עבור לתוכן

מפרט למחשב בייתי למשחקים וגלישה באינטרנט בתקציב 3500-3700

Featured Replies

פורסם

^

חלק לגמרי בכל מקרה לא תוכל להריץ אותו.

למה? הכרטיס לא חזק מספיק או משהו אחר במפרט ?

פורסם

לא שהוא לא מספיק חזק, פשוט המישחק דפוק מהגרעין שלו, זה הכל, בשביל להפעיל אותו במקסימום צריך מערכת מבוססת QUAD וכרטיס גראפי בעל 1GB זיכרון, אבל לא לוקחיםפ מחשב לפי מישחק שלא עובר מסך בכלל, פורט דפוק מPS3 למחשב, המערכת כפי שהיא עם כרטיס 4850 היא מצויינת ותריץ כל משחק היום בצורה הטובה ביותר, אני מדבר מניסיון אישי.

פורסם

ואני סתם רוצה להוסיף למה שנאמר פה כבר....אני הייתי אומר בישביל כח עיבוד QUAD חובה נכון E8400 חזק מאוד בישביל משחקים אבל זה לא המטרה המטרה פה היא ריבוי ליבות עכב הצורך בכח עיבוד ל MULTYTASKING אז QUAD עדיפות ראשונה.. מבחינת כרטיס מסך צריכים לזכור שיש זולים יותר עם מספיק כח שיכול לספק את הביצועים הניצרכים השאלה האמיתית היא מה העידיפות שלך משחקים או כח עיבוד (לא גראפי) ??... אם זה משחקים משקיעים פחות על המעבד ומשקיעים יותר על כרטיס מסך...חשוב כח עיבוד ואולי אפילו יכולות שידרוג עתידיות בישביל להוציא כמה שיותר כח מהמערכת בישביל עבודה וכדומה אז זה נדרש מרובע ליבות אפילו מהדור החדש... סתם רוצים לשחק (ולא רק עם משחקים...אם השימוש שלך בVMWARE זה סתם להתנסות סתם למי יודע מה אז תשקיעי בכח עיבוד גראפי...בקצרה - GPU לא CPU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים