פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות?בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים עם מה אתה מנתר את תדר המעבד?תן תמונה בבקשה מהלשונית הראשונה של התוכנה CPU-Z
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר צרפתי תמונה בלי oc אם אפשר יותר לפרט את הבקשה נ.ב אני עשיתי oc ישר מהביוס ולא העלתי את המתח רק את התדר ל1120mhz והשינוים הוצגו בעליה במסך הפתיחה רק שבמערכת הפעלה זה לא הוצג (יש לי ויסטה ) אבל עם התוכנה של msi (כן כן יודע...) זה כן פעל והוצגו שיפורים עם ה3dmark [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר מצטער על העיכוב פשוט יש לי זמן רק פעם בשבוע להסתכל בפורםסתם ככה לידע כללי מישהו (מכיר משהו) הצליח לעשות oc עם הלוח ושהמערכת הפעלה תראה לו את זה (ויסטה) או שהבעיה רק אצלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים פותח התראדכמה אתה מעלה כל פעם?ניסית לעלות 5 או יותר ? (10 -20-30 )איך אתה שומר אחרי זה ? F10 ואנטר?עשה נסיוןתכנס תשנהתצא ותשמורואחרי זה תעשה ריסט ותיכנס שוב ליראות אם זה נשמר ..
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר אני אחזור על מה שכתבתי למעלה צרפתי תמונה בלי oc אם אפשר יותר לפרט את הבקשה נ.ב אני עשיתי oc ישר מהביוס ולא העלתי את המתח רק את התדר ל1120mhz והשינוים הוצגו בעליה במסך הפתיחה רק שבמערכת הפעלה זה לא הוצג (יש לי ויסטה ) אבל עם התוכנה של msi (כן כן יודע...) זה כן פעל והוצגו שיפורים עם ה3dmark דהינו שב chek בעליה של הביוס הוצגה המכפלה כמו ששיניתישחכת את הSpread Spectrum דולק במקרה?מה זה בכלל הSpread Spectrum
פורסם 2009 במרץ 116 שנים Spread Spectrum לא ממש קשור אם OC ישמר או לא..פותח התרד אם לא עוזר כלום..פשוט תעדכן ביוס..
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אולי זה סתם "שיגעון" של לח האם..שכן אין קשר בין ההגדרות..על כל מקרה..ובמקרה הזה שווה לנסות הכל..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אם אנחנו כבר בנושא, מה בדיוק הפונקציה הזו אמורה לעשות, לא ממש הבנתי מההסבר של ויקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.