עבור לתוכן

תעזרו לי בבקשה (בעיה חמורה אם האינטרנט)

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי :(.

מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב

אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנות שמשתמשות באינטרנט שהתקנתי לא פועלות וגם משחים ברשת לא פועלים :veryangry: :cwm14: :cwm14: זה היה יותר מידי. אכשיו התחלתי לנסות כל מיני דברים אבל אני לא מצליח לתקן את זה :(. בבקשה תעזרו לי ותציאו לי מה לעשות. ניראה לי שזה בעיה בREGISTRIES

כי זה כאילו התוכנות לא מזהות את החיבור למרות שאני מתליח להוריד דברים ולגלוש. תציאו לי מה לעשות בבקשהההה.

זה הפרטים של המערכת שלי:

מעבד: P3 600MHZ

לוח אם: MS7117C ישן של MATSONIC אם VIA CHIP

זכרון: 256 SDRAM RAM

כרטיס מסך: G4 TI 4200 128MB של LEADTEAC

מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO באנגלית

מודם: ALE 130 (מודם הUSB שמקבלים מבזק לחיבור 0.5)

נ.ב אני מיצטער שאני מפרסם את הדיון בכמה פורומים של HWZONE אבל אני נואש לקבל עזרה אז בבקשה לא לנעול אותם.

פורסם

אתה משתמש בתוכנות Firewall למיניהם? ניסית לבטל את האופציה של ה-Firewall שמובנה בחייגן החיבור לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

הפיירוול של ווינדווז מכובה ולגבי פיירוולים אחרים התקנתי את ZONE ALARM אבל הTRUE VECTOR שלו לא מצליח לפעול ולא ניראה לי שהוא פועל בכל מקרה גם הוא מכובה :P

פורסם

הפיירוול של ווינדווז מכובה ולגבי פיירוולים אחרים התקנתי את ZONE ALARM אבל הTRUE VECTOR שלו לא מצליח לפעול ולא ניראה לי שהוא פועל בכל מקרה גם הוא מכובה :P

גבר נראה לי שסיבכת לו לחיים (למחשב) אמרתי לך כבר... אם תתיאש תפרמט והכל יהיה בסדר (אני מקווה)

;D ;D ;D ;D

פורסם

ואל תתקין פיירוול עד שאתה לא רואה שהכל בסדר, כדי שאז תדע מה המקור לצרות.

פורסם

ועזוב את עצמך ממודם מגעיל שכזה...

תעשה ADSL.... (זו סתם הצעה)

יכול להיות שמשהו בגרסת ווינדוס שלך דפוק....

יכול להיות שהורדת אותו? ומשהו נדפק? ;D ;D ;D

תלמד קצת עברית... (אף פעם לא יזיק) אם אני אחפש טוב ואאביא לכאן אני אמצא לפחות 6 או 7 טעויות כתיב שלך (לא כולל מילים עם אותיו לא נכון כמו: מצליח = מתליח אבל נגיד שזה יכול לקורת לכל אחד... תפסיק לכתוב כלכך מהר בסוף יכול לקרות מצב שלא יבינו אותך) ;)

אל תתקין פיירולים או תוכנות עם ספייוור..... כמו הקאזה הרגיל... תתקין קזה לייט... וגם חשוב זה להתקין או "לקנות" ואז להתקין נורטון סיסטם וורק (ממליץ על 2003 ) זה יתקן לך הרבה שגיאות.....אם כל זה לא יעזור תכעס על אלוהים שלא נתן לך מזל.... ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים