עבור לתוכן

פתיחת עסק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה יש לי שאלה למי שמבין

אני רוצה לפתוח עסק ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח מהרגע שהרועה חשבון פותח את

המסמכים עד שאני מקבל את המספר עוסק מורשה

תודה מראש

פורסם

ברגע שאתה או הרו"ח שלך הולכים למע"מ ומצהירים על כוונה לפתוח עסק אתה ממלה תופס שבו אתה צריך להצהיר על הכנסה מתוכננת של מעל 66000 ש"ח בשנה (או 60K אני לא זוכר)( וזה לא משנה עם בפועל תעמוד בזה או לא) במקום נותנים לך תופס שמאשר שאתה עוסק מורשה. אתה המקור מקבלים בדואר תוך שבוע שבועים

פורסם

אני רוצה לפתוח עסק ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח מהרגע שהרועה ( תלוי במספר העיזים :lol: ) חשבון פותח את

המסמכים עד שאני מקבל את המספר עוסק מורשה

המספר של התעודת זהות שלך הוא מספר העוסק מורשה שלך , דבר נוסף אל תפתח ישר עוסק מורשה - עדיף לך לפתול עסוק פטור ( עד מחזור של 66 אלף שח' בשנה ) וככה תחסוך לך את תשלום המע"מ על סך של 66 אלף שח' שזה בסביבות 9 אלף שח' , כמובן אלא אם כן אתה צריך / נדרש ישירות לפתוח עוסק מורשה אז אתה חייב חשבוניות ואי לכך חייב לפתוח עוסק מורשה ישר , פרק הזמן הוא מיידי , אתה יכול ישר ללכת ולהזמין חשבוניות ובאותו יום ללכת למע"מ ולאחר מכן למס הכנסה ולאחר מכן לביטוח לאומי ובכולם אתה נידרש לפתוח תיקים שזו פרוצדורה שעושים על המקום , פרק הזמן הכי ארוך יהיה לחכות לחשבוניות שיגיעו מבית הדפוס ( שבוע פלוס מינוס ) עם הלוגו שלך וכו' .

על כל מקרה תחפש בגוגל ותמצא מלא מדריכים כיצד לפתוח עסק , אתה יכול לנסות גם ב מ.ט.י. וברשות לפיתוח עסקים קטנים

עצה אחרונה , תבחר יועץ מס / רואה חשבון טוב ואמין דיר בלאק .

פורסם
  • מחבר

המספר עוסק מורשה הוא המספר תעודת זהות שלי אתה בטוח????????

פורסם

אני עכביש בכביש

וביתר דיוק - כן

איך בדיוק אתה מצפה מהרשויות לגבות ממך ?

אם לא הבנת את זה עד עכשיו אז כן , הרשויות רואות באזרחים פרות חולבות למצוץ מהם מיסים והינה לך ההוכחה :lol:

מי שעבד ברפת יכול לראות ( ויודע ) שלפרות מוצמדת חתיכת פלסטיק עם מספר על האוזן ( כמו עגיל ) זה המספר ת.ז. של הפרה , על פי המספר הזה יודעים מתי נולדה ומתי היא הלכה להיות המבורגרים , יודעים מי ההורים שלה ( להשבחה ) יודעים כמה חלב היא מיצרת , כמה עגלים ומי הם ( שוב לפי מספרים ) וכמה חלב הם מיצרים וכו' - אני לא רואה הבדל ממש בין ההיסתכלות של הרפתן על הפרות ובין ההסתכלות של רשויות לגביה על האזרחים ובעיקר על העצמאים .

תתעורר ותריח את כסף :xyxthumbs:

וכמו שאמרתי

חפש בגוגל

בחר יועץ מס טוב

( אתה לא חייב רואה חשבון )

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

הרגת אותי אם העגיל של הפרהההה :lol:

פורסם

עדיף לך לפתול עסוק פטור ( עד מחזור של 66 אלף שח' בשנה ) וככה תחסוך לך את תשלום המע"מ על סך של 66 אלף שח' שזה בסביבות 9 אלף שח'

משלמים מע"מ על הכנסות אין תשלום אוטומטי של 9000.

כמה הוא ירוויח(מינוס הוצעות מוכרות) כך הוא ישלם. וגם כך זה מס על מי שמשלם לעסק כך שיוצא שהעצמאי הוא בסך הכל כלי שדרכו המדינה גובה מע"מ מאזרחים על העסק עצמו זה משפיע רק לטובה כי יוצא שדווקה העוסק מורשה לא משלם מע"מ על המון דברים כמו מחשבים וציוד הקפי כי אתה יכול תמיד להגיד שזה בשביל העסק

עוסק פטור לאומת זאת פטור מתשלומים אבל גם מהחזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים