילו לא נותן לי !!

הוא עושה לי ERROR במקום לשתף את האינטרנט בERROR כתוב : An Error occurrd while Internet connection sharing was being enabled

The service cannot accept control messages at this time

פורסם

איזה אינטרנט בדיוק יש לך?

פורסם
  • מחבר

ADSL @ Alctal Speed Touch home(did it as a router becuase im going to buy switch)

אבל בינתיים אני צריך לחבר אותו עם שני כרטיסי הרשת...

זה כבר עבד לי למשך כמעט חודש...

ואחרי ההודעה שלפני זה גם עבד אבל פתאום מכוון שעשיתי ריסט ולא ריסטרט אז הוא לא שמר את ההגדרות ועכשיו אין לי מושג מה לעשות... :(

פורסם

לך ל-device manager ותעיף את 2 כרטיסי הרשת

בנוסף תמחק את החיוג לאינטרנט

אחרי שזה זיהה לך את שני הכרטיסים מחדש תגדיר רק את זה של ה-ADSL, עם IP 10.200.1.1 sub 255.0.0.0

תיצור חיוג (שעובד) לאינטרנט ואז תבצע עליו שיתוף. זה אמור כבר להגדיר לכרטיס רשת של הרשת איפי כמו שצריך (192.168.0.1)

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה עשיתי לפני זה אבל הייתה לי בידיוק את אותה הבעיה ואז אחרי איזה ריסטרט פתאום הייתי יכול לעשות שיתוף רשת ידני והכל פעל...

אז יש דרך כלשהיא לעשות את זה בדרך אחרת...

ועוד דבר , אחרי שאני יוריד את שני כרטיסי הרשת ויתקין עוד פעם וינסה לעשות חייגן הוא לא יעבוד מכוון שהמודם שלי משודרג...

ניסיתי כבר לעשות את זה בעבר וזה לא עבד.

אז צריך לפתור זאת בדרך אחרת :)

פורסם
  • מחבר

יוווווווו אני משתגע כאן אנשים!

הצלחתי לעשות שיתוף ופתאום זה מזהה לי במחשב השני את האינטרנט אבל האינטרנט לא עובד שם!

כאילו הוא מזהה שיתוף אינטרנט במחשב השני אבל אין אינטרנט! למה?!?!?

פורסם

אולי פשוט תחזיר את המודם למצב של home עד שיגע ההאב

לא צריך לבטל את הפרצה רק להחזיר את ההגדרות שלך ה-RELAY_PPP

פשוט נכנסים להגדרות דרך האקספלורר ועושים reset להגדרות

זה לא יבטל לך את השידרוג (כלומר לא תצטרך לעשות שוב את כל הקטע הזה ב-telnet) פשוט ימחוק לך את ההגדרות של ה-PPP

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה על העזרה אבל ברגע זה (לא יודע איך) הצלחתי לסדר את הבעיה :)))))))))))))

בלי לבטל את השידרוג..

ניתוב הפורטים עדיין מעולה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים