פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים שלום,אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים...אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים.תודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אם אתה רוצה משהו שרגיש לכמות של מים, אולי אפשר לחשוב על מפסק שיעבוד לפי מסה מסוימת שמופעלת עליו, אני בטוח שזה פשוט יותר.לא שמעתי אף פעם על מתג שרגיש למים, אשמח לדעת אם באמת תמצא משהו כזה.בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אממ אולי אפשר סתם לחשוף שני חוטים ולהכין תמיסת מלח פשוטה...אלא אם כן אתה מחפש משהו שיפעל במגע עם כל מים
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים הכנס שני מוליכים למים ובקצה השני חבר מוליך אחד לVCC, מוליך שני לכניסת משווה מתח, וכוון רגישות עם פוטנציומטר בכניסה הנוספת של המשווה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים בניתי דבר דומה רק שאצלי הוא עבד כאשר לא היו מיים (בדקתי מתי המיים נגמרים)אתה צריך מגבר פשוט 741 ולחבר אותו בצורה מתאימה (אני יעלה סרטוט בקרוב) ועם נגד משתנה לקבועאיזה רגישות אתה רוצה.אולי תתן עוד פרטים ואז נוכל לתת לך רעיונות טובים יותר או ספציפים יש המון סוגים של מפסקי מיים המוקר ביותר זהוהמצוףאתה יכול לצור איתי קשר בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.