עבור לתוכן

מה עדיף לאוברקלוק : +1700 או +1800 ?

Featured Replies

פורסם

טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ?

ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?

פורסם

1700+ הוא מעבד מצויין ל-OC ועדיף על ה-1800+

פורסם

1700+ הוא מעבד מצויין ל-OC ועדיף על ה-1800+

פורסם

טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ?

ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?

כן , קניתי את המעבד ב PCH . (ראה חתימה לפרטים).

2200 מגה הרץ, לא ניסיתי יותר בינתיים , אבל עכשיו יש לי SLK-600 אז אני ינסה יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת , אני מניח ששבוע 12 זה גם טוב לפחות כמו שבוע 10. וסתם שאלה : עם איזה קירור הגעת ל2200 ובאיזה מעלות ?

פורסם

שבוע 10 זה לא DLT3C?

פורסם

טוב לדעת , אני מניח ששבוע 12 זה גם טוב לפחות כמו שבוע 10. וסתם שאלה : עם איזה קירור הגעת ל2200 ובאיזה מעלות ?

ושבוע 12 לא טוב כמו 10 אני יודע ש IronEddie לא ממש מרוצה מהמעבד שלו (שבוע 12).

והיתי אם וולקנו 9 על 47 מעלות.

ושבוע 10 לא חייב להיות DLT3C . ???

פורסם

13 ולא הייתי מתנגד למשהו יותר טוב...

פורסם

1800 DLT3C טובים יותר מה-1700.... לא יודע כלום לגבי היחס בין המעבדים האלה בגרסת ה-DUT3C

פורסם

captaincaveman זה גם תלוי בשבוע/סוג הייצור...

אך ה 1800 נחשבים לאותו הדבר אם לא יותר בהשוואה ל 1700...

פורסם

למה יש בארץ 1800 DLT3C?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים