פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום.במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק.חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא.מה יכולה להיות הסיבה לזה?נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל"תודה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום.במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק.חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא.מה יכולה להיות הסיבה לזה?נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל"תודה.אני מתאר לעצמי שיש על השלט שני כפתוריםהם מיועדים לכיוון הרוטור האחורי כלומר ליישרותראה לאיזה כיוון הוא מסתחרר ופשוט תלחץ על הכפתור הנמצא בצד ההפוך.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים יכול להיות שהרוטורים איבדו קצת כיוון (קורה אם מתרסקים מעט ), נסה לישר אותם מעט בלי לשבור כמובן ותמריא לאט לאט...
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר תודב לשניכם אבל נראה שזה לא עוזר,ניסתי עם 2 המכוונים של הכיוון ולא עוזר,לגבי נחיתות ובכן הוא נראה שלם והכנפיים נראות ישרות
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים תודב לשניכם אבל נראה שזה לא עוזר,ניסתי עם 2 המכוונים של הכיוון ולא עוזר,לגבי נחיתות ובכן הוא נראה שלם והכנפיים נראות ישרותרוטור הזנב יכול להיות התעקם אפילו במקצת יכול לגרום לזה.בכל מקרה נצל את האחריות במידה וישנה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אחריות על נזק פיזי? ופותח הדיון- נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל" אז מה אתה רוצה, שנשקר לך? תבדוק אם רוטור הזנב יושב כמו שצריך, תחזיק את המסוק ביד ותעלה את הסטיק השמאלי הכי למעלה שאפשר. אתה תרגיש אם משהו לא במקום. אבל בשורה התחתונה- כן, זה מה שאתה מקבל שאתה קונה צעצוע ב 100 שקל.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר מה אני אמור להרגיש?וביקשתי לחסוך בתגובות האלה כי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לפתור תבעיה. גום כי ילד בן 10 לא צריך משהו מעבר.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מה אני אמור להרגיש?וביקשתי לחסוך בתגובות האלה כי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לפתור תבעיה. גום כי ילד בן 10 לא צריך משהו מעבר.תראה, תעשה את מה שאני עשיתי.קניתי מטוס על שלט בתקציב לא גבוהה כלכך.הוא לא פעל טוב, אמרתי שיחליפו.אם שואלים מה הבעייה תגיד שהוא לא ממריא, ואל תתחיל לתת להם סיבות לא לתת לך אחריות.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אבל מדובר על מקרה ש 99% לא ניתן לסדר את הבעיה, ולכן תגובה כזו מתבקשת. הבעיה היא שאתה יוצא מנקודת הנחה שזה משהו שניתן לסדר.אתה אמור להרגיש אם המסוק מושך לצד אחד או לשני, ומנסה להסתובב לשם. אם כן. תסתכל טוב על מהירות הסיבוב של רוטור הזנב, יכול להיות שהוא פשוט לא יושב טוב על הציר שיוצא מהמנוע.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר וואו scorn,מה לא מובן?אם לא הייתי אומר את זההתגובות היו מסתכמות ב"זה מה שקורה כשקונים מסוק רק ב100 שקל ולא ב10 אלף עם מנוע בנזין שלט 25 ערוצים ומצלמה מובנית במסוק"ביקשתי למנוע תגובות כאלה כדי לקבל עיצות מה ניתן לעשות,לא יצאתי מנקודת הנחה שניתן לסדר את זה,יצאתי מנקודת הנחה שניתן לנסות לסדר את זה.בקשר לאחריות,העניין דיי אבוד כי זה נקנה בחול
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים איפה לעזאזל הוא טען שזה קרה כי מדובר בצעצוע זול ? הוא פשוט אמר שלא סביר שאפשר לתקן את הבעיה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר Meir787,זה בסה"כ דיון של עמוד וחצי,לא כזה מסובך לעקוב.אבל בשורה התחתונה- כן, זה מה שאתה מקבל שאתה קונה צעצוע ב 100 שקל.אבל מדובר על מקרה ש 99% לא ניתן לסדר את הבעיה, ולכן תגובה כזו מתבקשת.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים וואו scorn,מה לא מובן?אם לא הייתי אומר את זההתגובות היו מסתכמות ב"זה מה שקורה כשקונים מסוק רק ב100 שקל ולא ב10 אלף עם מנוע בנזין שלט 25 ערוצים ומצלמה מובנית במסוק"ביקשתי למנוע תגובות כאלה כדי לקבל עיצות מה ניתן לעשות,לא יצאתי מנקודת הנחה שניתן לסדר את זה,יצאתי מנקודת הנחה שניתן לנסות לסדר את זה.בקשר לאחריות,העניין דיי אבוד כי זה נקנה בחולדבר ראשון- תגיד לי מה קורה שאתה עושה מה שאמרתי לך בפוסט הקודם.דבר שני- אף אחד לא אמר לך להשתגע, הכיוון שאני רומז אליו הוא "תקנה מוצר ב 180 שקל שיהיה פי 2 באיכות, ולא מוצר ב 100 שקל שאתה ידוע שיהרס תוך יומיים". זה הכל.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת,הרוטור הזנב יושב מעולה במקום ומסתובב מעולה גם.כנ"ל הרוטר המרכזי,יושב מעולה במקום ומסתובב מעולה.המסוק גם לא מנסה לברוח לשום כיוון ויציב מאוד כשאני מחזיק אותו ביד.כשאני משחרר אחרי שנייה הוא מתחיל להסתחרר ולאבד גובה
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים להסתחרר ולאבד גובה?אם אתה אומר שזו לא בעיה בסוללות, אני מציע (אם יש לך אפשרות, כי במקרים האלו בד"כ אין), לבדוק את המגעים. נסה (שהוא ביד שלך) להפעיל עם השלט את הסבסוב ימינה ושמאלה, בדוק אם רוטר הזנב מגיב ואתה באמת מרגיש משיכה לצד כלשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.