עבור לתוכן

בעיה: לא מקבל תמונה במסך 2243bw בחיבור dvi

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

פורסם

היי

לדעתי אתה כנראה לא היית מודע שמסך LCD עובד ב 60HZ

תנסה להכנס במצב בטוח לווינדוס ותשנה את קצב הרענון ל 60HZ

כרגע זה כנראה על קצב רענון גבוה יותר, לכן המסך נכבה לפני כניסה לווינדוס

אם זה לא עובד חבר את המסך הישן שלך , ואחרי שהמערכת תעלה תשנה את קצב הרענון ברזולוציה ל 60HZ , עכשיו כבה ותחבר את המסך החדש זה אמור לעבוד.

פורסם

או שתנסה כבל DVI אחר!

קרו הרבה מקרים שהכבלים האלה לא היו תקינים

פורסם
  • מחבר

קצב הריענון הוא 60 Hz. בנוסף חיברתי את המסך מהיציאה הדיגיטלית במחשב לכניסה האנאלוגית במסך דרך הכבל האנאלוגי באמצעות מתאם וזה עובד בסדר. רק כשאני מחבר באמצעות הכבל dvi יש בעיה. התופעה מוזרה: כשאני מדליק את המחשב אני מקבל על המסך את כל תהליך ה- boot וכן את הלוגו של windows שבא אח"כ אבל במקום להעלות את ה- desktop המסך נכנס למצב המתנה. אני מנחש שאם היתה בעיה בכבל לא הייתי רואה כלום.

פורסם

כרטיס המסך כנראה לא מוגדר להוציא אות דיגיטלי. צריך להגדיר את זה במאפייני התצוגה או כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא אף מקום בו ניתן להגדיר לכרטיס להוציא אות דיגיטלי, לא בהגדרות תצוגה ולא בתוכנת הדרייבר. חשבתי שזה עובד כל הזמן גם בדיגיטלי. מישהו יודע מה עושים?

פורסם

סתם הערה, תנסה ללחוץ על SOURCE גם לי יש את המסך הזה כבר הרבה זמן ולא נתקלתי בבעיה כזו.

פורסם

תדליק ותכבה את המסך...קרה גם לי עם אותו מסך...

OT : איזה מעצבנים סמסונג, הביאו עם המסך כבל של אולי מטר ! למי זה מספיק ?!

פורסם

כמה שאתה צודק בקשר לכבל...יש לי שני מסכים של סמסונג ובשניהם קיבלתי כבל כ"כ קצר...באמת לא מספיק.

פורסם

תנסה כבל אחר...

מה יש לך להפסיד???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים