פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים שלום, הבעיה שלי היא כזו:חיברתי את המחשב לTV בחיבור VGA חיברתי בין המחשב לטלוויזיה בכבל PL (כזה שמתפצל ל2 בננות RIGHT וLEFT), אבל עדיין אין סאונד. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות בטלוויזיה, קצת עם ההגדרות בדרייבר של כרטיס הקול, אבל שום דבר לא עזר - אין סאונד. אשמח לעזרה בנושא זה. תודה!אגב, שאלה נוספת - למה בחיבור VGA הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל בווינדוס היא 1360 על 768 ? אם אני אחבר בDVI TO HDMI אוכל לקבל רזולוציה גבוהה יותר ?
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אם מהיציאה הזאת של המחשב יוצא סאונד לרמקולים רגילים אז אין שום סיבה שלא ישמעו בטלויזיה כשאתה מחליף את החיבור
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר חחחחח, לא פיירבכל מקרה הכבל חדש דנדש ותקין. באפשרויות של הדרייבר של כרטיס הקול אני סורק את היציאות ומקבל יציאת STEREO LINE IN. למה ? זה לא אמור להיות LINE OUT ? (אפשר לשנות את זה לPOWER SPEAKER, HEADPHONES, MICROPHONE, NATIVE SPEAKER/HEADPHONES)ומה עם השאלה לגבי הכבל ? מישהו יודע, אולי ?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר UP אין לי שמץ אם אני מחבר (בצד הTV) ליציאת IN או OUT. מצורפת בזאת תמונה של החיבורים בטלוויזיה:
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מה זה החיבור הזה שיש לך מתחת לכניסת ה-VGA? יש מצב שזאת כניסת PL?אצלי בטלויזיה יש כניסה PL ליד ה-VGA וגם לי לא היה סאונד עד שקלטתי שזה PL.. תבדוק את זה.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר הסתכלתי בספר ההוראות של הטלוויזיה ואין שום אזכור לגבי הכניסות האלה. יש אופציה אולי לחבר בSPDIF ? אם כן, איך ואיזה כבלים אני צריך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.