עבור לתוכן

חיסכון לPS3+שיכנוע של ההורים

Featured Replies

פורסם

יש משהו במה שBOSE אומר

אני במצטבר הוצאתי בזמנו בערך 8000 ש"ח על הPS2... אומנם לא כסף שעבדתי בשבילו, אבל אפשר לומר שהוא היה שלי (סיפור ארוך)

אם תקנה PS3 בלי לשים לב אתה פשוט תוציא עליו מאות וגם אלפי שקלים (באופן תדיר תקנה איזה משחק, אביזרים פה ושם... הבנת את הנקודה)

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה PS2 מעולם לא עלה 8000 ש"ח.

ליתר דיוק, הוא מעולם לא עלה יותר מ 3000 ש"ח, גם בחנויות היקרות ביותר בישראל (לדעתי הוא עלה יותר לכיוון ה 2000)

פורסם

reading is fundamental...

פורסם

ה PS2 מעולם לא עלה 8000 ש"ח.

ליתר דיוק, הוא מעולם לא עלה יותר מ 3000 ש"ח, גם בחנויות היקרות ביותר בישראל (לדעתי הוא עלה יותר לכיוון ה 2000)

יש משהו במה שBOSE אומר

אני במצטבר הוצאתי בזמנו בערך 8000 ש"ח על הPS2... אומנם לא כסף שעבדתי בשבילו, אבל אפשר לומר שהוא היה שלי (סיפור ארוך)

אם תקנה PS3 בלי לשים לב אתה פשוט תוציא עליו מאות וגם אלפי שקלים (באופן תדיר תקנה איזה משחק, אביזרים פה ושם... הבנת את הנקודה)

פורסם

אני מקווה שיגייסו אותך לאיזו יחידה מורעלת , ושתצא פעם בחודש וחצי הבייתה , תבוא הרוג מת , תישן משישי בצהריים עד מוצאי שבת בערב , תתעורר , תארוז את התיק , ותחזור לצבא , כולי תקווה שלא תתעורר בין לבין , ולא תתיישב על המחשב ולא תגלוש באינטרנט .

ניסית פעם לקרא את הדברים שאתה שואל מהצד ? לחשוב מהצד ? איך השאלות שלך נשמעות ? לפי מה שאתה אומר , אתה בן 18 , ולבן אדם בגילך אמורים להיות כישורי תקשורת נורמליים , ויכולת חשיבה בסיסית ביותר , ואתה מפגין בפומבי את ההיפך המוחלט , ואני בספק אם אתה באמת כזה .

לא אומר שאתה שני שלבים מעל האמבה , אבל בחייאת רעאבק , או שתתחיל להשתמש במה שגדל לך מעל הכתפיים , או שאני אארגן לעצמי מאפרות סטייל קונגו ומתקן תלייה לכובעים .

פורסם

לא מאמין שאתה בן 18 ואתה מקבל דמי כיס אני חושב שרק בגיל 8 קיבלתי

אתה חתיכת בטלן אני מכיתה י"א עד י"ב + עבדתי בחנות + יש חברה + תחביב/דרך חיים מאוד תובענית

תפוס את עצמך תנער טוב טוב ולך תעשה עם עצמךמשו

פורסם

התגובה מעליי קצת קיצונית , אבל אני גם חושב בכוון שלה

חן , אם יש להורים שלך כסף לזרוק על פלייסטשן או לא זה אתה יודע , מה להגיד להם זה אתה יודע

יש כאלה שלא עוזר כלום , יש כאלה שקונים ישר מה שהילד מבקש..

אם אתה רוצה באמת את הפלייסטשן

צא בחוץ לך תעבוד שבועיים שלוש , תקבל כסף תוסיף את הכסף שכבר יש לך , ותקנה לך פלייסטשן

ומה שאתה רוצה ..

אם אתה לא תהייה לעצמך , אף אחד לא יהיה לך .

פורסם
  • מחבר

QQQ אתה יכול לספר איך היה לך את ה8000 שקל האלה?

ההוצאות על PS3 באמת עד כדי כך גבוהות?גם אם קונים משחקים בחו"ל דרך האינטרנט?

לגבי עבודה-בפסח אני אלך לבדוק אם יהיה איזשהי עבודה לסוף השנה,בזמן לימודים אני לא יכול וגם לא רוצה לעבוד

אם ההורים יסכימו לקנות לי את הPS3 סבבה,ואם הם יגידו תשתתף בסכום של המכשיר כמו שהם בטח יגידו אז סבבה

אין קשר בין הגיל לבין דמי כיס-אני מקבל דמי כיס ליציאות מסבתא שלי 50 שח לשבוע ואם אני לא יוצא באותו שבוע הכסף נחסך פשוט מאוד

בכיתה יא אין ממש זמן לעבוד,לא באמצע השנה,וביב עוד יותר אין זמן לעבוד,רק אחרי פסח כזה

פורסם

בכיתה יא אין ממש זמן לעבוד,לא באמצע השנה,וביב עוד יותר אין זמן לעבוד,רק אחרי פסח כזה

שנינו יודעים שאלא אם כן אתה חרשן אחושרמוטה

מה שאמרת זה ז*** שכל

אתה שואל פה שאלות מטומטמות ולגמרי מתעלם מתגובות של אנשים.

אתה רוצה לקנות פלייסטיישן ? לך תעבוד ,תשכנע תהורים שלך לתת לך הלוואה (שגם לא הייתי ממליץ) אם אתה באמת בי'ב והמנת משכל שלך יותר גבוהה מכזאת של קופסת נובלס אתה תחשוב על משהו

פורסם
  • מחבר

להגיד לך את האמת?כן אני חרשן

אומנם לא בצורה מטורפת אבל מספיק לומד למבחנים וכשיש מבחן חשוב לומד ממש המון

בסוף אני אצטרך לחשוב על משהו ונראה לאן העיניינים יתגלגלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים