עבור לתוכן

כרטיסי מסך ואבק

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים

ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..

פורסם

אבק על הכרטיס מסך יכול לגרום לו להתחמם יותר או לתקוע את המאוורר שלו ובכך לגרום לו לא לפעול או להסתובב לאט יותר. בגלל שהוא לא מסתובב הGPU (ליבה) תתחמם יותר ויכולים להגרם תקיעות, האטה בביצועים וכו'

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול למנוע את זה?

פורסם

אפרופו אבק... אתמול הוצאתי את הTI4600 פעם ראשונה אחרי יותר משנה כדי לראות אם אפשר להתקין עליו

קירור יותר גדול.

התסכלתי, ואני רואה מלא, אבל מלא אבק בסביבת המאורר... בטוח שהאבק פגע ביעילותו של ההיט-סינק.

פורסם

אתה יכול תמיד לקנות פילטרים עולה ממש ממש זול נדמה לי 20 שקל

וניקוי תמידי (מה זה תמידי???? כל שבועיים... תלוי איזה מיקום...)

ובעיקרון זהו

שנראה לי...

פורסם

לא לנקות בחיים ? אתה לא יכול.. פעם בכמה חודשים צריך..

אתה יכול לעשות קירור מים למערכת שלך אבל אני לא חושב שתרצה רק בכדי לא לנקות אותה.. (או שאתה כזה עצלן... ;) )

פורסם
  • מחבר

אפרופו אבק... אתמול הוצאתי את הTI4600 פעם ראשונה אחרי יותר משנה כדי לראות אם אפשר להתקין עליו

קירור יותר גדול.

התסכלתי, ואני רואה מלא, אבל מלא אבק בסביבת המאורר... בטוח שהאבק פגע ביעילותו של ההיט-סינק.

כרגע העפתי מבט למחשב ואני רואה שכל המאוררים מפוצצים באבק יקח לי שנים לנקות את זה...או שאני יקנה מאווררים חדשים...

וזה נראה לי מה שאני יעשה..

פורסם

אתה עושה צחוק ?

פשוט תנתק אותם ושאב את האבק ! או תנקה אותו עם נייר לח, מאוורר עולה איזה 60 שקל, אתה תוציא 200 שקל רק בגלל שאתה מתעצל לנקות מאוורר?

פורסם
  • מחבר

לשאוב אותם??

לא נראה לי האבק כבר קשה! אבל לא חשבתי על הנייר הלח

פורסם

איך אבק יכול להיות קשה? לוקחים שואב אבק ו"שואבים" את המאוורר, או שאתה יכול לקנות מיכל חמצן דחוס ולהעיף את האבק משם.

אישית אני נוהג ל"שאוב" את המחשב שלי לפחות פעמיים-שלוש בשנה (בדר"כ פעמיים בקיץ, פעם אחת בחורף) לוקח 5

דקות...

פורסם

תוציא אותו פעם בחודשיים

תעשה על ההיטסינק שלו פוו חזק (או שפשוט תקנה מיכל לחץ) וזהו

כל שאר האבק שמכסה את הכרטיס לא משפיע.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני ישיג מיכל חמצן דחוס!?!?

פורסם

הום סנטר או EPO (אלה שמוכרים רשי דיו לא מקוריים) או עוד 100 מקומות

יש כזה מיכל של Dr. Byte שעולה 40-50 שקל.

פורסם
  • מחבר

יום ראשון אני יקנה לי אחד כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים