עבור לתוכן

חוות דעתכם על Thermaltake Toughpower QFAN 650W

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הספק מיועד להחזיק מערכת ל-HTPC ולמשחקים קלים, על-כן חשוב שהוא יהיה שקט וגם מודולרי (זרימת אוויר טובה יותר וכו'). חשבתי תחילה להזמין את ה-Enermax MODU82+ 525W, שהבנתי שהוא בין החזקים בקטגוריה, אבל אין אותו במלאי של החנות שאני מזמין ממנה. אז הציעו לי בחנות לקחת במקום את ה-Thermaltake. לאחר קריאה מרובה בדיונים, הבנתי שהסדרה של ה-Toughpower QFAN חזקה משמעותית משאר הדגמים של החברה, שכונו "רמת מעל הג'נרי ומתחת לאיכותיים", אבל עדיין לא קיבלתי תשובה האם הוא באמת טוב (הרבה דיעות סותרות).

אשמח אם תוכלו לעזור לי :)

פורסם

בד"כ לא משתלם. הכל תלוי במחיר. הוא גם לא בדיוק הכי שקט בקטגוריה שלו.

אפשר לדעת איזו מערכת אתה הולך להחזיק שם שאתה מחפש ספקים בין 525 ל 650 וואט?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה :)

האמת היא שהמערכת לא מצריכה הספק כה גבוהה, רציתי ספק איכותי, שקט ואמין, לכן הקצבתי סכום גבוהה יחסית לספק ולמארז. המפרט:

THERMALTAKE DH101 BLACK VF7000BNS

GIGABYTE GA-EP43-DS3L

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz

Scythe SHURIKEN

OCZ OCZ2RPR800C44GK 2X2GB 800Hz CL4

Western Digital WD6400AAKS

SAMSUNG SH-S223 X22 DVD±R/RW SATA BLACK

SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850 512MB DDR3 PCI-E

HAUPPAUGE WinTV PVR 150

DYNAMODE WL-GI-600XA PCI 54MBPS

אשמח לקבל הערות נוספות...

פורסם

לגבי ה 4850, תברר שאתה קונה גרסה עם קירור חלופי ושקט, כי המקורי רחוק מלהיות שקט.

אם הדגש שלך במערכת הוא על שקט, אני ממליץ לך לפזול בחוזקה לעבר סדרת ה Silent pro של קולרמאסט, דגמי ה 500 וה 600 וואט (יותר לכיוון ה 500), מדובר בספקים השקטים ביותר בשוק (לא כולל פסיביים, שעולים הרבה יותר)

אחריהם מבחינת שקט יש את האנרמקסים, שקצת פחות שקטים- אבל מציעים קצת יותר "מיץ", ומצד שני גם יקרים יותר.

אם לא מתוכנן אוברקלוק, גם האנרמקס 425W יהיה מעל ומעבר למערכת הזו.

פורסם

אני משתמש ב- Thermaltake Toughpower QFAN 500W והכל רץ פיקס.

את המפרט שלי תראה בצד + תוספת של דיסק 640G של WD.

המסקנה פשוטה:

לא צריך יותר מ500W בסדרה הזאת.

בהצלחה.

פורסם

יש לי אותו, בסה"כ בסדר ושקט..מחזיק את המערכת בOC יציב ואני לא מוצא שהוא רועש יותר מהאינרמקס שבמחשב השני(ראה מפרטים).

בכל מקרה תוודה שבמידה ואתה קונה מדובר בגרסה החדשה, יש לה כבל של 8 לכרטיסי מסך החדשים.

פורסם

שאומרים פה כרגע "אנרמקס" מתכוונים לסדרות החדשות, הפרו/מודו 82 פלוס, לא הליברטי הישנים.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה 4850, תברר שאתה קונה גרסה עם קירור חלופי ושקט, כי המקורי רחוק מלהיות שקט.

אם הדגש שלך במערכת הוא על שקט, אני ממליץ לך לפזול בחוזקה לעבר סדרת ה Silent pro של קולרמאסט, דגמי ה 500 וה 600 וואט (יותר לכיוון ה 500), מדובר בספקים השקטים ביותר בשוק (לא כולל פסיביים, שעולים הרבה יותר)

אחריהם מבחינת שקט יש את האנרמקסים, שקצת פחות שקטים- אבל מציעים קצת יותר "מיץ", ומצד שני גם יקרים יותר.

אם לא מתוכנן אוברקלוק, גם האנרמקס 425W יהיה מעל ומעבר למערכת הזו.

אכן לא מתוכנן OC. מה שכן, ידוע לי שהמאוור של ה-Enermax משנה את מהירותו לפי כמות העומס, השאלה היא האם גם המאווררים של הספקים שתיארת עובדים בצורה כזאת...?

פורסם

כל הספקים עובדים בצורה הזו, השאלה היא מה טווח ה RPM שלהם, ואיך הם מקוררים חוץ מהמאוורר.

סתם לדוגמה, בסיילנט פרו של קולרמאסטר הסינקים עצומים, ומדובר במאוורר 14 ס"מ עם 11 להבים, שמסתובב לאט מאוד (יחסית), ונשאר שקט מאוד גם ב RPM המקסימלי שלו.

טווח ה RPM של הספקים החדשים של אנמרקס גם לא גבוה, והם מתחילים להפיק רעש משמעותי כלשהו רק בעומס ממש כבד (70-80%)

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של החנות, והם לא עובדים עם CoolerMaster...

השאלה אם זה משאיר אותי רק עם ה-Enermax 425W, או שיש עוד כמה ספקים העונים לדרישות הנ"ל...?

פורסם

אם אין להם את ה 525 של אנרמקס, ואין להם את הקולרמאסטר, אפשר לדעת מה כן יש להם לפני שנמשיך להמליץ לך?

יעזור גם אם תוכל להגיד באיזו חנות מדובר.

פורסם
  • מחבר

צודק :)

מדובר ב-CobraPC

לגבי ה-Enermax, הם עובדים איתם, אבל חסר במלאי...

פורסם

כן, לך על ה-425

פורסם

קניתי את ה-Modu82+ 425w של אנרמקס. המאוורר מסתובב ב-400-500 סל"ד (יש חיבור של החיישן של המאוורר הפנימי ללוח כדי שתדע את המהירות שלו) ולא שומעים אותו כלל.

כמו כן, 425 וואט יספיקו לך גם אם תעשה אוברקלוק ותוסיף עוד הארדיסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים