עבור לתוכן

אני צריך עזרה בבקשה תיכנסו

Featured Replies

פורסם

אני מיצטער שזה לא קשור אבל יש בפורום הזה הרבה אנשים ואני ממש ממש צריך עזרה אז בבקשה אל תנעלו

שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי .

מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב

אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנות שמשתמשות באינטרנט שהתקנתי לא פועלות וגם משחים ברשת לא פועלים זה היה יותר מידי. אכשיו התחלתי לנסות כל מיני דברים אבל אני לא מצליח לתקן את זה . בבקשה תעזרו לי ותציאו לי מה לעשות. ניראה לי שזה בעיה בREGISTRIES

כי זה כאילו התוכנות לא מזהות את החיבור למרות שאני מתליח להוריד דברים ולגלוש. תציאו לי מה לעשות בבקשהההה.

זה הפרטים של המערכת שלי:

מעבד: P3 600MHZ

לוח אם: MS7117C ישן של MATSONIC אם VIA CHIP

זכרון: 256 SDRAM RAM

כרטיס מסך: G4 TI 4200 128MB של LEADTEAC

מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO באנגלית

מודם: ALE 130 (מודם הUSB שמקבלים מבזק לחיבור 0.5)

נ.ב אני מיצטער שאני מפרסם את הדיון בכמה פורומים של HWZONE אבל אני נואש לקבל עזרה אז בבקשה לא לנעול אותם.

פורסם

כותרת לא עניינית,

פורום לא נכון,

דאבל פוסטינג,

ועוד אתה יודע שמה שעשית לא נכון...

מה עובר עליך..?

פורסם

למרות שזה לא קשור לפורום הזה..

מה הגירסה של כל אחת מהתוכנות האלו?

פורסם
  • מחבר

כותרת לא עניינית,

פורום לא נכון,

דאבל פוסטינג,

ועוד אתה יודע שמה שעשית לא נכון...

מה עובר עליך..?

מצטער אבל זה חשוב. :-\

פורסם
  • מחבר

KAZAA LITE 210, FLASHGET The newest, EMULE 1.9

אבל ממש לא ניראה לי שזה קשור לתוכנות, זה בעיה בווינדווז

פורסם

אם תקפיץ את זה ממש מלא פעמים ותפרסם את זה בכל הפורומים יש סיכוי גבוה יותר שימחקו לך את כולם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אם תקפיץ את זה ממש מלא פעמים ותפרסם את זה בכל הפורומים יש סיכוי גבוה יותר שימחקו לך את כולם

בהצלחה

אני לא. רק רציתי שאנשים מפורומים שונים יראו. את זה אין כל כך הרבה אנשים בפורום תמיכה טכנית.

פורסם

או קיי אז תפסיק לפרסם הודעות אותם הודעות סתם...

וכבר חלק יעצו לך דברים אני גם תנסה לבדוק בכל ה80 הודעות ששלחת

פורסם
  • מחבר

טוב... אני ינסה לעשות פורמת ואם זה לא יעזור אני יתקין WIN אחר. למרות שכבר נמאס לי לעשות פורמת כל כמה חודשים...

פורסם

כל כמה חודשים? אתה עוד במצב טוב יחסית אליי שאני עושה פורמט כל שבועיים..

פורסם

אתה חושב שאם אתה תעבור על חוקי הפורום בטענה שמדובר בדבר דחוף באמת לא ננעל לך את התראד?

בקיצור - שזה לא יחזור על עצמו.

ונחזור לעניין -

מספר בעיות יכולות להוביל לכך:

א. הגדרת Firewall שגויה , באם מדובר ב Firewall שהתקנת או ב Firewall של ה Windows.

ב. אם המחשב מחובר לאינטרנט ברשת פנימית תתכן בעיה.

ג. הגדרות לא נכונות של השרת או של הפרוקסי.

ד. בעיה במערכת ההפעלה, למרות שזה לא נראה לי סביר.

פורסם

אל תענו לו, זה יגרום לדיון לא להמחק. יש דיון על זה ברשתות או בתמיכה טכנית, שם עזרה תהיה יעילה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים