עבור לתוכן

שאלה לכל המבינים במסוקי צעצוע על שלט-בעיה בדגם זול

Featured Replies

פורסם

אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום.

במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק.

חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא.

מה יכולה להיות הסיבה לזה?

נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל"

תודה.

פורסם

אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום.

במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק.

חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא.

מה יכולה להיות הסיבה לזה?

תודה.

אני מתאר לעצמי שיש על השלט שני כפתורים

הם מיועדים לכיוון הרוטור האחורי כלומר ליישרו

תראה לאיזה כיוון הוא מסתחרר ופשוט תלחץ על הכפתור הנמצא בצד ההפוך.

פורסם

יכול להיות שהרוטורים איבדו קצת כיוון (קורה אם מתרסקים מעט ;) ), נסה לישר אותם מעט בלי לשבור כמובן ותמריא לאט לאט...

פורסם
  • מחבר

תודב לשניכם אבל נראה שזה לא עוזר,ניסתי עם 2 המכוונים של הכיוון ולא עוזר,לגבי נחיתות ובכן הוא נראה שלם והכנפיים נראות ישרות

פורסם

תודב לשניכם אבל נראה שזה לא עוזר,ניסתי עם 2 המכוונים של הכיוון ולא עוזר,לגבי נחיתות ובכן הוא נראה שלם והכנפיים נראות ישרות

רוטור הזנב יכול להיות התעקם אפילו במקצת יכול לגרום לזה.

בכל מקרה נצל את האחריות במידה וישנה.

פורסם

אחריות על נזק פיזי? :screwy:

ופותח הדיון-

אז מה אתה רוצה, שנשקר לך?

תבדוק אם רוטור הזנב יושב כמו שצריך, תחזיק את המסוק ביד ותעלה את הסטיק השמאלי הכי למעלה שאפשר. אתה תרגיש אם משהו לא במקום.

אבל בשורה התחתונה- כן, זה מה שאתה מקבל שאתה קונה צעצוע ב 100 שקל.

פורסם
  • מחבר

מה אני אמור להרגיש?

וביקשתי לחסוך בתגובות האלה כי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לפתור תבעיה. גום כי ילד בן 10 לא צריך משהו מעבר.

פורסם

מה אני אמור להרגיש?

וביקשתי לחסוך בתגובות האלה כי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לפתור תבעיה. גום כי ילד בן 10 לא צריך משהו מעבר.

תראה, תעשה את מה שאני עשיתי.

קניתי מטוס על שלט בתקציב לא גבוהה כלכך.

הוא לא פעל טוב, אמרתי שיחליפו.

אם שואלים מה הבעייה תגיד שהוא לא ממריא, ואל תתחיל לתת להם סיבות לא לתת לך אחריות.

פורסם

אבל מדובר על מקרה ש 99% לא ניתן לסדר את הבעיה, ולכן תגובה כזו מתבקשת. הבעיה היא שאתה יוצא מנקודת הנחה שזה משהו שניתן לסדר.

אתה אמור להרגיש אם המסוק מושך לצד אחד או לשני, ומנסה להסתובב לשם. אם כן. תסתכל טוב על מהירות הסיבוב של רוטור הזנב, יכול להיות שהוא פשוט לא יושב טוב על הציר שיוצא מהמנוע.

פורסם
  • מחבר

וואו scorn,מה לא מובן?

אם לא הייתי אומר את זה

התגובות היו מסתכמות ב"זה מה שקורה כשקונים מסוק רק ב100 שקל ולא ב10 אלף עם מנוע בנזין שלט 25 ערוצים ומצלמה מובנית במסוק"

ביקשתי למנוע תגובות כאלה כדי לקבל עיצות מה ניתן לעשות,לא יצאתי מנקודת הנחה שניתן לסדר את זה,יצאתי מנקודת הנחה שניתן לנסות לסדר את זה.

בקשר לאחריות,העניין דיי אבוד כי זה נקנה בחול

פורסם

איפה לעזאזל הוא טען שזה קרה כי מדובר בצעצוע זול ? הוא פשוט אמר שלא סביר שאפשר לתקן את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

Meir787,זה בסה"כ דיון של עמוד וחצי,לא כזה מסובך לעקוב.

אבל בשורה התחתונה- כן, זה מה שאתה מקבל שאתה קונה צעצוע ב 100 שקל.

אבל מדובר על מקרה ש 99% לא ניתן לסדר את הבעיה, ולכן תגובה כזו מתבקשת.

פורסם

וואו scorn,מה לא מובן?

אם לא הייתי אומר את זה

התגובות היו מסתכמות ב"זה מה שקורה כשקונים מסוק רק ב100 שקל ולא ב10 אלף עם מנוע בנזין שלט 25 ערוצים ומצלמה מובנית במסוק"

ביקשתי למנוע תגובות כאלה כדי לקבל עיצות מה ניתן לעשות,לא יצאתי מנקודת הנחה שניתן לסדר את זה,יצאתי מנקודת הנחה שניתן לנסות לסדר את זה.

בקשר לאחריות,העניין דיי אבוד כי זה נקנה בחול

דבר ראשון- תגיד לי מה קורה שאתה עושה מה שאמרתי לך בפוסט הקודם.

דבר שני- אף אחד לא אמר לך להשתגע, הכיוון שאני רומז אליו הוא "תקנה מוצר ב 180 שקל שיהיה פי 2 באיכות, ולא מוצר ב 100 שקל שאתה ידוע שיהרס תוך יומיים". זה הכל.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שאמרת,הרוטור הזנב יושב מעולה במקום ומסתובב מעולה גם.

כנ"ל הרוטר המרכזי,יושב מעולה במקום ומסתובב מעולה.

המסוק גם לא מנסה לברוח לשום כיוון ויציב מאוד כשאני מחזיק אותו ביד.

כשאני משחרר אחרי שנייה הוא מתחיל להסתחרר ולאבד גובה

פורסם

להסתחרר ולאבד גובה?

אם אתה אומר שזו לא בעיה בסוללות, אני מציע (אם יש לך אפשרות, כי במקרים האלו בד"כ אין), לבדוק את המגעים.

נסה (שהוא ביד שלך) להפעיל עם השלט את הסבסוב ימינה ושמאלה, בדוק אם רוטר הזנב מגיב ואתה באמת מרגיש משיכה לצד כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים