פורסם 2003 ביולי 1722 שנים רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועיםואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים אבק על הכרטיס מסך יכול לגרום לו להתחמם יותר או לתקוע את המאוורר שלו ובכך לגרום לו לא לפעול או להסתובב לאט יותר. בגלל שהוא לא מסתובב הGPU (ליבה) תתחמם יותר ויכולים להגרם תקיעות, האטה בביצועים וכו'
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים אפרופו אבק... אתמול הוצאתי את הTI4600 פעם ראשונה אחרי יותר משנה כדי לראות אם אפשר להתקין עליוקירור יותר גדול.התסכלתי, ואני רואה מלא, אבל מלא אבק בסביבת המאורר... בטוח שהאבק פגע ביעילותו של ההיט-סינק.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים אתה יכול תמיד לקנות פילטרים עולה ממש ממש זול נדמה לי 20 שקלוניקוי תמידי (מה זה תמידי???? כל שבועיים... תלוי איזה מיקום...)ובעיקרון זהו שנראה לי...
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים לא לנקות בחיים ? אתה לא יכול.. פעם בכמה חודשים צריך.. אתה יכול לעשות קירור מים למערכת שלך אבל אני לא חושב שתרצה רק בכדי לא לנקות אותה.. (או שאתה כזה עצלן... )
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר אפרופו אבק... אתמול הוצאתי את הTI4600 פעם ראשונה אחרי יותר משנה כדי לראות אם אפשר להתקין עליוקירור יותר גדול.התסכלתי, ואני רואה מלא, אבל מלא אבק בסביבת המאורר... בטוח שהאבק פגע ביעילותו של ההיט-סינק.כרגע העפתי מבט למחשב ואני רואה שכל המאוררים מפוצצים באבק יקח לי שנים לנקות את זה...או שאני יקנה מאווררים חדשים...וזה נראה לי מה שאני יעשה..
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים אתה עושה צחוק ?פשוט תנתק אותם ושאב את האבק ! או תנקה אותו עם נייר לח, מאוורר עולה איזה 60 שקל, אתה תוציא 200 שקל רק בגלל שאתה מתעצל לנקות מאוורר?
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים איך אבק יכול להיות קשה? לוקחים שואב אבק ו"שואבים" את המאוורר, או שאתה יכול לקנות מיכל חמצן דחוס ולהעיף את האבק משם.אישית אני נוהג ל"שאוב" את המחשב שלי לפחות פעמיים-שלוש בשנה (בדר"כ פעמיים בקיץ, פעם אחת בחורף) לוקח 5דקות...
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים תוציא אותו פעם בחודשייםתעשה על ההיטסינק שלו פוו חזק (או שפשוט תקנה מיכל לחץ) וזהוכל שאר האבק שמכסה את הכרטיס לא משפיע.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים הום סנטר או EPO (אלה שמוכרים רשי דיו לא מקוריים) או עוד 100 מקומותיש כזה מיכל של Dr. Byte שעולה 40-50 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.