עבור לתוכן

האם הזכרונות שלי כרגע יוצרים צוואר בקבוק? (2GB 667MHZ)

Featured Replies

פורסם

הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ.

מערכת הפעלה XP 32-bit.

שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

פורסם

לזכרונות קצת קשה ליצור צוואר בקבוק .. כלומר הוא לא ממש משמעותי אלא אם כן אתה משחק במשחקים כמו קרייסיס שלוקח המון מהזכרון של המחשב.

לדוגמא אצלי DDR3 1066 והוא לוקח 1300MB כמעט קבוע.

אם תעלה את המהירות זה יכול לשפר את הביצועים אך לא בצורה ממש משמעותית, תרגיש בהבדל אך לא ברמה ממש גבוה

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם

המעבד בOC?

פורסם
  • מחבר

2.7. Planning on more when i get a cooled case.

פורסם

הזכרונות שלך לא יוצרים לך שום צוואר בקבוק, החלפה שלהם ל 1066 לא תתרום כלום לביצועים, המעבד שלך רץ ב 333FSB ( אם אני זוכר נכון ) שזה אומר 666 מהזכרונות...

פורסם

למהירות הזכרון יש השפעה משמעותית אך ורק על יכולות הOC של המערכת, וגם זה רק עבור מעבדים שמהירות הבאס המקורית שלהם קרובה למהירות המקורית של הזכרונות.

בהנתן שתי מערכות זהות מבחינת רכיבים ותדר מעבד, כאשר ההבדל היחיד הוא מהירות הזכרונות - ההבדל בביצועים נופל בטווח הטעות הסטטיסטית, קרי: לא קיים. גם אם משווים את הזכרון שלך לזכרון DDR3 המהיר ממנו פי 3 (מהירות 2000), לא תראה הבדל נראה לעין בביצועים.

פורסם

בהנתן שתי מערכות זהות מבחינת רכיבים ותדר מעבד, כאשר ההבדל היחיד הוא מהירות הזכרונות - ההבדל בביצועים נופל בטווח הטעות הסטטיסטית, קרי: לא קיים. גם אם משווים את הזכרון שלך לזכרון DDR3 המהיר ממנו פי 3 (מהירות 2000), לא תראה הבדל נראה לעין בביצועים.

זה לא נכון. זה תלוי בשימושים, ואני לא מדבר על דברים נדירים..

פורסם
  • מחבר

I mostly play games. fc2, cod5 etc.. An upgrade will be worth 5-10 fps? Also i can't overclock over 333 fsb?

פורסם

אם תהיה על 333 אז השדרוג לא יתרום רבות. כשתעבור את ה333 אז תצטרך זכרונות מהירים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים